deryck whibley model

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Odpovědět
MLorenzo

Příspěvek od MLorenzo »

Podle me jde barva kytary slyset i na zkreslenem kanalu... ve msi stejne kombo a jednu kytaru... pak si vem stejnej aparat a jinou kytaru s jinym tvarem a drevem...ALE se stejnym snimacem..vsadi se, ze uslysite zmenu...a za to pak muze jen co? drevo...jo, nechte jeste stejnej kabel...
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

Jako kytary mam dvě,ale ne stejný snímače.LP je uťápnutější kulatější.Ibanezka víc rve je delší sustainem a to je právě snímačema...Barva je Barva - moje barva je SD-1 boss
"MOJO" kills modern music...

Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny.
Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]

http://www.7daysgallery.com
frenzyfish
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od frenzyfish »

redbull: vedo, jak jinak ze :D no asi bych mel aspon o kombech neco vedet, ale opak je pravdou :lol: no ja myslel spis zajit do obchodu vybrat kytaru.. ale ted mi dochazi, ze semn v ceskej zadny hudebniny nevidel.. takze mozna nekdy prijdu poslechnout tu lampu, to by bylo fajn :wink:

qver: hm, a jaky bys me teda do budoucna doporucil kombo? me se libi ten vox proste.. jeste pomrkavam po ibanez val bee.. docela levny na celolampu a na doma by stacilo hlasitosti.. btw. ten vintage jako jedinej ma krome rozdilnejch smimacu i jiny drevo.. jen nevim jak moc jiny.. fakt bych to musel mit vedle sebe..

mylann: dik za nazor! presne takhle si to nejak myslim. proste chci mi z tej kytary kdyz ji mam v ruce dobrej pocit.. a to se mi z affinity tezko splni.. a to tele ssh se mi zda takovy vyvazeny.. ma zajimavy drevo, ktery jinak tyhle telata nemaj, variabilni osazeni ne uplne sh*t snimacu, vypada dobre.. no asi jo, prasknu se pres kapsu a pujdu do nej :D
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

Ve třebový sou malý hudebniny a je tam jeden k**** a nic tam nemaj,to je asi všechno :wink:

qwer
Odborník

Příspěvek od qwer »

frenzyfish píše: qver: hm, a jaky bys me teda do budoucna doporucil kombo? me se libi ten vox proste.. jeste pomrkavam po ibanez val bee.. docela levny na celolampu a na doma by stacilo hlasitosti.. btw. ten vintage jako jedinej ma krome rozdilnejch smimacu i jiny drevo.. jen nevim jak moc jiny.. fakt bych to musel mit vedle sebe..
doporucil bych ti do zacatku prave ten vox... ono i ten frontman je super.. kdyz chce nekdo poresit kytaru + kombo do 7 tisic, tak neni jine cesty... kdyz si ale kupujes kytaru, ktera stoji 9t. tak bys k tomu mel mit i odpovidajici kombo... ten vox je super, udelas si na tom jakykoli zvuk chces a mas tam i efekty.. kdyz si koupis frontman, tak budes mit jeden hezky cisty, k tomu pro tebe nepouzitelny zkresleny a vic nic.. na voxu se udelas zvuk voxe, fendera, marshall, mesy, soldana... vsechny levne multaky se mohou jit leda tak zahrabat, to kombo ma strasne moc moznosti...

jinak ibanez valbee neni zrovna povedeny... takze na toho rovnou zapomen. stejne tak jako na ten maly fender apod.

jinak pokud si chces vzit to cedrove tele, tak nejsem proti. ja jsem jen proti derickovi... pokud vemes cedrove tele a na kombo nezbydou prachy, tak nejsem proti a chapu, ze si koupis nejakou ojetinu kombo za litr z bazace...
frenzyfish
Kontaktovat uživatele:

qwer: uf, to sem rad ze mi to schvalujes :wink: asi to tak dopadne, v lete pak koupim nejspis toho voxe.. stejne jako ty dost lidi mi doporucovalo koupit poradny kombo, misto levnyho komba a multaku..

