pískání přes FR
Pravidla fóra
pískání přes FR
Dobrý den, předem se omlouvám za název vlákna, ale nevím jak to pojmenovat. Na kytaru hraju 11 let z toho jsem hrál 10 let pod učitelem, takže si myslim že umim hrát průměrně dobře. Ale už jsem se ho nestih zeptat jak se dělá pískání přez FR a radši než abych na to šel blbě tak se zeptám jak na to. Aby jste pochopili co myslím tak tohle http://www.youtube.com/watch?v=dVefc_DJJgc čas 3:13. A blbě se mi to okoukává. Skoušel jsem udělat flažoletu a použít FR, ale nějak mi to nešlo a nevím jestli to nedělám blbě. Kytaru na který to zkouším je Ibanez S420 s SH13 u kobyly.
Ibanez S 420 (sh13-sh1), cort EVLZ6 (EMG 81-60), squier bullet (RM F1) ---------> Cry Baby, BOSS MT-2, BOSS CH-1, ----------> Engl Fireball II 100w, Harley Benton 2x12 V30, Peavey Bravo 112 (nejlepší cajk co mám, Americká lampa ručně dělaná z 80-90 let. kdyby jí někdo viděl na bazaru napište mi prosím)
Re: pískání přez FR
Já na tom videu vidím, že udělá flažolet (asi na 19. pražci?) a pak to natáhne pákou.
Ani s hodně velkým zkreslením to nejde?
Ani s hodně velkým zkreslením to nejde?
Já jsem to zkoušel a zkreslení mám hodně velký, ale on udělá jakoby flažoletu pak jí pustí a vytáhne páku a prostě mi to nejde a nevim jestli to nedělám špatně.
Ibanez S 420 (sh13-sh1), cort EVLZ6 (EMG 81-60), squier bullet (RM F1) ---------> Cry Baby, BOSS MT-2, BOSS CH-1, ----------> Engl Fireball II 100w, Harley Benton 2x12 V30, Peavey Bravo 112 (nejlepší cajk co mám, Americká lampa ručně dělaná z 80-90 let. kdyby jí někdo viděl na bazaru napište mi prosím)
děkuji moc to je ono já totiž dělal umělý flažolety 
-
LukasMrazoun
Hej teď když to tak čtu ve škole......... Já nevim, jak to dělám
Ale asi brnku fložolet( pokud se to tak píše) a pak to vytáhnu, nebo písknu pravou (jakoby taky flažoletem, ale utlumenym pravou).