TENSON - Baskytarová sada: váš názor
Pravidla fóra
- Wasserman
- Kontaktovat uživatele:
TENSON - Baskytarová sada: váš názor
Právě jsem si objednal tuto sadu, je to dárek k Vánocům ... pro začátečníka ... web sady:
http://eshop.kytary.cz/tenson-baskytaro ... 86:0:0:1:0
je mi jasný, nejni to žádná supertřída, ale i tak mi to přišlo slušný, cena-výkon ... tak chci vědět co vy na to!
(upraven nadpis... Jana)
je mi jasný, nejni to žádná supertřída, ale i tak mi to přišlo slušný, cena-výkon ... tak chci vědět co vy na to!
(upraven nadpis... Jana)
Re: TENSON - Baskytarová sada: váš názor
Jo seš docala borec že si něco objednáš a pak až si to necháš hodnotitWasserman píše:Právě jsem si objednal tuto sadu, je to dárek k Vánocům ... pro začátečníka ... web sady:
(upraven nadpis... Jana)
Tak přesně s touhle sadou sem před dvěma rokama začínal. Nemužu ti říct jak to vypadalo na začátku protože to byl první nástroj co sem kdy (kromě španělky) držel v ruce. Ale na mužu ti říct, že řemen a kabel to je totální s****a takže za cca 2-3 měsíce si budeš muset koupit nový. Ta kytara je úplně tuctový zboží- takovej machievelismus jedný věci tz. že jedinej učel co ta basa má je, že se na ní naučíš hrát-nerozbije se, hraje ale nic víc od toho čekat nemužeš a taky nic víc nedostaneš.
To kombo je sice 15W ale teda přišlo že na ten výkon hrálo docala dobře oproti jinejm patnáctkám. Půl roku sem s nim hrál vedle bicích ale i přesto sem byl slyšet. Sice málo,ale byl.
Ale jak tu už někdo psal možná sis měl koupit lepší basu a kombo po tom , ale zas je pravda že začínat bez komba na sucho je taky hroznej opruz ale myslim že takhle sada je lepší než sady divamery a stag(jestli se ještě prodávaj)
Sady nebrat, kdybys sis pročetl forum tak poznáš že tady moc nejsme jejich zastáncama...samozřejmě všechny nemusejí byt špatný, ale nevím moc tomu nevěřím....
Jinak prč se mdáváš anketu která vubec nesouvisí s otázkou?
Jinak prč se mdáváš anketu která vubec nesouvisí s otázkou?
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
No prostě nebrat:) sada za 5 tisíc.. no prostě na nečem musí ušetřít. Máš tam kombo, basu, kabel, trstaka a popruh a pouzdro.
vem si to, že kdybys to kupoval "normalně" tím myslím ne jako sestavu tak by ti to za těch 5 tisíc nevyšlo.
vem si to, že kdybys to kupoval "normalně" tím myslím ne jako sestavu tak by ti to za těch 5 tisíc nevyšlo.
život je jako metal. tvrdej ale krásnej !
Cliff Burton... Rest in peace! best bass player ever!

- Trao
- last.fm: http://www.last.fm/user/martypalounek
- Kontaktovat uživatele:
Můj brácha má basovku z týhle sady, taky na to občas zahraju a tudíž můžu hodnotit...
Jako vzhledem k tomu, že mám odjakživa nedůvěru k setům, nečekal jsem od tohohle nástroje moc, ale fakt je, že zpracování týhle baskytary je provedený tak, že na tom není moc co zmršit. Má to příjemnej hmatník a co mě překvapilo nejvíc, tak to drží poměrně solidně ladění...
S tim kombem je to už horší, při správně nastavenejch korekcích se ti může podařit, aby ti to nešumělo tak do poloviny výkonu, pak už je to, co z toho vychází hroznej šramot. Možná to bude tim, že k tomu má ještě sadovej kabel, kterej je snad bez stínění...
Ještě jedna rada: Ten popruh, co se s tim dodává, můžeš rovnou vyhodit, zbytečně to mrví záda a ani to na nich pořádně nedrží...
Jako vzhledem k tomu, že mám odjakživa nedůvěru k setům, nečekal jsem od tohohle nástroje moc, ale fakt je, že zpracování týhle baskytary je provedený tak, že na tom není moc co zmršit. Má to příjemnej hmatník a co mě překvapilo nejvíc, tak to drží poměrně solidně ladění...
S tim kombem je to už horší, při správně nastavenejch korekcích se ti může podařit, aby ti to nešumělo tak do poloviny výkonu, pak už je to, co z toho vychází hroznej šramot. Možná to bude tim, že k tomu má ještě sadovej kabel, kterej je snad bez stínění...
Ještě jedna rada: Ten popruh, co se s tim dodává, můžeš rovnou vyhodit, zbytečně to mrví záda a ani to na nich pořádně nedrží...