jinak ten vox je vazne tak super... no je mozny, ze budu mit v lete teoreticky dost penez :) takze sem koukal treba na tohle

http://eshop.kytary.cz/fender-pro-junio ... Fender:1:0

nebo jestli bys mi moch doporucit naky kvalitni kombo na doma s dobrejma efektama, treba kolem tech 10 tisic. je jasny ze to resit budu az fakt v tom lete, ale kdyby bylo neco promakanejsiho nez je ten vox, tak bych si klidne usetril.. ale zas nechci zbytecne vyhazovat, fakt nevim co je treba na tomhle fendrovy tak drahyho :roll:

redbull: ja si to myslel.. bez urazky, ale trebova je fakt strasna prd*l :D (ne ze by lanskroun nebyl, ale mi taky mame dvakrat min obyvatel)
qwer
Odborník

Příspěvek od qwer »

frenzyfish píše:qwer: uf, to sem rad ze mi to schvalujes :wink: asi to tak dopadne, v lete pak koupim nejspis toho voxe.. stejne jako ty dost lidi mi doporucovalo koupit poradny kombo, misto levnyho komba a multaku..

jinak ten vox je vazne tak super... no je mozny, ze budu mit v lete teoreticky dost penez :) takze sem koukal treba na tohle

http://eshop.kytary.cz/fender-pro-junio ... Fender:1:0

nebo jestli bys mi moch doporucit naky kvalitni kombo na doma s dobrejma efektama, treba kolem tech 10 tisic. je jasny ze to resit budu az fakt v tom lete, ale kdyby bylo neco promakanejsiho nez je ten vox, tak bych si klidne usetril.. ale zas nechci zbytecne vyhazovat, fakt nevim co je treba na tomhle fendrovy tak drahyho :roll:

redbull: ja si to myslel.. bez urazky, ale trebova je fakt strasna prd*l :D (ne ze by lanskroun nebyl, ale mi taky mame dvakrat min obyvatel)
no na tom kombu zase neni nic moc draheho. je to lampa a lampy jsou drahe... tohle kombo jde sehnat docela bez problemu do nejakych 13t. tisic, stejne jako jeho trosku lepsi braska Blues junior (na kytarach snad za 17000?), ktereho bych ti doporucil spis, protoze, narozdil od Fender Pro juniora, ma i nejakou vybavu... Pro junior nema vubec ale vubec nic - mas na nem jen kolecko pro zhlasovani, a kolecko Tone, ktere ma zastavat funkci "bass", "middle" a "treble"... to kombo je strasne osekane a navic s desitkou reprem a ja bych ho nechtel... ten blues je uz trosku lepsi, navic uz ma vetsi reprak a dokonce i reverb. kdyz si ale koupis takove kombo, tak si k nemu musis dokoupit kupu krabek... nejlepe truebypassovych... jedna krabka nova pocitej 2-3 tisice, podle toho co budes chtit za efekty... navic budes potrebovat vic kabelaze, vic propojek mezi krabky.. takze se vsim timhle musis pocitat a neni to o tom, ze si koupis takovou malou vintage jednokanal lampu a mas vyhrano... kdyz si koupis nejaky hybrid a nebo tranzistorak, tak dostanes kupu zvuku a kupu efektu v jednom baleni, koupis si k tomu jeden drat a hrajes...

pro tvou predstavu treba 100w vox valvetronix s 2x12' reprem, kupou ruznych modulaci a efektu vyjde na stejno jako mala 15w jednokanal lampa... kazde ma sve pro a proti. nejde jednoznacne rict, co je lepsi... budes mit pul roku na to, abyses rozhodl, co budes chtit hral, kde budes hrat a na co budes hrat, taky se maji objevit nove, dost zajimave lampove komba za super ceny, takze je ted tezke neco resit...

treba by se ti libil i nejaky ten valveking.. me se treba nelibi, ja jsem trochu na jiny styl zvuku... o kombo bych rozjel dalsi debatu, neni to tak jednoduche.. vybrat kombo a nebo spis "udelat si zvuk" je tezsi nez vyber kytary...
frenzyfish
Kontaktovat uživatele:

ok, tyhle komba ted nebudem resit.. nebo aspon ne tady, max. ted tak toho trandaka za litra :D jinak ja koukal i na toho za 17 a prej je vhodnej na jazz a blues.. ehm. koukam ze moc efektu to nema (spis zadny), ale zas je to celolampa, takze ten zvuk by moch bejt super.. i kdyz je pravda ze za tu cenu se da sehnat i hodne hlasitej tranzistor, nebo i lampa od jinaci znacky.. ale je pravda ze s tema krabkama by to pak asi cenove bylo uz hodne drahy, takze prozatim vitezi vox.. jak rikas, uvidim s cim do tej doby prijdou vyrobci, nejlepsi by bylo naky maly celolampovy kombo s hafem efektu jako ma vox.. takze neco jako ten vox, ale celolampa 8)
MLorenzo

