Fender Showmaster
Pravidla fóra
Fender Showmaster
zdravím, chtěl bych si pod stromek udělat radost a koupit si novou kytárku, moc se mi libí Showmaster ale bojím se toho trmola, jelikož na mým Squieru s tim mám furt ňáký potíže, může mi někdo poradit jestli mám oprávněný obavy??? Díky
- Smrťokvítek
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jestli budeš kupovat originál Fender, tak bych obavy neměl, jestli kopii, tak bych si na to dal pozor
.
// Caggan byl rychlejší
// Caggan byl rychlejší
Naposledy upravil(a) Smrťokvítek dne 17.12.2007 16:35, celkem upraveno 1 x.
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
u fendera si myslim ze zadne problemy nebudou..... co myslis temi tvymi problemy u tvoji kytary?
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
jsem vlastníkem jednoho showmastera a tremolo je opět nepoužitelné , jedíná možnost je zablokovat přitažením k přední desce , pomuže to i zvukově ,pak se celá kytara rozezní a prodlouží se sustain
Fender Y. Malmsteen stratocaster ,Fender standard stratocaster,Cort Earth 200 + SD Woody,Marshall TSL 602,BOSS CS-2, GE-7, NS-2, DOD YJM 308,Digitech Digidelay,VOX Bulldog dist, Kabely Fender Elrctro-volt
no taková ta klasika jako drnčení kobyly, častý rozlaďování, prej i častejc praskaj struny, což semi potvrdilo,každý týden aspoň jedna prdne, prostě na ..... , ale zase na druhou stranu se mi na to hraje dobřeCaggan píše:u fendera si myslim ze zadne problemy nebudou..... co myslis temi tvymi problemy u tvoji kytary?
hm, no jo, to je dobrý nápad, nedal bys mi prosim k tomu nějaké vysvětlivky, myslíš ty dva šroby co držej kobylu prostě dorvat??Greeg píše:jsem vlastníkem jednoho showmastera a tremolo je opět nepoužitelné , jedíná možnost je zablokovat přitažením k přední desce , pomuže to i zvukově ,pak se celá kytara rozezní a prodlouží se sustain
Viděl jsem ho s hodně kytarama (B.C. Rich, Jackson, Charvel, Fender-tele), ale se showmasterem ani jednou.Hanzbiker píše:Jim Root kupříkladu....Martin656 píše:Hle kdo ze slavnejsich hraje vubec na tyto kytary..?
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
Hral na b.c.rich assassin. Nevěř všemu co se kde objeví na wiki, nebo na kdoví jakým blogu.Hanzbiker píše:Na B.C nehraje vůbec má Charvela, PRSo, Telata, Jacksony dřív a má aji showmastera...
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
kdyby ty šoumástři byli dělaný v americe , nebo kdyby měli aspon americkou kvalitu zpracování , tak by to byli hooodně dobrý kytary, škoda že to všechno cpou na východ . ale i tak si myslim že co se týče čínskejch kytar tak je to snad to nejlepší co sem měl v ruce .
Fender Y. Malmsteen stratocaster ,Fender standard stratocaster,Cort Earth 200 + SD Woody,Marshall TSL 602,BOSS CS-2, GE-7, NS-2, DOD YJM 308,Digitech Digidelay,VOX Bulldog dist, Kabely Fender Elrctro-volt
jo jo můžu souhlasit , hlavně se na tom podílejí originální snímače a i vhodná kombinace (podle mě poměrně kvalitního ) dřeva použitá na tělo , a samozdřejmě lepenej krk. akorát stejně jako u všech superstartu a kytar s "rychlym " hmatníkem je ten zvuk trošku tenčí (musí se to kompenzovat vhodnou tlouštkou strun)Hanzbiker píše:No držel sem v ruce showmastera....akorát měl zašpalkovanou kobylu a grafitový kameny v kobyle za 18 klacků výborná kytara....hrála srovnatelně se stratem USA za 43 a Gibsonem za 50....