Výběr LP,PRS do 10 000
Pravidla fóra
Re: Výběr LP,PRS do 10 000
díky koukal sem ale na to že stojí 9000 nová moc neslevil:) uvidím po dnešku jedu na na tu M520 jen mě vrtaj ty snímače P90 ale snad to bude ok.Nemám doma pořádnej aparát abych to ozkoušel:) mám jen 30 w tranzistor Marshall..
FENDER 60th Anniversary Telecaster® (Dimarzio Chopper + Gibson P100)
Orange Rocker 30 head
Orange Rocker 30 head
Vždycky ho můžeš zkusit posunout níž s cenou kdyžtak. Protože mně se ta cena ( byť s futrálem) zdá taky docela vysoká. Však uvidíš, jak ti sedne ta M520, pak budeš kdyžtak hledat dál. 
„Always remember that the crowd that applauds your coronation is the same crowd that will applaud your beheading. People like a show.“
Tak po dlouhý úvaze si jdu pro : http://hudebnibazar.cz/inzerat.php?ID=7 ... rder=datum
Přece jenom byla u kytaráře a má vyměněno vše co by mohl být u takovéhle cenové relace naprd , a je to kytara která bude mít pořád minimálně tu kupní cenu.
Přece jenom byla u kytaráře a má vyměněno vše co by mohl být u takovéhle cenové relace naprd , a je to kytara která bude mít pořád minimálně tu kupní cenu.
Orange Rocker 30 head
Orange Rocker 30 head
Jak myslíš, já bych to nedělal. U kytaráře možná byla, ale snímače a mechaniky má pořád na prd. Na tune o matic se skoro nemá co rozbít, maximálně ty nejlevnější zreznou kvůli špatné povrchové úpravě. Je to jen tvoje volba... Přeju hodně štěstí
Díky bejku za rady každopádně jí okouknu snímačů se tu fláká mraky.Mechaniky má jedny doma (Grover).
Orange Rocker 30 head
Orange Rocker 30 head
asi by som radšej bral tú M520 s P90
A to s jakého důvodu?
Orange Rocker 30 head
Orange Rocker 30 head
Já bych ji bral už jen kvůli zpracování a úrovni, P90 nemusí sednout každému, ale to nemusí ani humbuckery. Tahle Goth série od Epi mě vůbec nezaujala, jen vypadá krutopřísně metalově.
Právě ty snímače kdyby šli jednoduše vyměnit ale zase mám doma ještě strata se singlama tak chci spíš něco tvrdšího odlišného.vzhledově je taková temná ale až se tam jiný pickguard tak tolik zlá nebude.To video s těmi P90 je pěkné ale podle mě dost taký barví ten Marschall za ním.má strach co s toho poleze když to píchnu do tranzistoru.
Orange Rocker 30 head
Orange Rocker 30 head
Bejk mi číta myšlienky
mám úplne rovnaké dôvody
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Goth série od Epi jsou hračky pro wannabe husté metalisty. Zpracování nic moc, zvuk nic moc, design dle mého nic moc.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
Co tohle? http://hudebnibazar.cz/inzerat.php?ID=7 ... rder=datum
Vintage V100 se mi líbí. Za ty peníze výborný nástroj. Sám mám od Vintage pseudo Tele a jsem s ním velice spokojenej (poměr kvalita/cena).
Vintage V100 se mi líbí. Za ty peníze výborný nástroj. Sám mám od Vintage pseudo Tele a jsem s ním velice spokojenej (poměr kvalita/cena).
Při tanci nesmiju byt žadne prostoje
a hrať se musi aji na levne nastroje.
Vždyť jsi stejně psal, že tvůj strat nestojí za zlámanou grešli, tak bych se kvůli němu neomezoval a klidně si raději koupil lepší strat, třeba by ti sedl nějaký HSS. Pokud teda nehledáš jiný typ kytary kvůli zvuku. Protože pokud je tvůj strat tak na nic a koupíš kytaru o třídu výš, tak na něj už dle mého názoru prakticky hrát stejně nebudeš, a bude ti ležet v koutě.
Nicméně tu Epi bych za sebe taky nevzal, důvody proč tu již padly. Rozmysli si to pořádně, nadhodilo se tu dost alternativ, Jastud ti nabídl další.
A jinak ano, bude to samozřejmě hrát jinak než ve videu kvůli jinému aparátu. Proto by sis jí jel vyzkoušet, třeba by ti sedla a byl bys s ní spokojený. Youtube moc věcí nedokazuje, hlavní je pak stejně to, jak vnímáš kytaru ty v reále.
Nicméně tu Epi bych za sebe taky nevzal, důvody proč tu již padly. Rozmysli si to pořádně, nadhodilo se tu dost alternativ, Jastud ti nabídl další.
A jinak ano, bude to samozřejmě hrát jinak než ve videu kvůli jinému aparátu. Proto by sis jí jel vyzkoušet, třeba by ti sedla a byl bys s ní spokojený. Youtube moc věcí nedokazuje, hlavní je pak stejně to, jak vnímáš kytaru ty v reále.
„Always remember that the crowd that applauds your coronation is the same crowd that will applaud your beheading. People like a show.“
Tak sem dnes přivezl toho vintage , díky za radu je hranej v kapele 8 let je super sem s toho zpracování nadšenej pán se sním velice težko loučil ale má tam Strata od fenderu a prý teď bude hrát na něj , hrál sem tam u toho pána i na Gibsona LP tak sme porovnávaly a rozdílů moc není snad jen snímače:) Naprostá spokojenost ještě jednou děkuju uživatel Jastud že do mě kopl.
Orange Rocker 30 head
Orange Rocker 30 head
Tak gratuluju, ale můžeš poděkovat všem (nemluvím jen o sobě, ale já, carver i Nero jsme tě "odradili" od Epi goth pro kterou už jsi byl rozhodnutý a další lidi se tě snažili nasměrovat správným směrem. Jastudovi jeho pohotovnost neupírám
.
Ať slouží.
Ať slouží.
Tak hlavně ať hraje k tvé spokojenosti! 
Tak bezva. Ať to hraje!
Při tanci nesmiju byt žadne prostoje
Díky všem zúčastněným OT
Orange Rocker 30 head
Orange Rocker 30 head