Die Hard or Die Home
Frouman píše:Nedělej si iluze, bude to hrát pekně hnusně. Ale na ten první půlrok ař rok ti to stačí. Uvidíš, co tě bude bavit hrát a podle toho si vybereš něco lepšího.
první rok (pro někoho půlrok) ti bude stačit že to nehraje falešně a na zvuk se mužeš vy*rat de o to získat nákej sluch a propracovat si prsty
- Red Bull
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Já začínal na setu,sice kytarovym,ale stejně na setu a je pravda že na první půlrok to stačí.Pak přicházej změny.Takýže pokud tvoje sedce žádá ten set tak na něj hraj 
"MOJO" kills modern music...
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny. Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
http://www.7daysgallery.com
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny. Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
http://www.7daysgallery.com
Ano máš pravdu. Je to Tenson. Ale to neznamená, že to může bejt hned špatný. I Staggy mají dobrý kousky. Je to trochu o štěstí. Ale když to kupuješ s někým kdo se v tom trochu vyzná tak se dá koupit i dobrej Tenson.
Lidi nedívejte se pořád na značku. Dneska si musíme zvyknout, že většina věcí je z Číny a ti zatracení Číňaní jsou s kvalitou nahoru(pomalu ale jistě). Prostě se nedá nic dělat....
Lidi nedívejte se pořád na značku. Dneska si musíme zvyknout, že většina věcí je z Číny a ti zatracení Číňaní jsou s kvalitou nahoru(pomalu ale jistě). Prostě se nedá nic dělat....
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
jo můžeš najít dobrý kus ale pravěpodobnost, že najdeš dobry kus je u těchto značek za takovou cenu velmi malá.aivn86 píše:Ano máš pravdu. Je to Tenson. Ale to neznamená, že to může bejt hned špatný. I Staggy mají dobrý kousky. Je to trochu o štěstí. Ale když to kupuješ s někým kdo se v tom trochu vyzná tak se dá koupit i dobrej Tenson.
život je jako metal. tvrdej ale krásnej !

- Wasserman
- Kontaktovat uživatele:
...
Lidi tak to dnes přišlo ... jako za ty prachy jsem od toho moc nečekal ale fakt mě to velice mile překvapilo .. kytara dopravdy nekecám moc dobrej zvuk ... kombo, když sem to chvilku šteloval, mělo dost kvalitní hutnej basovej sound, kabel a pás jsou dost sh*t, trsátka dobrý ... obal taky
... za ty prachy uplnej luxus !!
Kytara: Cort EVL-K6 ( EMG 81/85) (tuned to drop C)
Zesilovač: Peavey 5150
Box: Mesa Custom Slant
Efekty: Morley Bad Horsie (Boss NS-2)
Struny: GHS, Darco (10-52 hybridy)
Kabely: Warwick, home-made (6m)
Zesilovač: Peavey 5150
Box: Mesa Custom Slant
Efekty: Morley Bad Horsie (Boss NS-2)
Struny: GHS, Darco (10-52 hybridy)
Kabely: Warwick, home-made (6m)
Re: ...
Wasserman píše:Lidi tak to dnes přišlo ... jako za ty prachy jsem od toho moc nečekal ale fakt mě to velice mile překvapilo .. kytara dopravdy nekecám moc dobrej zvuk ... kombo, když sem to chvilku šteloval, mělo dost kvalitní hutnej basovej sound, kabel a pás jsou dost sh*t, trsátka dobrý ... obal taky... za ty prachy uplnej luxus !!
Jemi jasný že prvotní radost zacloní všechny nedostatky... nemůžu si pomoct, ale stejně s přibývající dobou se ti to bude zdát horší a horší. I když mě došlo s jakou sra*kou sem hrál až když sem si koupil lepší basu... no nic ted pořádně skliluj a modli se aby ti "nespad" krk
Tenson
Čus taky jsem s touto sadou začínal. A myslím si, že docela v poho pro začátek...když vyměníš struny, koupíš nový popruh a kabel tak se to dá. Ale kdybych se měl teď rozhodovat co si do začátku koupit tak bych asi volil nějakýho SQUIER BY FENDER.
To já začínám a taky jsem ze začátku uvažoval o setu ale brzo mě to přešlo a tak jsem si říkal že si koupím basu tak kolem pěti litrů a zbytek posháním nějak pozděj no a pak jsem si našetřil a řekl jsem si že když už tak ať to vydrží tak že to koupím do těch osmi no a skončil jsem u basy za 9 200 a komba za 6 500... ale říkám si že jsem měl možná koupit něco levnějšího abych zjistil co chci a pak už šel víc na jistotu... ale zatím jsem spokojený...
*bass >>> Squier Vintage Modified Jazz Bass
*komb >>> Line6 LowDown Studio 110
*cable >>> Adam Hall
*case >>> kufřík (+Warwick RB20505 B)
*stand >>> Warwick RS20800 B
*strings >>> Hartke HSB440
*effects pedal >>> Zoom B2
--------------------------------------
Ptal jsem se jednoho amíka z Kalifornie co znamená Californication... prej germanizace v americkém podání...
*komb >>> Line6 LowDown Studio 110
*cable >>> Adam Hall
*case >>> kufřík (+Warwick RB20505 B)
*stand >>> Warwick RS20800 B
*strings >>> Hartke HSB440
*effects pedal >>> Zoom B2
--------------------------------------
Ptal jsem se jednoho amíka z Kalifornie co znamená Californication... prej germanizace v americkém podání...