oplati se efekt na basu?
Pravidla fóra
oplati se efekt na basu?
Je treba ho koupit?jake sou nevyhody?a kdyz to pak zapojim do komba nebude tam zmena zvuku?Hledal jsem to tady ale nic nebylo(mozna jsem jen hrozne slepej)
- Jens Ludwig
- Odborník
Já třeba používám octaver EBS. Ale nesmí se to s ním přehánět, jinak je to děsnej brajgl. Chce to mít představu o zvuku, který chceš dosáhnout.
Fender Jazz Bass (Japan), Fender American Standard Precision Bass (USA) , Aztec (kopie Rickenbacker - Japan), Furch bass JBBV-41 (elektroacoustic), Ampeg SVT-3PRO, SVT12HE + SVT15E, EBS Octaver, MXR Equalizer
Re: oplati se efekt na basu?
rehlo3 píše:Je treba ho koupit?jake sou nevyhody?a kdyz to pak zapojim do komba nebude tam zmena zvuku?Hledal jsem to tady ale nic nebylo(mozna jsem jen hrozne slepej)
Bg: Keen 4 str passive, Behringer Ultrabass BX4210A
Re: oplati se efekt na basu?
Ten Boss ODB3 mám...Sicktrain píše:rehlo3 píše:Je treba ho koupit?jake sou nevyhody?a kdyz to pak zapojim do komba nebude tam zmena zvuku?Hledal jsem to tady ale nic nebylo(mozna jsem jen hrozne slepej)Bude tam změna zvuku. Proto se efekty používají. Osobně používám občas Octaver, chystám se na overdrive od Bosse, ale jsem toho názoru, že basa je hodnotná v svým přirozeným zvuku, efekty pouze jako občasný vzácný doplněk.
Jian jsem taky zastáncem toho názoru, že efekt s mírou...
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...