řeším teď jeden "problém", a to jak správně v Reaperu nastavit ukládání jednotlivých souborů (např. WAW), které nahraju v rámci projektu...
Jak to vy pokročilejší Reaperisté řešíte? Jak si vše nastavujete před samotným nahráváním, abyste v nahraných souborech měli přehled...
Rád bych docílil toho, abych si např. před nahráváním udělal na disku složku s názvem písničky... V této složce bych pak chtěl mít uložen projekt v Reaperu, dále bych zde chtěl mít zvlášť složku s jednotlivými nahrávkami (waw soubory) z projektu a pak také složku se soubory s příponou .reapeaks, které si Rreaper vytváří jaksi sám....
Co se týče těch souborů s příponou reapeaks, tak moje momentální situace je taková, že se mi ukládají do dokumentu, kde si Reaper vytvořil složku ReaperMedia. Zde se rovněž ukládají i všechny nahrané wawka v rámci projektu. No co budu říkat, je to vše pohromadě a mám v tom zkrátka lehce bordel
Jinak jsem zjistil, že ty soubory s příponou reapeaks jsou soubory, které si Reaper musí vytvářet k tomu aby mohl graficky zobrazovat Wawka... Mám je tedy zachovávat, bo se můžou po čase promazat? Jejich nastavení, kde se dají ukládat je co jsem se tak díval v Reaperu zde Preferences > General > Paths > Alternate waveform peak (nastavíš kam se mají ukládat).
Díky za každý postřeh