Pomoc bazarová koupě. Výměna P90 za HB
Pravidla fóra
Pomoc bazarová koupě. Výměna P90 za HB
Dobrý den. Potřeboval bych znát váš názor. Mám zájem koupit si kytaru z bazaru (konkrétně Vintage v100). Přesněji je to model s P90 Wilkinson snímačem u krku a vyměněným kobylkovým snímačem z původního P90 (Wilkinson) na Seymour Duncan HB (neevím konkrétní model). Četl jsem na fóru, že vyměnit p90 za HB je "prasárna", ale cena té kytary je jenom 6 tisic a to mi připadá jako šlušná cena za to, že je tam i SD. Měl bych dotaz, zda-li byste být na mém místě do toho šli a jestli si myslíte, že se to vyplatí, že zvuk bude dobrý, popřípadě podoktnout nějaké poznámky na tuto kombinaci P90- HB. Děkuji moc.
Vintage Les Paul v100 Gold Top (P90 Wilkinson, Seymour Duncan TB-4 HB)
AXL Marquee
Classic CG 050 Natural Honey
TENSON Ukulele Basic[/b]
BESPECO PT600
Line6 Spider IV 15 Watt[/b]
MARSHALL MS-2 (Mini kombo)[/b]
AXL Marquee
TENSON Ukulele Basic[/b]
BESPECO PT600
Re: Pomoc bazarová koupě. Výměna P90 za HB
Ja by som to nechal tak. Táto kombinácia je myslím na Gibson LP signature Gary Moore.
Ano je. Na to jsem se díval. Zajímalo mě, proč je tahle kombinace celkem nevyužívaná, protože mi přijde docela zajímavá 
Vintage Les Paul v100 Gold Top (P90 Wilkinson, Seymour Duncan TB-4 HB)
AXL Marquee
TENSON Ukulele Basic[/b]
BESPECO PT600
AXL Marquee
TENSON Ukulele Basic[/b]
BESPECO PT600
Myslím, že preto, lebo je netradičná pre Les Paul. Ale zvukovo to môže byť dobré, ak nechceš používať krkový snímač na higainy.
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Prasárna to není, jen to někdy není možné bez frézování.origin25 píše:Četl jsem na fóru, že vyměnit p90 za HB je "prasárna"
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008