Jolana Tornádo
Re: Jolana
Co tím chtěl básník říct? Nález, relikvie, oprava, koupě? Jinak hezký Tornádo. JleT
proč to kupovat, když se to dá postavit
Básník to dostal od chlapů v hospodě, když to otevřel vyskákaly s toho vsemožný pérka a drátky. Takže dar a oprava. A ono to kupodivu docela pěkně hraje - takže spíš čistá radost a možnost se s ní touto cestou podělit. Jo a kdyby se někomu někde válela ta páka popřípadě originální kobylka (tahle je z Vikomtky), tak prosím pm .)
No, ale to je tam potřeba napsat. Protože jinak je to "nicneříkajícífotkanějakékytary".hrbi píše:Básník to dostal od chlapů v hospodě, když to otevřel vyskákaly s toho vsemožný pérka a drátky. Takže dar a oprava. A ono to kupodivu docela pěkně hraje - takže spíš čistá radost a možnost se s ní touto cestou podělit. Jo a kdyby se někomu někde válela ta páka popřípadě originální kobylka (tahle je z Vikomtky), tak prosím pm .)
A kdyby sis vzpomněl tak loni v září, tak jsem z čisté dobrosrdečnosti komplet celé to české bigsbí daroval na pokusy. A z kobylky jsem udělal "lespaulovský" struník asi v půlce osmdesátek. JleT
Jo a máš nějaký foto jak vypadala před, během opravy atd. JleT
proč to kupovat, když se to dá postavit
Re: Jolana Tornádo
člověče, ale kde je originální kobyla? tahle tam nepatří!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kód: Vybrat vše
Administrátorem zablokovaný účet. Uživatel nemůže přispívat ani používat soukromé zprávy.Re: Jolana Tornádo
Martino72 vítej na fóru.
Na tomto fóru není zvykem na někoho křičet devatenácti vykřičníky.
A pokud by sis přečetl všechny příspěvky tohoto vlákna, tak zjistíš, že:
Na tomto fóru není zvykem na někoho křičet devatenácti vykřičníky.
A pokud by sis přečetl všechny příspěvky tohoto vlákna, tak zjistíš, že:
Takže tato tvoje reakce je zbytečná a jen jsi zopakoval to, co sám majitel té kytary ví a veřejně to zde sdělil.hrbi píše:Jo a kdyby se někomu někde válela ta páka popřípadě originální kobylka (tahle je z Vikomtky), tak prosím pm .)
Jeste tam jsou jiny cudliky na potaky, ktere taky shanim. Jinak co vim, tak puvodni kobyla skoncila patrne na tuřanské skládce pote, co majitel prisel z hospody na srot, chytl rapla, ze si musi vymenit struny ale jak mu to neslo, protoze byl fakt dost tak sel chrapat a poradkumilovna matka to v ramci sobotniho uklidu mrskla do kose. Ten chlapik pak jeste par dnu popil az skoro zapomnel ze nejakou kytaru vlastne ma a tak to mas se vsim 
pokial si nie zberatel co si potrpi na povodny stav, tak bud rad ze ta kobyla je prec. totizto to bol totalny bazmek, struny lezali bud na plocho, alebo sli cez ostru hranu, v kazdom pripade, jako nahle si pakou povolil, tak bola gitara totalne rozladena.
az raz na mojom prerobenom tornade sa raz dokopem ku osadeniu nejakej normalnej rolnovej kobyly, tak ti tu moju milerad poslem. ale nejaku dobu to potrva, tornado je niekde na cisle tri ci styri v poradi.
az raz na mojom prerobenom tornade sa raz dokopem ku osadeniu nejakej normalnej rolnovej kobyly, tak ti tu moju milerad poslem. ale nejaku dobu to potrva, tornado je niekde na cisle tri ci styri v poradi.
Jasne diky, nejdriv si vyres 1 - 3 .)))
Ja furt co mi na tom cinskym praseti vadi a von to byl polyuretan... takze smirgl, šelak a new look .)

Nechci rejpat, ale s tornádem to má společnýho co?
Jak psal lathur, taky by mě zajímaly fotky z renovace, pokud nějaké jsou.
Jak psal lathur, taky by mě zajímaly fotky z renovace, pokud nějaké jsou.
hOI!!!
Jaj omlouvam se s tornadem to nema spolecneho vubec nic, fotky z jeji renovace namam