Měl bych dotaz.Jaký snímače by sme mi doporučili?Hraju Iron Maiden, Metallicu a tak.Hlavně bych chtěl snímače co se hodí na britskej heavy metal.Doporučili by ste mi něco né moc drahýho?Ale zas nechci ňákej šuveks co bude chrastit jako mam v kytaře teď.Když hraju na Ečko Háčko a Déčko tak se to nedá poslouchat, stašně to skřípe.Mam tam základní šity a chtěl bych něco co by se dalo poslouchat.Díky moc lidi
snímače britskej heavy
Pravidla fóra
- irry
- Bandzone: irry
- Kontaktovat uživatele:
snímače britskej heavy
Čau muzikanti,
Měl bych dotaz.Jaký snímače by sme mi doporučili?Hraju Iron Maiden, Metallicu a tak.Hlavně bych chtěl snímače co se hodí na britskej heavy metal.Doporučili by ste mi něco né moc drahýho?Ale zas nechci ňákej šuveks co bude chrastit jako mam v kytaře teď.Když hraju na Ečko Háčko a Déčko tak se to nedá poslouchat, stašně to skřípe.Mam tam základní šity a chtěl bych něco co by se dalo poslouchat.Díky moc lidi
.
Ibanez RG 350EXZ, Cort X-1 DX
Randall RD50he, Randall RX412
ZOOM G3X
ZOOM G3X
Re: snímače britskej heavy
Kolik na to máš (něco ne moc drahýho je kolik?) ? hubacker nebo singl? activ*pasiv? jakou máš kytaru? Metallica převážně používá activní EMG81 a IM pokud vim tak pasivní SD hot rails
Ibanez S 420 (sh13-sh1), cort EVLZ6 (EMG 81-60), squier bullet (RM F1) ---------> Cry Baby, BOSS MT-2, BOSS CH-1, ----------> Engl Fireball II 100w, Harley Benton 2x12 V30, Peavey Bravo 112 (nejlepší cajk co mám, Americká lampa ručně dělaná z 80-90 let. kdyby jí někdo viděl na bazaru napište mi prosím)
- irry
- Kontaktovat uživatele:
Tak něco mam ale to je na motorku, spíš kolik do toho chci dát.Určitě bych rači humbackery.Kytaru budu nejspíš kupovat takže eště nevim, momnetálně mam stagg x400 co sem koupil za čtyrku na kterou sem se učil hrát, ale to se už nedá.Chci něco lepšího.Koupim něco, nejradši bych explorerku a narvu do toho náký snímače.Kdybys poradil co bylo by to super.Slaboproud neni zrovna muj obor, spíš silno
ale zapojit snímače snad dam.Kdybys poslal něco ve střednim pásmu prosim tě.Aby se to dalo poslouchat.Dík.
ZOOM G3X
ZOOM G3X
No tos toho teda napsal. Já opravdu nevim jestli si představuješ snímač za 1000, 2500. Pokud máš 1000kč a chceš novej tak nějaký RM http://www.rmpickups.cz/rm-custom.html. Pokud máš 2500 a chceš novej tak Seymour ducan (SH4,SH6), Dimarzio (D Activator), EMG (81). A je jich daleko víc, předpokládám že chceš jen kobylkovej snímač. Hodně záleží na kytaře do který to budeš dávat a pokud máš nějaký chrastítko kombo(tím myslím behringer, stagg atd.) tak si nejdřív kup kombo. A pak máš taky možnost bazar kde neproděláš.
Ibanez S 420 (sh13-sh1), cort EVLZ6 (EMG 81-60), squier bullet (RM F1) ---------> Cry Baby, BOSS MT-2, BOSS CH-1, ----------> Engl Fireball II 100w, Harley Benton 2x12 V30, Peavey Bravo 112 (nejlepší cajk co mám, Americká lampa ručně dělaná z 80-90 let. kdyby jí někdo viděl na bazaru napište mi prosím)
- irry
- Kontaktovat uživatele:
Jo určitě bude stačit snímač + - za litra.Nepotřebuju nic za 2 a víc, je to jenom na hraní doma a občas s kámíkama.Skupina se nám rozpadla a neni na to čas.Právě že mam BehringerVT100FX
, ale mě to na doma stačí, neni to taková hrůza.Jako dá se to na to že to je tranďák se simulací lampy tak to je slušný.Lepší než drátem do voka
.A kytara....no přemejšlel sem o ňákej kramerce imperial.Co myslíš?
ZOOM G3X
ZOOM G3X
mě se líbí jak vybíráš snímač když nemáš ještě kytaru do který bys to dal a lepší než snímač bude když si koupíš něco lepšího než behringera a pokud máš otázky na kytaru tak si pročti sekci el. kytary. Jen aby jsme se vrátili ke snímači tak asi RM custom
- irry
- Kontaktovat uživatele:
Tak teď mam starostí až moc takže to ňákej ten čas ještě počká.Zatim nic nevybíram, jenom chci mít představu.Díky moc.
ZOOM G3X
ZOOM G3X
Možnosti mraky…vaše zkušenosti, názor. Co do Gibson Flying V? Chci kobylkový i krkový…co třeba ty sety od Duncana? Díky