Stížnosti na admina, moderátory, rádce a uživatele

Máte nápad na zlepšení? Sem s ním!
Odpovědět
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Stížnosti na admina, moderátory, rádce a uživatele

Příspěvek od Red Bull »

Wocass píše:Není tu na to vhodný thread, tak píšu sem, neboť to tu zase déle nezaznělo a myslím, že je to špatně.
Takže bych chtěl jen vyjádřit svou spokojenost s prací kterou tu císař a moderátoři odvádí a poslat jim velké dík. Hlavně pak Milanovi, který je teď opravdu všude kam se hnu a jeho příspěvky mají hlavu a patu a především rozum, na nikoho neútočí a vždy svěle reaguje. Trochu škoda, že Bull už vzdal své dohadování s místními uživateli.
Takže ještě jednou děkuji.
Nezvdal :twisted: :twisted:

(Jen potřebuje v měsíci květnu získat vysokoškolský titul) :wink:
"MOJO" kills modern music...

Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny.
Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]

http://www.7daysgallery.com
Rocky_MK
Bandzone: www.bandzone.cz/danielandthemoravians
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rocky_MK »

Tak doufám, že ve studiu budeš pokračovat :)
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

Krutovláda se zase brzy vrátí, jen se nebojte :wink:

Btw. jak by řekli studenti VUT, ČVUT a dalších "prestižních technických škol", tak humanitní obory může studovat přece každý, a proto se brzy vrátím na 100% :P
"MOJO" kills modern music...

Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny.
Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]

http://www.7daysgallery.com
Demilich

Příspěvek od Demilich »

Ok, takze muj pohar trpelivosti s uzivatelem Martina72 ci jak, definitivne pretekl u diskuze o snimacich!
Ten clovek je bud absolutni zabednenec, nebo ja nevim. Citim jasne, ze on pise na forum jen pro sve pobaveni a v kazdem tematu, do ktereho prispeje, siri jen desinformace a naproste bludy. A to casto jako prvni odpoved! Nehodlate s tim jako neco udelat? Lidi, mysleno novacci, si to prectou a treba uz se nevrati, a berou to jako dobrou radu! To ze to bavi lidi, kteri tomu rozumi a chodi tu denne, a smejou se jeho hlouposti, je vec jina! Ja prijdu na forum, a kazdy den tady ctu tyhle blaboly a prestava to byt smesne!

EDIT: Oklepal se a zacina opravdu mystifikovat lidi, viz ty prispevky v tematu o pololubovce do 10 tis.. (takze ne o snimacich, jsem byl tak nasrany, ze jsem videl rude a napsal to spatne) A my si jak ovce nechavame srat na hlavu, ze takovemuto hlupakovi dovolime mit pres 100 postu hodnoty absolutniho h***a, kteremu se smeje cele forum :evil:

Zadny zvanil! Zadam okamzity ban tohoto uzivatele!
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem :D
martina72
Nedůvěryhodný žvanil

Příspěvek od martina72 »

Demilich se trošku rozohnil. Nu, odpusťme mu. V tématu o lubovce do deseti litrů jsem v podstatě jen doporučil tazateli a uživateli našich plků to, aby si koupil jednu z nejlepších levných kytar, co kdy Ibanez udělal, a kterou za blbejch sedm tisíc může mít až do smrti. Sám mám doma dvě z té řady a neprodám je ani za dvojnásobek. A na lubové kytary hraju 30 let. Pokud Demilich má podobnou zkušenost, nechť ji sdělí v onom vlákně.

Kód: Vybrat vše

Administrátorem zablokovaný účet. Uživatel nemůže přispívat ani používat soukromé zprávy.
MilanT

Příspěvek od MilanT »

