skusanie komba v obchode

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
Odpovědět
firemanko

skusanie komba v obchode

Příspěvek od firemanko »

zdravim bola tu tema o skusani gytar v obchode, to je celkom bezne :)

ale co tak kombo to si kupite len tak alebo aj to skusate v obchode? :shock:
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Když jde o komba, dej to do komb...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
firemanko

Příspěvek od firemanko »

sakra teraz ma napadlo ze som to mal dat do druhej miesnosti ku kombam sakra prepacte :oops:

som si nevsimol :P

tak to potom presunte ti co môzete :D
MENHYR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MENHYR »

No u nás v Ostravě na nábřeží je shop kde si zajdeš k prodavači (super střapatý týpek) a řekneš mu o kabel. Je tam hafo kytar prodlužka a hafo komb tak že si zkusíš co chceš na co máš náladu. Zkoušel jsem tam už docela do st kytar i komb a jako pohodička.Sem hrál snad hodinu a vubec to nikoho neštvalo. Tak že klídeček :wink:
:: ak. kytara - SX :: el. kytara - Cort M600 :: basa - Cort Precission Bass ::
:: kyt. kombo - VOX AD30VT :: bas. kombo - Warwick Blue Cab 60 :: kabel - Planet Waves ::
Demilich

Příspěvek od Demilich »

MENHYR píše:No u nás v Ostravě na nábřeží je shop kde si zajdeš k prodavači (super střapatý týpek) a řekneš mu o kabel. Je tam hafo kytar prodlužka a hafo komb tak že si zkusíš co chceš na co máš náladu. Zkoušel jsem tam už docela do st kytar i komb a jako pohodička.Sem hrál snad hodinu a vubec to nikoho neštvalo. Tak že klídeček :wink:
Jj tam je to v klídu a dá se tam strávit :lol: byl jsem tam taky hoďku a něco...
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem :D
Sami
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sami »

J8 chodím do hudebnin v Rožnově pod Radhoštěm a prodavač tma preferuje značku Crate, má je tam od malých kombíček až po stacky :lol: A navíc je to týpek jak prase. Nechá ti vyzkoušet všechno. Když sjem tam jednou šel tak už asi 200 metrů před obchodme jsme slyšel takové dunění, vejdu dovnitř a si to borec valí na 120W Crate a má volume na půlku :lol: Kytary málem popadaly ze sotjanů.. Nebo dneska se mí rozsypala ladička tka jsem mu to tma hodil a říkal že dokud ot nedá dohromady tak si můžu přes svátky půjčit jeho :lol: A navic nám nějak blbne powermix a v pátek máme koncert s kapelo, tak nám nabídl že nám půjčí mixák s koncovým zesákem :D tomu říkám fakt týpci :)
Ibanez RG321 MH-WK
Crate GT 212 + Crate G 412ST
Behringer GM 108
Pepe
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pepe »

Ty jo, tak to je fakt machr!!! Kéž by byl každej takovej! Bohužel já spíš znám arogantnější prodavače, který když vidí, že si nic nekoupíš, tak se k tobě chovaj jak k lůze. Třeba Honza "Kirk" Běhunek... :evil:
Yamaha BBG5A, Jolana Galaxis Bass, Zoom B2, VOX, ORX
firemanko

Příspěvek od firemanko »

no pekne :D

ale ja som myslel skôr nieco take ze pridete do obchodu ked mate vazne zaujem kupit si kombo, donesiete si svoju gytaru + dajme tomu ze aj efekt a zapojite si to do vaseho vysneneho exemplaru

alebo ste si kupovali kombo tak ze ste prisli do obchodu a zobrali si ho domou a az doma zistili ze ako vlastne hraje
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“