POTREBUJEM RYCHLO RADY! - Cort M200 nebo Ibanez GAX30?

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Odpovědět
boris165

POTREBUJEM RYCHLO RADY! - Cort M200 nebo Ibanez GAX30?

Příspěvek od boris165 »

Caute
este dnes musim s fotrom vybrat gitaru kombo uz mam vybrate VOX AD 15 VT-XL ale neviem sa rozhodnut aku gitaru musim si vybrat medzi Cort M200 a Ibanez GAX30 chcem hrat tvrdsiu muziku potrebujem si vybrat z tychto dvoch takze prosim vas neradte mi ine typy gitar.
Chcel by som aby ste mi poradili vybrat z tychto dvoch ku kombu VOX AD 15VT-XL pocul som ze to je velmi dobre kombo stale lepsie nez tie shity od Marshalla v tejto cenovej relacii.

PS:Potrebujem poradit s vyberom max. do zajtra takze prosim piste!!!!

Diky Boris :roll: :roll: :roll:

(upraven nadpis... Jana)
MENHYR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MENHYR »

Hoy.Jednoznačně M200. Je to fakt dobrá kejtra. Jestli se tu staví qwer tak ti určo poví maximum co potřebuješ vědět. Ony ty kejtry vyjdo fakt téměř nastejno tak že teď být tebou tak vybírám podle vzhledu. Snímače bych odhadl že bude mít o chloupek lepší ta Cortka a i to zpracování si myslím, že ta M200 bude mít klepší. Kombo ti nadmíru schvaluju, já se chystám si pořídit AD15VT páč mám radši čistý zvuk nebo jemně nakřáplý. Tak že asi tak.
:: ak. kytara - SX :: el. kytara - Cort M600 :: basa - Cort Precission Bass ::
:: kyt. kombo - VOX AD30VT :: bas. kombo - Warwick Blue Cab 60 :: kabel - Planet Waves ::
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

Toho Voxe sis vybral spravne, co se tyce tech kytar - jsou tak nastejno, akorat Cortka ma mahagonovy telo, coz by se celkem objektivne dalo povazovat za vyhodu, pokud z toho nechces mit zvuk jak z telecasteru. A pak bych taky rekl, ze je i o neco hezci (ac jsem majitelem te druhe :D) a ta GAXka lehounce napada na hlavu, nevim, jak ta Cortka, ale rekl bych, ze to u ni bude lepsi nebo prinejhorsim stejny. Takze spis Cort, ale je to o kozy, obe jsou dobry za ty penize. U obou je potreba casem vymenit snimace, protoze ty, co tam jsou, stoji za starou belu, ale to spravi RMka (viz muj podpis) a pak to hraje jak das.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
qwer
Odborník

Příspěvek od qwer »

no ja jsem M200 mel. tu hnedou verzi a asi tak tyden i tu cernou verzi :D

hned po koupi te hnede jsem vymenil snimace za RMPickups a hrala paradne. muzu jen doporucit. ta gax taky neni spatna, ale ja bych bral spis Cort s techto tvou.

jinak kombo super.

taky kup dobry kabl... treba Planet wawes vyssi radu... 3m za 550,- myslim. kabl dela strasne moc
Redeemert

Příspěvek od Redeemert »

No, kytary budou asi tak nastejno, taky jsem mezi těmahle vybíral, ale na základě mojí zkušenosti Ibanez, ale to může být prostě tím, že jsem chytnul lepší kus od Ibanezu a zrovna ta jedna Cortka, co jsem měl v ruce, nebyla tak povedená. Vyzkoušej a uvidíš ;)
Fender Standard Jazzbass (Mexico)

Jesus rocks! ;)
Marko007

Příspěvek od Marko007 »

Jsem majitel gaxky není to špatná koupě ale m200 se mi zdá o krapet lepší ale koupí ani jednoho z těchto kusů neuděláš špatně :wink:
Petrpeter
*1.5.1975
+1.8.2008
Odpočívej v pokoji...a dík za všechno
Redeemert

Příspěvek od Redeemert »

U těchhle kytar je to kus od kusu, takže to chce hlavně vyzkoušet a co se bude pozdávat, to potom koupit :)
Fender Standard Jazzbass (Mexico)

Jesus rocks! ;)
MLorenzo

Příspěvek od MLorenzo »

Bral bych cort...ale urcite poradne porovnat obe dve...ale i vzhledove je pro mne hezci cort...
frenzyfish
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od frenzyfish »

MENHYR píše:Kombo ti nadmíru schvaluju, já se chystám si pořídit AD15VT páč mám radši čistý zvuk nebo jemně nakřáplý. Tak že asi tak.
coze? ja ziju v domeni, ze jedinej rozdil mezi tema voxama je ve velikosti repraku..
Smrťokvítek
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smrťokvítek »

frenzyfish píše:
MENHYR píše:Kombo ti nadmíru schvaluju, já se chystám si pořídit AD15VT páč mám radši čistý zvuk nebo jemně nakřáplý. Tak že asi tak.
coze? ja ziju v domeni, ze jedinej rozdil mezi tema voxama je ve velikosti repraku..
ta XL má širší rozsah gainu, takže umí dát větší zkreslení.
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
MENHYR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MENHYR »

frenzyfish píše:
To je pravda ale taky je tam jinak vytvořená ta škála zesilovačů. Jsou tam jen tři na čistý zvuk a zbytek jsou zkreslení různých apeců. Na té verzi ADxxVT je 5 čistých a 6 zkreslených. Obrazně řečeno. :wink:
:: ak. kytara - SX :: el. kytara - Cort M600 :: basa - Cort Precission Bass ::
:: kyt. kombo - VOX AD30VT :: bas. kombo - Warwick Blue Cab 60 :: kabel - Planet Waves ::
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“