Určitě to s případným kupcem míní dobře, takže nápis Made in Korea férově zabarvil modrým fixem. Netvrdím, že to musí být špatná kejtra, ale 16k se mi zdá dost i pro případného skalního příznivce "budějckýho" barda.
jbiker píše:Trochu OT, ale jiné vlákno Martin tu nevidím
V sekci akustických kytar je 10 různých témat o kytarách Martin.
Jinak na vtipné, podvodné, kuriozní nebo výhodné nabídky a inzeráty z bazarů je tu taky několik témat v UG.
Určitě to s případným kupcem míní dobře, takže nápis Made in Korea férově zabarvil modrým fixem. Netvrdím, že to musí být špatná kejtra, ale 16k se mi zdá dost i pro případného skalního příznivce "budějckýho" barda.
Prodává to Pavel Malina http://www.hnmalina.cz/
a otázka je kdo ji vlastní a kdo zamáznul tu Koreu.
Co se ceny týká, to ukáže trh.
V US se prodává za cca 300 - 400 USD
Na tohle demagogické fórum už nechodím.
Pokud by měl někdo dotaz přímo na mne, klidně mi napište email na shoooter@gmail.com
Jester píše:Koupil někdo tu Martin 00028 signature Eric Clapton, co prodával Plíhal na bazaru? Pochlubte se...
Kdy to bylo? To už je nějakej pátek, všiml jsem si toho a měl na ní dokonce zálusk, pak jsem usoudil, že takový nástroj přecjen nepotřebuji. Hrála v tom roli nostalgie a to, že Plíhala máme všichni rádi. Budou to tak tři měsíce?
Jester píše:Koupil někdo tu Martin 00028 signature Eric Clapton, co prodával Plíhal na bazaru? Pochlubte se...
Kdy to bylo? To už je nějakej pátek, všiml jsem si toho a měl na ní dokonce zálusk, pak jsem usoudil, že takový nástroj přecjen nepotřebuji. Hrála v tom roli nostalgie a to, že Plíhala máme všichni rádi. Budou to tak tři měsíce?
Ne, byla tam teď.
Pokud by měl někdo dotaz přímo na mne, klidně mi napište email na shoooter@gmail.com
martina72 píše:Původně vysazená cena byla 50.000. Za kolik se prodala nevím, však je to už jedno, ne?
Ne, není to jedno.
Jelikož plánuju koupi podobného nástroje, zajímá mě jak se pohybují ceny. Kolik za to kdo chce není relevantní, ale za kolik to někdo koupil podstané je.
Navíc píšeš o jiném inzerátu.
Já jsem ji našel novou na nějakým shopu v Británi za cca 2700 liber. Právě by mě taky hrozně zajímalo, za kolik se prodala. Nebo aspoň kolik za ni Plíhal chtěl.
Funglovku jsem měl v ruce tady: http://www.musikhaus-er-guitars.at/page ... uitars.php. Máme ve Welsu obchodního partnera, tak se občas do téhle prodejny zajdu podívat. "Mladej" Engst dělal v Martin custom shopu a dost dobře se s ním o Martinkách povídá. Šikovnej řemeslník i kytarista. Ale ceny drží striktně dle oficiálního ceníku, takže ta EC Signature tam asi bude k vyzkoušení ještě dlouho.
Já už jsem varoval, teď jsem přišel a celé to po vás pročítám. Tímto ukončuju tuhle debatu a dál se už fakt držte jen tématu. Další OT příspěvky budu okamžitě mazat bez nějakého přesouvání a taky by se muselo zakročit nějak důrazněji.