PEAVEY Special Solo series

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
Odpovědět
topim

PEAVEY Special Solo series

Příspěvek od topim »

PEAVEY Special Solo series (130W) : Nazdar, nevie mi niekto nahodou povedať niečo o tomto staršom type? Mam možnosť kupiť, ale bez odskušania. Ake ma vlastnosti? Nešumi, zvuk hutny ako klasicke novšie "pivička" ?DIKY
Cybermuff
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Re: PEAVEY Special Solo series

Příspěvek od Cybermuff »

Jo, jestli myslis to tranzistorovy combo z osmdesatych let, tak jsem na to hral. Reprak Scoprion za moc nestoji, tranzistorovy zvuk a tranzistorove zkresleni taky nic moc. O hutnosti bych se moc nebavil, je to proste obycejny tranzistorak bez nejakych spec. parametru. Mozna se najde nejaky zapaleny fanousek, ktery napise neco jineho, ale IMHO jestli hledas hutny zvuk, tak tipuju, ze chces na to hrat nejaky heavy styl a to si myslim, ze s timhle zadnou paradu neudelas. Mozna kdybys to pouzil jako cisty zesilovac k nejakemu modeling procesoru, tak snad...
Obrázek
zaza_3121

Příspěvek od zaza_3121 »

Mám možnost koupit tohle kombo za 4000,- ve vynikajícím stavu s vyměněným reproduktorem.. prolezl jsem různý gear stránky a američtí kytaristi si ho pochvalují, alespoň clean channel. Má to cenu? Váží kolem 25 kg.. chtěl jsem si koupit nový kombo, něco lepšího než ten můj Coxx a měl jsem v plánu Roland Cube 60, ale tohle mě celkem zaujalo.. Cybermuffe, mohl bys ještě trochu zavzpomínat? Děkuju :)
mmjuz
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mmjuz »

No, ona právě repra Scorpion a Black Widow byla na těchto Pívíčkách v 80.letech to nejzajímavější.
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“