Příspěvek od MLorenzo »

No Vox ma celolampy s hafo efektema :) ... jenze ta cena je hodne vysoka... :D ... a jsou to taky mensi komba... klidne i vetsi ze... :) ale tam ej to jeste zase vyssi... no... ale je to lampa...
frenzyfish
Kontaktovat uživatele:

jo koukal sem.. ale na to se asi fakt vykalim.. na doma by to pro me bylo fakt zbytecne drahy, myslim ze bych byl spokojenej s voxem.. a 15W lampa by uz na me byla i dost hlasita.. a ja chci kombo fakt jen na doma, takze bych v tom mel nevyuzitej potencial :D to pak dystak koupit neco poradnejsiho do zkusebny (to uz koukam moc do budoucna, ja vim :D ). btw. kdyz sem koukal na ty voxe, tak sem nasel jeste tohle o petikilo drazsi. ma taky vetsi reprak, to se mi zda super.. co vy na to?

http://eshop.kytary.cz/vox-ad-valvetron ... :0:Vox:1:0
qwer
Odborník

Příspěvek od qwer »

Mylann píše:No Vox ma celolampy s hafo efektema :) ... jenze ta cena je hodne vysoka... :D ... a jsou to taky mensi komba... klidne i vetsi ze... :) ale tam ej to jeste zase vyssi... no... ale je to lampa...
ze o tech celolampach s hafo efektama nevim.. docela se divim.......
..SnOOpy..
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ..SnOOpy.. »

někdy bych si chtěl poslechnout offspringy na tu lampu od fendra :)
vždyť to je na první pohled takovy vintage kombo co bych typoval na blues :D
koukni spiš po valveking 112 :) aspoň mě přide supr a ktomu ten poměr cena/vykon ;) Myslim že na takovoudle hudbu co ty chceš hrat se moc Fendr nehodí ;)
Epiphone Les Paul > Vox ToneLab ST > Roland Cube
MLorenzo

Příspěvek od MLorenzo »

qwer píše:
Mylann píše:No Vox ma celolampy s hafo efektema :) ... jenze ta cena je hodne vysoka... :D ... a jsou to taky mensi komba... klidne i vetsi ze... :) ale tam ej to jeste zase vyssi... no... ale je to lampa...
Jojo... stal se mi omyl... byl jsem v domeni, ze i ty celolampy maji efekty...nemaji...ale maji hodne moc moznosti a kombinaci, z kteryhc vyloudis silene mnozstvi zvuku...
qwer
Odborník

Příspěvek od qwer »

Mylann píše:
qwer píše:
Jojo... stal se mi omyl... byl jsem v domeni, ze i ty celolampy maji efekty...nemaji...ale maji hodne moc moznosti a kombinaci, z kteryhc vyloudis silene mnozstvi zvuku...
jj ta nova ac30 ma kotel ruznych prepinatek... asi bych se ale driv zblaznil, nez bych zjistil jak to nastavit, aby se mi to libilo nejvic.. tech moznosti je tam totiz vazne kotel :wink:
qwer
Odborník

Příspěvek od qwer »

..SnOOpy.. píše:někdy bych si chtěl poslechnout offspringy na tu lampu od fendra :)
vždyť to je na první pohled takovy vintage kombo co bych typoval na blues :D
koukni spiš po valveking 112 :) aspoň mě přide supr a ktomu ten poměr cena/vykon ;) Myslim že na takovoudle hudbu co ty chceš hrat se moc Fendr nehodí ;)
no jde o cisty zvuk :) a ten je u fenderu super, kdyz se k tomu hodi nejaka krabka, tak to pak muze hrat zkresleny skoro jakykoli
frenzyfish
Kontaktovat uživatele:

snoopy: koukam po valveking koukam a nejak nachazim minimalne 50W.. to je zbytecne moc ne? ale zas by mohlo stacit i do zkusebny.. no spis urcite, kdyz to je celolampa :D jinak nevim co se ti na fendroj nezda, ma ho v klipu i avril :D ne vazne, me se moc libi ten fender zvuk... pak se mi jeste libi mesa, ale to uz sme hodne mimo moje moznosti :D a navic sem rek ze chci hrat punkrock, ne byt kopirka offspring :wink: ja nejradsi taking back sunday.. vite nekdo na co hrajou? :lol:

