promiň.... vím co je přizvučit, ale tady v kontextu tohoto tématu tomu vůbec nerozumím. Můžeš pro mě, hloupou bloncku, napsat nějak víc po lopatě? DíkDroid píše:dopadlo to tak,že sem to kompletně přeblanil a přemýšlím,že si BD přizvučím
kopák nebo nové bubny
Pravidla fóra
- Monikad
- Rádce
- Bandzone: www.bandzone.cz/fan/ladydevil17
Re: kopák nebo nové bubny
Bicí GRETSCH Catalina Maple, snares MAPEX, drumrack a ostatní HW GIBRALTAR, double Mapex falcon, plechy ANATOLIAN, blány REMO, paličky R-STICK custom signature model, in-ear Shure + bezdrát LD, .. a ruce i nohy k nezaplacení:)))
" Co neuhraješ neukecáš!! "
-
Droid
- Bandzone: bandzone.cz/facan-bandzone.cz/blackadder
mikrofonem.Nahrávali sme si ve zkušebně takovou orientační nahravku a měl sem lehce snímané bubny no a pak sem na zkusce sundal všecky mikrofony a nechal jen v kopáku a to byla uplně jiná liga.
Takže na zkouškách máš prostě kopák nazvučený a hraje i z beden? Chápu to dobře?
No je pravda, že moje zkušenosti je taková, že mnohdy sednu za bicí a zvuk se mi nelíbí, ale když slyším zvuk z mikrofonů, tak se mi to naopak líbí hodně
No je pravda, že moje zkušenosti je taková, že mnohdy sednu za bicí a zvuk se mi nelíbí, ale když slyším zvuk z mikrofonů, tak se mi to naopak líbí hodně
:Apollo LP junior::Molk telecaster::Dimavery Precision Bass::Cort AD810 NS::Bugera 6262::Molk custom box 412:
:Mapex Voyager(22",10",12",14",14")::Anatolian, Paiste, Zildjian a Amati činely::HW Mapex, Sonor::Vater 5A
http://bandzone.cz/fadetogrey
http://last.fm/user/Moleek
:Mapex Voyager(22",10",12",14",14")::Anatolian, Paiste, Zildjian a Amati činely::HW Mapex, Sonor::Vater 5A
http://bandzone.cz/fadetogrey
http://last.fm/user/Moleek
-
Droid
jo chápeš to správně,ale teď to nemám měl sem to 3 zkůšky.No a bylo to dobré jak bič.
- necibici
- Moderátor
- Bandzone: bandzone.cz/attacus
Já to mám spíš obráceně,na zkušebně se mi líbí,ale co pak leze ven z PA-čka je někdy děs..Moleek píše:No je pravda, že moje zkušenosti je taková, že mnohdy sednu za bicí a zvuk se mi nelíbí, ale když slyším zvuk z mikrofonů, tak se mi to naopak líbí hodně
Ale je fakt,že při zkoušce naplno kopák zaniká,o to víc mám alespoň důvod přitlačit,já s tim měl vždycky problém...
Tama Superstar,Meinl,Anatolian,Stagg,Evans,Balbex.
-
shotteckk
- Bandzone: www.bandzone.cz/exorcizphobia; www.bandzone.cz/plh
Já mám za to, že když se jako bubeník neslyšíš ve zkušebně, ostatní nástroje se musej bez keců stáhnout,necibici píše:Já to mám spíš obráceně,na zkušebně se mi líbí,ale co pak leze ven z PA-čka je někdy děs..Moleek píše:No je pravda, že moje zkušenosti je taková, že mnohdy sednu za bicí a zvuk se mi nelíbí, ale když slyším zvuk z mikrofonů, tak se mi to naopak líbí hodně
Ale je fakt,že při zkoušce naplno kopák zaniká,o to víc mám alespoň důvod přitlačit,já s tim měl vždycky problém...
Shotteckk
Mapex (22-14-10-12-13-16)
Doublepedal Pearl Demon Drive,
Činely Paiste, Sabian, Ufip
Paličky Balbex 5B Nylon.
Paličky Balbex 5B Nylon.
- necibici
- Moderátor
Já se slyšim,ale oni moc neslyší kopák,hlavně když jedu dvojšlap,ale to je asi normální..Na zkoušebně hrajem na plný koule(jenom basa se stahuje,ta je nejsilnější).
-
shotteckk
- Bandzone: www.bandzone.cz/exorcizphobia; www.bandzone.cz/plh
Tak si ho přelaď. Já mám hrací povolenější aby víc mlaskala a rezonanční dolaď podle zvuku co chceš.necibici píše:Já se slyšim,ale oni moc neslyší kopák,hlavně když jedu dvojšlap,ale to je asi normální..Na zkoušebně hrajem na plný koule(jenom basa se stahuje,ta je nejsilnější).
Shotteckk
Paličky Balbex 5B Nylon.
Paličky Balbex 5B Nylon.
- necibici
- Moderátor
Laděním to není,to jsem zrovna zkoušel včera a pak jsem stejně skončil u toho povolenýho mlaskavýho zvuku.Teď chodim cvičit hlavně ten dvojšlap,aby byl co nejsilnější. 
- Monikad
- Rádce
- Bandzone: www.bandzone.cz/fan/ladydevil17
Povolená hrací blána, velký otvor v rezo bláně, půl bubnu zaházenýho dekou,...... to jsou tři z několika faktorů, které zrovna moc hlasitosti kopáku nepřidají....popřemýšlej jestli třeba něco z tohohle nepraktikuješ.... když to odstraníš, budeš čučet 
Bicí GRETSCH Catalina Maple, snares MAPEX, drumrack a ostatní HW GIBRALTAR, double Mapex falcon, plechy ANATOLIAN, blány REMO, paličky R-STICK custom signature model, in-ear Shure + bezdrát LD, .. a ruce i nohy k nezaplacení:)))
-
Droid
ja nemám povolenou blánu,uvnitř taky nic nemam a předni blánu EVANS 20" EMAD Resonant ,ale mám kopák 20" 
- necibici
- Moderátor
To bylo na mne..Monikad píše:Povolená hrací blána, velký otvor v rezo bláně, půl bubnu zaházenýho dekou,...... to jsou tři z několika faktorů, které zrovna moc hlasitosti kopáku nepřidají....popřemýšlej jestli třeba něco z tohohle nepraktikuješ.... když to odstraníš, budeš čučet
hrací blánu mám povolenou,ale tak aby hrála;otvor v rezo bláně mám teď 10cm;na dně mám rozevřený futrál na paličky..to všechno je vyzkoušeno ku prospěchu zvuku.Já jenom říkám,že kopák v tom kraválu prostě zaniká..