Asi budu muset k lékaři. Vůbec nerozumím tomu, co jsi napsal a už vůbec ne tomu, proč jsi to napsal.necibici píše:A je to tady,virtuální škola asi moc nevydělala,tak snad novej kšeft s Olympicem..
S bráchou jsme na nich vyrostli od legendární "Ulice",tak se na tu novou desku "Prší" docela těšim.
Virtuální bubenická škola
Pravidla fóra
Re: Virtuální bubenická škola
Veškeré své úsilí vynakládám na to, aby nikdo nepoznal, že nic neumím.- Marně!
- Monikad
- Rádce
- Bandzone: www.bandzone.cz/fan/ladydevil17
Říkala jsem si před pár hodinama po přečtení skoro totéž, jen jsem neměla sílu už napsat...... nevím proč to píše..... závist, hloupost, urážka,...??? Čert víBasspetr píše:Asi budu muset k lékaři. Vůbec nerozumím tomu, co jsi napsal a už vůbec ne tomu, proč jsi to napsal.necibici píše:A je to tady,virtuální škola asi moc nevydělala,tak snad novej kšeft s Olympicem..
S bráchou jsme na nich vyrostli od legendární "Ulice",tak se na tu novou desku "Prší" docela těšim.
Bicí GRETSCH Catalina Maple, snares MAPEX, drumrack a ostatní HW GIBRALTAR, double Mapex falcon, plechy ANATOLIAN, blány REMO, paličky R-STICK custom signature model, in-ear Shure + bezdrát LD, .. a ruce i nohy k nezaplacení:)))
" Co neuhraješ neukecáš!! "
" Co neuhraješ neukecáš!! "
- necibici
- Moderátor
- Bandzone: bandzone.cz/attacus
A ja nechapu vasi reakci. Preju Martinovi jen to nejlepsi a at se mu v Olympicu dari!
Tama Superstar,Meinl,Anatolian,Stagg,Evans,Balbex.
necibici píše: "A ja nechapu vasi reakci".
basspetr píše: "Tak - to se nedá nic dělat".
basspetr píše: "Tak - to se nedá nic dělat".
Veškeré své úsilí vynakládám na to, aby nikdo nepoznal, že nic neumím.- Marně!
ale no, co to píšeš, znáš vůbec Martina? Víš jakej je to dříč a skvělej učitel? Proč tu vypočítáváte vůbec nějaký peníze? Tohle nemůže muzikant snad myslet vážněnecibici píše:A je to tady,virtuální škola asi moc nevydělala,tak snad novej kšeft s Olympicem..
- necibici
- Moderátor
Osobně neznám.Z těch jeho videí je jasný,že je zapálenej pro věc,o tom žádná,ale jedna věc je jistá,takovej kšeft u Olympicu je už o jinejch penízkách.Omluva,těm koho to uráží.Osobně bych se hraním na bicí živit nechtěl,všechny víkendy v h.... a co rodina?
Ale houby. Jde o to, kdo na to má a kdo na to nemá.necibici píše:Osobně bych se hraním na bicí živit nechtěl,všechny víkendy v h.... a co rodina?
Všechno ostatní jsou kecy.
Na Vajgla v Olympicu se těším. Snad tu grupu nad hrobem (hudebním) pozvedne a pomůže jim.
Mapex, Paiste, Meinl, Powerstroke3, Ewans EC2, Balbex Ringo II
Soundcraft, Yamaha DSR... RCF ART, dBTechnologies, Proel, Sabine, DBX, Audix, Shure, AKG, Samson...
a spousta No name...
Soundcraft, Yamaha DSR... RCF ART, dBTechnologies, Proel, Sabine, DBX, Audix, Shure, AKG, Samson...
a spousta No name...
- necibici
- Moderátor
Škoda,že jsem nebyl v těch Varech...
Něco z bohaté konzertní historie.
http://www.youtube.com/watch?v=NaTM3yVXhsU
Něco z bohaté konzertní historie.
http://www.youtube.com/watch?v=NaTM3yVXhsU
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Každopádně jste touto diskuzí poněkud mimo téma, tak bych to ukončil.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
tak jak? nikdo nic?
nedávno jsem koupil další 3 lekce, jsou -jak jinak- naprosto skvělé, Martin je výborný učitel.
ghousty, přírazy a elementární rytmy. Čekám na akcenty, zatím jedu Veselého ale Martinův styl je více srozumitelný a volnější. Jeho rytmické stupnice jsou zásadní. Sjíždím ty duchy, doted jsem to jel v paradiddlech. Super nový pohled. Dělám to asi po čtvrté po dvou- třech hodinách a posun je obrovský.
Pokud to zrovna děláte tohle je dobré poznat.
nedávno jsem koupil další 3 lekce, jsou -jak jinak- naprosto skvělé, Martin je výborný učitel.
ghousty, přírazy a elementární rytmy. Čekám na akcenty, zatím jedu Veselého ale Martinův styl je více srozumitelný a volnější. Jeho rytmické stupnice jsou zásadní. Sjíždím ty duchy, doted jsem to jel v paradiddlech. Super nový pohled. Dělám to asi po čtvrté po dvou- třech hodinách a posun je obrovský.
Pokud to zrovna děláte tohle je dobré poznat.