oplati se efekt na basu?

Efekty, hardware, elektronika, struny, ...
Odpovědět
rehlo3

oplati se efekt na basu?

Příspěvek od rehlo3 »

Je treba ho koupit?jake sou nevyhody?a kdyz to pak zapojim do komba nebude tam zmena zvuku?Hledal jsem to tady ale nic nebylo(mozna jsem jen hrozne slepej)
Jens Ludwig
Odborník

Příspěvek od Jens Ludwig »

a jakej efekt myslíš???
je několik kategorií efektů...
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 +

omlouvám se za překlepy, jsem rád, že mi můj ntbk vůbec ještě píše....
Cliff

Příspěvek od Cliff »

jaky styl hraješ ? pokud metal tak efekty jsou většinou zbytečné.
Kup si wah pedal to ti bude stačit :wink:
život je jako metal. tvrdej ale krásnej !
Cliff Burton... Rest in peace! best bass player ever!
Obrázek
Obrázek
aivn86
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aivn86 »

Efekty se na basu použít dají. Není jich zase tolik jako na kytaru, ale jsou. Většina lidí je ale nepoužívá. Pro specifickej zvuk se ale vyplatí. Jde o to co hraješ a co chceš hrát...?
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
Bobr

Příspěvek od Bobr »

Já třeba používám octaver EBS. Ale nesmí se to s ním přehánět, jinak je to děsnej brajgl. Chce to mít představu o zvuku, který chceš dosáhnout.
Fender Jazz Bass (Japan), Fender American Standard Precision Bass (USA) , Aztec (kopie Rickenbacker - Japan), Furch bass JBBV-41 (elektroacoustic), Ampeg SVT-3PRO, SVT12HE + SVT15E, EBS Octaver, MXR Equalizer
Cliff

Příspěvek od Cliff »

Bobr píše:Já třeba používám octaver EBS. Ale nesmí se to s ním přehánět, jinak je to děsnej brajgl. Chce to mít představu o zvuku, který chceš dosáhnout.
já mám od EBS octabass a nepouživám ho :D
Obrázek
Obrázek
Sicktrain

Re: oplati se efekt na basu?

Příspěvek od Sicktrain »

rehlo3 píše:Je treba ho koupit?jake sou nevyhody?a kdyz to pak zapojim do komba nebude tam zmena zvuku?Hledal jsem to tady ale nic nebylo(mozna jsem jen hrozne slepej)
:D Bude tam změna zvuku. Proto se efekty používají. Osobně používám občas Octaver, chystám se na overdrive od Bosse, ale jsem toho názoru, že basa je hodnotná v svým přirozeným zvuku, efekty pouze jako občasný vzácný doplněk.
Bg: Keen 4 str passive, Behringer Ultrabass BX4210A
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Re: oplati se efekt na basu?

Příspěvek od KIWI »

Sicktrain píše:
rehlo3 píše:Je treba ho koupit?jake sou nevyhody?a kdyz to pak zapojim do komba nebude tam zmena zvuku?Hledal jsem to tady ale nic nebylo(mozna jsem jen hrozne slepej)
:D Bude tam změna zvuku. Proto se efekty používají. Osobně používám občas Octaver, chystám se na overdrive od Bosse, ale jsem toho názoru, že basa je hodnotná v svým přirozeným zvuku, efekty pouze jako občasný vzácný doplněk.
Ten Boss ODB3 mám... :-) Můžu doporučit, akorát dost šumu :-)
Jian jsem taky zastáncem toho názoru, že efekt s mírou...
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...

Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
Cliff

Příspěvek od Cliff »

a co BOSS - Bass Limiter/ Enhancer LMB 3 ??? chci si ho koupit ale nevím nevím........
Obrázek
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Baskytarový hardware, příslušenství, údržba“