ale co tak kombo to si kupite len tak alebo aj to skusate v obchode?
skusanie komba v obchode
Pravidla fóra
skusanie komba v obchode
zdravim bola tu tema o skusani gytar v obchode, to je celkom bezne 
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
No u nás v Ostravě na nábřeží je shop kde si zajdeš k prodavači (super střapatý týpek) a řekneš mu o kabel. Je tam hafo kytar prodlužka a hafo komb tak že si zkusíš co chceš na co máš náladu. Zkoušel jsem tam už docela do st kytar i komb a jako pohodička.Sem hrál snad hodinu a vubec to nikoho neštvalo. Tak že klídeček 
:: ak. kytara - SX :: el. kytara - Cort M600 :: basa - Cort Precission Bass ::
:: kyt. kombo - VOX AD30VT :: bas. kombo - Warwick Blue Cab 60 :: kabel - Planet Waves ::
:: kyt. kombo - VOX AD30VT :: bas. kombo - Warwick Blue Cab 60 :: kabel - Planet Waves ::
Jj tam je to v klídu a dá se tam strávitMENHYR píše:No u nás v Ostravě na nábřeží je shop kde si zajdeš k prodavači (super střapatý týpek) a řekneš mu o kabel. Je tam hafo kytar prodlužka a hafo komb tak že si zkusíš co chceš na co máš náladu. Zkoušel jsem tam už docela do st kytar i komb a jako pohodička.Sem hrál snad hodinu a vubec to nikoho neštvalo. Tak že klídeček
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem 
J8 chodím do hudebnin v Rožnově pod Radhoštěm a prodavač tma preferuje značku Crate, má je tam od malých kombíček až po stacky
A navíc je to týpek jak prase. Nechá ti vyzkoušet všechno. Když sjem tam jednou šel tak už asi 200 metrů před obchodme jsme slyšel takové dunění, vejdu dovnitř a si to borec valí na 120W Crate a má volume na půlku
Kytary málem popadaly ze sotjanů.. Nebo dneska se mí rozsypala ladička tka jsem mu to tma hodil a říkal že dokud ot nedá dohromady tak si můžu přes svátky půjčit jeho
A navic nám nějak blbne powermix a v pátek máme koncert s kapelo, tak nám nabídl že nám půjčí mixák s koncovým zesákem
tomu říkám fakt týpci 
Ibanez RG321 MH-WK
Crate GT 212 + Crate G 412ST
Behringer GM 108
Crate GT 212 + Crate G 412ST
Behringer GM 108
no pekne 
ale ja som myslel skôr nieco take ze pridete do obchodu ked mate vazne zaujem kupit si kombo, donesiete si svoju gytaru + dajme tomu ze aj efekt a zapojite si to do vaseho vysneneho exemplaru
alebo ste si kupovali kombo tak ze ste prisli do obchodu a zobrali si ho domou a az doma zistili ze ako vlastne hraje
ale ja som myslel skôr nieco take ze pridete do obchodu ked mate vazne zaujem kupit si kombo, donesiete si svoju gytaru + dajme tomu ze aj efekt a zapojite si to do vaseho vysneneho exemplaru
alebo ste si kupovali kombo tak ze ste prisli do obchodu a zobrali si ho domou a az doma zistili ze ako vlastne hraje