Sám bojuješ za svobodný internet a fórum.
Proč tedy pořád kastuješ a hodnotíš lidi podle délky praxe hraní na kytaru a podle věku? Proč tobě mladší lidé nebo hráči s kratší praxí nesahají ani po kotníky?
Nero a já zastáváme stejný názor: Raději budu slušně diskutovat s tím, co umí sotva zabrnkat Ovčáky čtveráky než s namyšleným, vším a všemi pohrdajícím virtuózem s 30letou praxí. Mnohdy vymyšlenou.
Demilich ti nebude a nemusí (ani nikdo jiný) dokazovat svojí praxi nebo hráčské umění. On o tom totiž neplká v každém svém příspěvku.
Ty jsi tu ten nováček, který se (podle mě) dost nešťastným způsobem "zapojil do party" a snaží se svým všeumětelstvím ohromit všechny kolem. Ale abys mohl mít nějakou autoritu a třeba i získal titul Odborník nebo Rádce, tak k tomu je potřebná mravenčí dlouhodobá práce na fóru. Pak si někdo tvých rad všimne a bude tě brát za autoritu. Zatím jsi takový "rychlopodnikatel", honem honem zaujmout a on mi to někdo sbaští.
Bohužel, a jak jsi sám vypozoroval z reakcí ostatních, jsi tu za směšnou figurku.
Ano, je mi tě líto.
Teď ti napíšu něco, co jsem tady ještě nenapsal. Já jsem vzal kytaru poprvé do ruky před 37 roky a skláním se před uměním každého, kdo za pár měsíců zvládne tři akordy a má z toho radost. A ta radost je mnohdy větší než ta tvoje z tvých všech možných i nemožných činností se kterými tu máš nepochopitelnou touhu se neustále vytahovat.
Věřím že nejsi hloupý a nešikovný. Určitě máš vysoké IQ, ale prosím, ono existuje i EQ a s jeho nízkou hodnotou se nedá moc žít mezi lidmi.
martina72
Nedůvěryhodný žvanil

Příspěvek od martina72 »

Milane, jsme si tedy na roveň. Byli jsme vždy. Housle jsem měl v ruce před 40 lety, kytaru před 37 lety. A já jsem mnohokrát radil nováčkům právě to, aby měli radost z prvních tří akordů, z ošahání si nástroje, z vlastní tvorby, navzdory školám a učitelům ... a ty jsi mi okamžitě setřel ... přitom vše, co umím, jsem udělal přesně tak. Znám spoustu lidí, které školometství, organisace, noty, systém naprosto emočně a muzikantsky pohřbily. Proto (přestože jsem technokrat, introvert a inťouš) preferuji "hurá styl".
Když napíši to, že se mi něco podařilo, nemá to ten smysl, že chci ohromit a vytahovat se. Má to ten smysl, aby dítě vědělo a vidělo, že to jde. Udělá mi radost každý člověk, začátečník, který nebude zpruzen ... námi všemi ...

Administrátorem zablokovaný účet. Uživatel nemůže přispívat ani používat soukromé zprávy.
MilanT

Příspěvek od MilanT »

martina72 píše:Milane, jsme si tedy na roveň.
Nejsme si na roveň ani v tom nejmenším atomu DNA.
Je vidět, že jsi mě nepochopil, píšeš o něčem jiném. To je mi líto a končím tuto OT debatu. Alespoň ze své strany.
martina72
Nedůvěryhodný žvanil

Příspěvek od martina72 »

Mi to je také líto. Peace, kámo.

Hendrek
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hendrek »

martina72 píše:Když napíši to, že se mi něco podařilo, nemá to ten smysl, že chci ohromit a vytahovat se. Má to ten smysl, aby dítě vědělo a vidělo, že to jde. Udělá mi radost každý člověk, začátečník, který nebude zpruzen ... námi všemi ...
Toto ti píšu z pozice uživatele, ne moderátora:
Problém s tebou je v tom, že se snažíš ostatním vnutit své postupy, které fungují v tvém případě. Ale zapomínáš na to, že nebudou fungovat v případě "obyčejných" lidí, kteří se chtějí naučit na hudební nástroj a nejsou zrovna géniové. Každý jedinec potřebuje individuální přístup, ale jsou osvědčené principy, které se dají použít obecně a své výsledky mají (učení se not, nezbytné teorie, technika hry, atd.). Tvé rady, které navíc uděluješ s odkazem na "my všichni" nebo "my muzikanti" (nepodloženě!!!), jsou pro běžného tazatele, který potřebuje konkrétně poradit, nepoužitelné a informativní úroveň je pro něj nulová. Proto se radši zamysli, jestli je nutné psát tyto nekonkrétní rady do každého druhého tématu, nebo je lepší nepsat nic.
Jsi možná sice génius, ale s lidmi to neumíš. Buď se podřídíš ty (o čemž pochybuji, že je to vzhledem k tvé genialitě možné), nebo prostě budeš mimo většinovou společnost a budeš se s tím muset smířit.
martina72
Nedůvěryhodný žvanil

Příspěvek od martina72 »

MilanaT a jiné mody chválím i v SZ a i jinde. Klobouk dolů. Dělají spoustu práce pro jiné. Já ji dělal kdysi, ne dnes (až na nějaké mininoviny a diskusní kluby, zítra mi zas vyjde úvodník). Tady jsem jako uživatel. A mám velkou radost. Všichni jste odvedli hodně práce.
Ovšem, stále se tady bude řešit, resp. právě by se nemusela vůbec řešit, rozdílost lidského temperamentu, povah, zkušenosti, názoru, pohlaví a barvy kůže.

