Jaké SG se vám líbí?
Pravidla fóra
- Melanchollica
Re: Jaké SG se vám líbí?
to bigsby mi na tom taky nesedí... líbí se mi ta barva ve spojení s žíhaným topem...
Parts Fender Jaguar, Parts SuperSonic, Epiphone G400 - struny Ernie Ball Slinky -> TC Electronic Polytune ->
Joyo Pipebomb -> Digitech FreqOut -> EHX Attack Decay -> Fender Reflecting Pool -> Polar Star (Green Russian Big Muff ∏/RAT) -> Zoom MS-70 CDR -> Ly-Rock Chorus -> VHT Special 12/20 combo (EL84 mod a Celestion Anniversary G12H30)
Novation Lunchkey mini -> Mac
Joyo Pipebomb -> Digitech FreqOut -> EHX Attack Decay -> Fender Reflecting Pool -> Polar Star (Green Russian Big Muff ∏/RAT) -> Zoom MS-70 CDR -> Ly-Rock Chorus -> VHT Special 12/20 combo (EL84 mod a Celestion Anniversary G12H30)
Novation Lunchkey mini -> Mac
- Smrťokvítek
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
bílé SG junior, zamiloval jsem se
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
Nádhera, tohle bych si uměl představit doma i na podiuKinx píše:
nejhezci SG co jsem kdy videl
- Alternátor
Kytara by to byla nádherná, nebejt toho pickguardu a plastů v krémový barvě. Tohle dokáže zmršit sebekrásnější nástroj 
Gibson Les Paul Slash Standard November burst 2023, Gibson Les Paul Traditional 2019, Jolana Diamant II 2020 + Gibson 490R a Burstbucker 3, Gibson SG Special 2002, Harley Benton SC-500, Marshall DSL40CR, Cort Core-DC Mahogany OPBB, Ibanez AW65-LG, prehistorická španělka Lucida
Mě se poslední dobou na SG nelíbí žádnej pickguard...
Ale naživo? To slintám u každýho SG
JInak po shlédnutí pár koncertů Dereka Truckse se mi zalíbil jeho Gibson

Ale naživo? To slintám u každýho SG
JInak po shlédnutí pár koncertů Dereka Truckse se mi zalíbil jeho Gibson

japonský noname peklo!!!
JJ Gtrs "Yamaha SG-40 replica", Aria Diamond 1803T, Zenon Audition->TC Polytune mini->Super Electric MK1.5->Boss DC3->Ibanez SC10->Ibanez DE7->Yamaha MagicStomp->Acoustic 450->Selmer T&B 212 + Stanley 212
www.black-audio.net
www.black-audio.net
Promiň, ale na můj vkus to má ošklivou hlavu se srážečem strun.
ale jo, ten japonskej kousek má něco do sebe - tyhle starý kytary mám rád...jinak jako chlubílek se musim pochlubit - koupil jsem si nový SG special (ne faded) a hraje to jako kráva...trochu smutný,ale zvukově i "komfortem" je to minimálně srovnatelný, ne-li dokonce o chup lešpí než můj Standard...a to jsem za to dal 12 000 i s masivním kufrem...a ta cherry red je fakt sytá červená ne jako se dělá teď - to je vůbec zajímavý, že ten Standard 2007, co mám, má hrozně světlou barvu a tenkej lak...hned se to oťuká...
ps: jinak ten můj special je ještě vyfocenej na bazaru...
ps: jinak ten můj special je ještě vyfocenej na bazaru...
Gibson SG Firebrand 1980, Gibson LP Special 1996, Gibson SG Junior 2011, Miles Steelcaster 2019, Fender Telecaster Standard 1989, Splawn Competition, Fender Bassman Silverface 50w, 1974, 2x12 Custom Coffee Cabs (V30 + Creamback),
http://bandzone.cz/commodore64
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Bral bych všemi 10 
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
Nádhera.
Gibson Explorer '76 RI ● Cort M600 BCS ● Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) ● Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) ● DIMAVERY PB-320 ● Hardwire CM-2 ● Michalík Wah-Volume ● Boss GEB-7 ● Hardwire CR-7 ● Hardwire TR-7 ● Hardwire DL-8 ● Laney VH100R ● 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 ● Peavey Bandit 112 Sheffield USA ● fake Shure SM58 ● M-Audio MobilePre USB mkII ● M-Audio Firewire 410
Bias je slovo, ne zkratka.
Bias je slovo, ne zkratka.
Ještě trochu víc se mi líbí s menším bigsby B5. Chvíli jsem takové SG měl, doteď mě mrzí, že jsem ho pustil.
musim říct že sg bez pickguardu má něco do sebe. hele hrál jste někdo na ty 50´tribute...to sg s P 90? no jo, zas ty moje p 90...jednou se k nim vrátim
Gibson SG Firebrand 1980, Gibson LP Special 1996, Gibson SG Junior 2011, Miles Steelcaster 2019, Fender Telecaster Standard 1989, Splawn Competition, Fender Bassman Silverface 50w, 1974, 2x12 Custom Coffee Cabs (V30 + Creamback),
ja mám teda rád keď je na gitare vidieť maximum dreva a minimum plastu, ale zrovna SG je gitara ktorá sa mi s pickguardom páči viac
bez neho sa mi zdá byť hodne ochudobnená . . . SG bez pickguardu je ako gitara bez strún 
Nespletl sis téma? Nejhusnější kytary jsou hned vedle... Ten tvar (tušim ESP), pickguard (Juniory zrovna nemusim), všechno v bílý...nic se mi z toho nelíbí 
hOI!!!
- Rocky_MK
- Bandzone: www.bandzone.cz/danielandthemoravians
- Kontaktovat uživatele:
Mně se to docela líbí až na ten pickguard, ten mi přijde moc "telekopírující"...