kramer imperial

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Odpovědět
irry
Bandzone: irry
Kontaktovat uživatele:

kramer imperial

Příspěvek od irry »

Čau lidi, co si myslíte o týhle kytaře :?: A kde se dá popř. sehnat :?: Líbí se mi tvar explorer ale nevim jakou né moc drahou ani né moc levnou koupit.Tohle mi podlo do oka.
Ibanez RG 350EXZ, Cort X-1 DX
Randall RD50he, Randall RX412
ZOOM G3X
Mastr

Re: kramer imperial

Příspěvek od Mastr »

Je to fajn kytara, ale je to spíš superstrat s explorerským tělem. Standardní exp má mezuru 24.75 palce. Imperial má mezuru 25.5 palců jako stratocaster. Krk je šroubovaný jako na stratocasteru, ale trochu hrubší. Hrát to hraje solidně ty quad rails snímače v tom jsou celkem ok. Mám z toho ovšem mnohem více stratovský než explorerovský pocit, akorát ten tvar těla... Každpádně pokud jsi solový kytarista co hraje na superstraty a chceš explorer tak tohle je správná volba.
Kytara: Homemade Bonewhite Exp EMG81/60, Macassar Ebony Flying V EMG81/85, Flying V Custom white EMG81/60, LP Custom black (kopie) EMG81/85, Apec: Blackstar S1 100, Blackstar HT, Marshall 4x12 A, Marshall 4x12 B, efekt: Dunlop 95Q, biyang chorus, Dunlop Carbon Copy delay,Behringer harmonist, TC. Polytune mini, http://bandzone.cz/blackshard Kdybyste někdo chtěli nějaký upgrade kytary týkající se frézování, vrtání nebo i úprav elektroniky napište sz.
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“