Hendrek
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hendrek »

martina72 píše:Ovšem, stále se tady bude řešit, resp. právě by se nemusela vůbec řešit, rozdílost lidského temperamentu, povah, zkušenosti, názoru, pohlaví a barvy kůže.
Nic takového se tady neřeší. Je to jen tvá představa, sorry. Asi jsi nečetl nebo nepochopil (nebo nechceš pochopit) můj příspěvek. Nic naplat...
MilanT

Příspěvek od MilanT »

Hendrek píše:
martina72 píše:Ovšem, stále se tady bude řešit, resp. právě by se nemusela vůbec řešit, rozdílost lidského temperamentu, povah, zkušenosti, názoru, pohlaví a barvy kůže.
Nic takového se tady neřeší. Je to jen tvá představa, sorry. Asi jsi nečetl nebo nepochopil (nebo nechceš pochopit) můj příspěvek. Nic naplat...
Souhlasím s kolegou Hendrekem...až na jedinou výjimku. A sice na zvýrazněné slovo "zkušenosti".
Martino, ty sám jsi sem přitáhl tohle kastování, neustále zdůrazňuješ svojí praxi a snižuješ praxi a zkušenosti jiných. Příklady ti tady dávat nebudu, upozornil jsem tě na to několikrát.
Takže nám tady udílíš rady co máme a nemáme a kážeš vodu a sám piješ víno.
Strašně rád a často používáš slovo "vymezovat" a vadí ti to u ostatních a přitom to sám děláš.
A pohlaví a barvu kůže sem raději vůbec netahej a neobviňuj nás z toho. Nic takového se tady neděje a ohlídáme si, aby se nedělo.
Je mi líto, buď nechápeš psaný text nebo záměrně stáčíš odpovědi jinam.
Tímto přestávám s krmením trolla.
Mejla

Příspěvek od Mejla »

Chci si stěžovat na uživatele martina72. Je to brouk pytlík a jeho komentáře jsou někdy velmi zcestné a musí prostě kecat všude a do všeho, často vymýšlí velmi přesvědčivé a důmyslné pohádky, za které by se ani Andersen nemusel stydět. Podle mě je to internetový onanista, co si tu z nás všech dělá akorát p***l a ještě se při tom ukájí. Jsem pro udělení žvanila.
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Viz tema o Zvanilech, s mody jsme se uz dohodli na reseni.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Hegrik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hegrik »

Žádám okamžitý ban pro uživatele Martina72 (do konce života). Jeho přítomnost tady na fóru akorát ponižuje ostatní uživatele. Nějakej žvanil nestačí. Omlouvám se jestli tím někoho urážím protože mi vlastně nic osobně neudělal ale přesně lidi tohohle typu bytostně nesnáším
Bummer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bummer »

Koho pak budu krmit? :-D
Gibson Explorer '76 RI Cort M600 BCS Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) DIMAVERY PB-320 Hardwire CM-2 Michalík Wah-Volume Boss GEB-7 Hardwire CR-7 Hardwire TR-7 Hardwire DL-8 Laney VH100R 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 Peavey Bandit 112 Sheffield USA fake Shure SM58 M-Audio MobilePre USB mkII M-Audio Firewire 410

Bias je slovo, ne zkratka.
mtmccox
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mtmccox »

Hegrik píše:ponižuje
Taky si myslím, že sem nepatří, ale proč by mě mělo ponižovat, že někdo je osel? :)
:DDDDDD Si vytlemenec máš velkej hrtan víš kdo sem ale nepiš to sem :DDDDDD SI MRTĚ HUBENEJ JES JOGURTY
Hegrik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hegrik »

Potom sem někdo příjde a uvidí akorát ty blepty a srance. Jak k tomu příjdou ostatní co se tady snaží ostatním dobře poradit
pavlii
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavlii »

:-) mno my jsme to jako modi vzali víceméně zatím asi tak, že přišitím Žvanila vlastně degradujeme jeho příspěvky do roviny "tak co je zase k ranní kávě nového...?" a tak nějak se pobavíme a den je hned veselejší.

P.

home recording: Cubase Pro, WaveLab Pro
Dynaudio BM6 + A500, PSI Audio A21-M, Antelope Discrete 8 Pro SC
Odpovědět

Zpět na „HudebníFórum.cz“