Fender Blues Junior starší vs III

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
Odpovědět
Andreas11

Fender Blues Junior starší vs III

Příspěvek od Andreas11 »

Ahoj,

budu si kupovat nové kombo. V podstatě jsem rozhodnut, že to bude Fender Blues Jr. nebo kombo od mmjuze.

Měl jsem možnost si docela dlouho zahrát na Blues Jr. cca 8 let starý (byl Made in Mexico) a byl jsem spokojen. Dnes se již prodává generace III. Porovnával někdy někdo starší verzi s tou novou, co se teď prodává?

Vzhledem k tomu, že všechno se teď čím dál tím víc zhoršuje (horší součástky, repro,co nejnižší náklady,...), bych řekl, že ta starší verze by mohla být lepší:)

Díky!
Fender Stratocaster, Godin Session
Fender Blues Deluxe
Line 6 POD HD500X
Akustická kytara Crafter+L.R.Baggs M1A
arcilucifer

Re: Fender Blues Junior starší vs III

Příspěvek od arcilucifer »

jestli si chceš zahrát na kombo od mmjuze a jezdíš k Táboru, respektive na půl cesty mezi Táborem a Sedlčany přijeď.
Sajmon

Příspěvek od Sajmon »

Nenašel jsem téma přímo o BJ, tak se ptám sem,doufám, že nevadí.

Teď na bazaru lítají dva BJ tweed. Ale přijde mi, že za dost velké peníze. Liší se to v nečem kromě toho, že je tam jensen? Nic jiného se mi na netu nepodařilo dohledat.

Já jen, jestli je to cena jen za tweed nebo je to nějak lépe postaveno, kvalitnější součástky atd.
„Always remember that the crowd that applauds your coronation is the same crowd that will applaud your beheading. People like a show.“
Smrťokvítek
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smrťokvítek »

Je to úplně stejné jako "obyčejný" BJ akorát je vyměněný reprák. Podobných edicí udělal Fender víc a vždycky to bylo s jiným designem + jiným reprákem.
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
Sajmon

Příspěvek od Sajmon »

Takže poměrně vysoká cena na bazaru je jen za vzhled a jiné repro. Myslel jsem si to :) Děkuji za objasnění. :)
„Always remember that the crowd that applauds your coronation is the same crowd that will applaud your beheading. People like a show.“
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“