Procesory se smyčkou
Pravidla fóra
Procesory se smyčkou
Používám POD HD 500, který má vlastní smyčku, která jde umístit na libovolnou pozici.
Našel jsem jen Digitech GSP 1101.
Víte o nějakých dalších?
Našel jsem jen Digitech GSP 1101.
Víte o nějakých dalších?
Re: Procesory se smyčkou
Co myslíš smyčkou?
Kód: Vybrat vše
Administrátorem zablokovaný účet. Uživatel nemůže přispívat ani používat soukromé zprávy.Re: Procesory se smyčkou
Mám na mysli efektovou smyčku, tedy část obvodu, ze kterého vyhcází signál proto, aby se za chvíli zase vrátil.

Myslíš tuhle?
Smyčku ... respektivě smyčky má ještě TC Electronic G-System
¤ Vlček EXP ¤ Vlček Setius ¤ Vlček Duvell ¤ ESP Eclipse II ¤ ESP M-II ¤ Gibson Studio 2018 ¤ LTD MH-1001NT ¤ Jolana Diamant I ¤ Cort A4 Plus FMMH ¤ Harley Benton MB-4 ¤ Line6 Helix LT ¤ Dunlop Cry Baby DB01 ¤ Line6 Relay ¤
Díky, takovou pálku bych za to nikdy nedal.
Řešení dvěma procesory mi nepřipadá šťastné, a proto se přikláním k Digitechu.
Řešení dvěma procesory mi nepřipadá šťastné, a proto se přikláním k Digitechu.
- bubucci
- Kontaktovat uživatele:
Boss GT 10 a možná aj 8.
Díky. Tu osmičku jsem našel až přes Google, smyčku má. Bojím se toho, že ta technologie je nejspíš zastaralá. Nová GT 100 je cenově srovnatelná s POD HD 500.
Nejvíc mě vytáčí to, že nikdo netočí pořádné videa v mixu s basou a bicíma. Na to, abych něco testoval nemám zatím peníze.
Škoda že to není u nových Zoomů. U starých to je, tam se bojím toho samého jako u Bosse.
Nejvíc mě vytáčí to, že nikdo netočí pořádné videa v mixu s basou a bicíma. Na to, abych něco testoval nemám zatím peníze.
Škoda že to není u nových Zoomů. U starých to je, tam se bojím toho samého jako u Bosse.
Line6 M13.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
- OndrejCvrk
osmička má určitě smyčku, kdysi jsem tam píchal nějaké krabičky.bubucci píše:Boss GT 10 a možná aj 8.