no jinak fender je asi pro me zbytecne drahej.. kdyz uz bych asi kupoval kombo v cenne 15 tisic dejme tomu, tak chci aby bylo fakt vykonny, minimalne do tej zkusebny.. ale to bych spis uprednostnil reseni hlava + repro zvlast... takze jak to tak vidim, muj jedinej favorit zustava tohle

http://eshop.kytary.cz/vox-ad-valvetron ... 31:0:0:1:0

pokud mate namitky, nebo si myslite ze sezenu za tu cenu neco lepsiho, klidne do me.. podle me to je to sami co VTcko, ale ma vetsi reprak.. nebo se mylim? a to petikilo za destiku repracek klidne dam.. btw tohle by asi do zkusebny nestacilo co?
qwer
Odborník

Příspěvek od qwer »

frenzyfish píše:snoopy: koukam po valveking koukam a nejak nachazim minimalne 50W.. to je zbytecne moc ne? ale zas by mohlo stacit i do zkusebny.. no spis urcite, kdyz to je celolampa :D jinak nevim co se ti na fendroj nezda, ma ho v klipu i avril :D ne vazne, me se moc libi ten fender zvuk... pak se mi jeste libi mesa, ale to uz sme hodne mimo moje moznosti :D a navic sem rek ze chci hrat punkrock, ne byt kopirka offspring :wink: ja nejradsi taking back sunday.. vite nekdo na co hrajou? :lol:

no jinak fender je asi pro me zbytecne drahej.. kdyz uz bych asi kupoval kombo v cenne 15 tisic dejme tomu, tak chci aby bylo fakt vykonny, minimalne do tej zkusebny.. ale to bych spis uprednostnil reseni hlava + repro zvlast... takze jak to tak vidim, muj jedinej favorit zustava tohle

http://eshop.kytary.cz/vox-ad-valvetron ... 31:0:0:1:0

pokud mate namitky, nebo si myslite ze sezenu za tu cenu neco lepsiho, klidne do me.. podle me to je to sami co VTcko, ale ma vetsi reprak.. nebo se mylim? a to petikilo za destiku repracek klidne dam.. btw tohle by asi do zkusebny nestacilo co?
ja bych za toho pul roku koupil asi ojete XL od voxe... 30w s 12' do zkusebny stacit bude... kdyz nebude hrat vylozene nejake prasarny. do nejakych 6000-6500 si myslim bude splasitelny v zaruce a super stavu. ted to ojete asi nesezenes protoze je to relativni novinka... kombo vazi nejakych 13 kilo, takze se to jeste da i docela tahat...

jinak ta tva skupina hraje na asi na jcm800 a mesu
frenzyfish
Kontaktovat uživatele:

no ted sem koukal na videjka a to XL se mi zda ze ma naky jiny efekty, vsechny strasne takovy metalovy :roll: jinak pokud nesezenu naky dobry levny jety kombo, tak pujdu nejspis ted do tohodle:

http://www.musiccenter.cz/Marshall-MS-4 ... čení:14807

co sem cet diskuse, tak to hodnotej slusne.. necekam od toho zazrak, ale videa na youtube se mi docela libily.. co je velky vyhoda je cena a velikost.. prej se mi vejde do gigbagu, takze kdyz bych to chtel tahat na privat a dom zezacatku, tak nemusim tahat dalsi tasku s kombem.. a hlasitost mi stacit bude. plus je to na baterky dalsi vyhoda.. a nejvic se mi libi, ze kdyz me to kombo bude srat, tak ho proste rozkopu na hadry a nebudu tolik nastvanej, protoze litr neni zas tak moc.. proste jasna volba :D
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

Já nevim asi bych minikombíčko nechtěl repráček malinkej,spíš takový bzučítko to už je lepší multiefekt a hrát si do sluchátek.Mutiefekt i sluchátko pobereš všude a nikoho tim nerušíš :idea:

frenzyfish
Kontaktovat uživatele:

ja vim.. ale kdyz by sis precet jeden muj predchozi prispevek, tak ja sluchatka nechci, protoze uz tak mam dost zkazeny usi z poslouchani mp3... tohle bzucitko se mi zda idealni :wink:

btw.: nehraje zas tak priserne, co sem videl ty videa.. ale jako vox je podle tech videi samozrejme taky hodne jinde :D
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“