Jaké SG se vám líbí?
Pravidla fóra
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Re: Jaké SG se vám líbí?
Moc plastové a sterilní, na můj vkus.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
Na mě taky působí z té fotky strašně plastově. Ale třeba je v reále pěknější než na fotce.
Ale ta červená kráska nad ní s Bigsbym byla teda úplně jiná liga, ne-li jinej sport!
Ale ta červená kráska nad ní s Bigsbym byla teda úplně jiná liga, ne-li jinej sport!
„Always remember that the crowd that applauds your coronation is the same crowd that will applaud your beheading. People like a show.“
Zdravím.Líbí se mi SGéčka ale chci se zeptat? Měl jsem SG G400 od epiphone a kytara mi přepadávala na hlavu.Dělájí to i kytary Gibson? Dík.
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Některé.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
Přepadávání se řeší buď permanentním zánětem zápěstí levé ruky (nejhorší varianta), širokým řemenem (docela dobrá), přemístěním závěsu (bohužel leckdo vidí jako problém udělat někde další dírku do kytary
).
Kód: Vybrat vše
Administrátorem zablokovaný účet. Uživatel nemůže přispívat ani používat soukromé zprávy.Re: Jaké SG se vám líbí?
Možná až budeš mít někdy dostatečně drahou kytaru s tímto problémem, tak si taky radši koupíš pořádný řemen. 
Gibson Explorer '76 RI ● Cort M600 BCS ● Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) ● Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) ● DIMAVERY PB-320 ● Hardwire CM-2 ● Michalík Wah-Volume ● Boss GEB-7 ● Hardwire CR-7 ● Hardwire TR-7 ● Hardwire DL-8 ● Laney VH100R ● 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 ● Peavey Bandit 112 Sheffield USA ● fake Shure SM58 ● M-Audio MobilePre USB mkII ● M-Audio Firewire 410
Bias je slovo, ne zkratka.
Pořádný kožený řemen mám ale tím to nechci řešit.Prostě nechci aby kytara přepadávala 
Pak se ještě dají nacpat závažíčka do komůrky s elektronikou. Nebo vyměnit mechaniky za lehčí. A pak už existuje asi fakt jen vrtání do kytary.
Gibson Explorer '76 RI ● Cort M600 BCS ● Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) ● Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) ● DIMAVERY PB-320 ● Hardwire CM-2 ● Michalík Wah-Volume ● Boss GEB-7 ● Hardwire CR-7 ● Hardwire TR-7 ● Hardwire DL-8 ● Laney VH100R ● 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 ● Peavey Bandit 112 Sheffield USA ● fake Shure SM58 ● M-Audio MobilePre USB mkII ● M-Audio Firewire 410
- Alternátor
A nebo si vyber takový SG, který nepřepadává. U mě to bylo hned to první, co jsem vzal do ruky... 
Gibson Les Paul Slash Standard November burst 2023, Gibson Les Paul Traditional 2019, Jolana Diamant II 2020 + Gibson 490R a Burstbucker 3, Gibson SG Special 2002, Harley Benton SC-500, Marshall DSL40CR, Cort Core-DC Mahogany OPBB, Ibanez AW65-LG, prehistorická španělka Lucida
Nejelpší protiváha je stejně bigsby... ale už se to tu řešilo milionkrát

Mně se zalíbil i tenhle krasavec na bazaru:

„Always remember that the crowd that applauds your coronation is the same crowd that will applaud your beheading. People like a show.“
Já bych jen možná raději bez zlata. Ale je fakt, že zrovna tady mi vadí o dost míň než v jiných případech.
Jinak se mi taky fest libi tahle abych nebyl OT
Akorat netusim jak jsou na tom ty snimace, ale verim ze ok. Akorat na stoner, ci doom je moc svetla

ale predpokladam ze tady uz byla.
Akorat netusim jak jsou na tom ty snimace, ale verim ze ok. Akorat na stoner, ci doom je moc svetla
ale predpokladam ze tady uz byla.
Naposledy upravil(a) MilanT dne 13.05.2013 12:29, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Příspěvek jsem upravil, protože po smazání dvou předchozích příspěvků by nedával smysl.
Důvod: Příspěvek jsem upravil, protože po smazání dvou předchozích příspěvků by nedával smysl.
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem 
SG sou krásný, ale nejvíce se mi líbí ty, které má Pat Smear z FF nebo taky ve stylu ocean sunburst od Gibson- http://www2.gibson.com/Products/Electri ... Burst.aspx .
Ten top je zvláštní.
Jen by se mi asi víc líbila jiná barva než zrovna modrá.