bazarová kejtra Cort model CR 200 GT
Pravidla fóra
bazarová kejtra Cort model CR 200 GT
dobrý den už mam vyhlídlou kytaru z bazaru jenom na ní chci slyšet váš názor a jestli je vhodná na hard rock
http://hudebnibazar.cz/inzerat.php?ID=7 ... rder=datum
http://hudebnibazar.cz/inzerat.php?ID=7 ... rder=datum
Re: bazarová kejtra Cort model CR 200 GT
Cort CR 200 se tu už trochu řešila v tomhle vlákně - elektricke-kytary/kytara-pro-zacatek-wa ... hilit=cort
EDIT: je tu asi 100 témat s otázkami a názory na tyhle levné Cortky LP. Nevím jestli je vhodné mít na každou bazarovou kytaru zvláštní vlákno.
EDIT: je tu asi 100 témat s otázkami a názory na tyhle levné Cortky LP. Nevím jestli je vhodné mít na každou bazarovou kytaru zvláštní vlákno.
Do Vánoc ti ji někdo vyfoukne. 
„Always remember that the crowd that applauds your coronation is the same crowd that will applaud your beheading. People like a show.“
Nevyfoukne bydli ve stejnym meste jako ja
Vždyť jsi psal, že návštěvu hudebnin plánuješ na Vánoce. V tvých příspěvcích už mám trochu zmatek. Ošahal sis nějaké ty kytary, o kterých tu neustále přemýšlíš?
„Always remember that the crowd that applauds your coronation is the same crowd that will applaud your beheading. People like a show.“
Neosahal jsem si ani jednu kejtru
Je tato kytara vhodna na hard rock
Je tato kytara vhodna na hard rock
Naposledy upravil(a) MilanT dne 2.06.2013 13:21, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Sloučil jsem ti 2 příspěvky. Příště prosím edituj. Díky.
Důvod: Sloučil jsem ti 2 příspěvky. Příště prosím edituj. Díky.
No to je argument jako hrom.petrzelk píše:Nevyfoukne bydli ve stejnym meste jako ja
Před chvílí jsem ti slučoval dva příspěvky napsané za sebou během pár minut.
Zatěžuješ moderátory a z našich doporučení a varování si děláš legraci.
A nebylo by to vhodné? Aspoň u téhle, když se nachází ve stejném městě, kde sám bydlíš? A furt nechápu, kdy to teda chceš kupovat. Asi jen blázen by ti ji držel do Vánoc jen kvůli tomu, že bydlíš ve stejném městě.petrzelk píše:Neosahal jsem si ani jednu kejtru
už sem ji zskoušel sedne mi
A zkoušel jsi i nějakou jinou? Třeba by ti jiná sedla ještě víc.
Zskousel sem este cort evl k4 ale ta mi sedi stejne pora
dte tutu nebo tu bazarovou
dte tutu nebo tu bazarovou
Přečti si po sobě to, co napíšeš. Tomuhle už ani nerozumím. Kterou tuto nebo kterou bazarovou?
myslim bazarovou cort cr 200.
novou cort evl k4
novou cort evl k4
To ti vážně sedí obě stejně? To i stejně hrajou? Zkoušel jsi je vůbec? Nejdřív chceš superstrat, potom Squier, Cort.. hlavně aby se na to dal hrát "hard rock". Pak že až na Vánoce, teď jsi zase najednou už zkoušel dvě.. Nejdřív si urovnej v hlavě, co doopravdy chceš. Jestli jsi vážně zkoušel obě Cortky, tak chválím - mezi nimi se už můžeš rozhodnout bez nějakých větších obtíží. Jak píše Milan, pročti si tu fórum (vpravo nahoře je "hledat") a ještě jednou si ty kytary zkus. Kombo máš kvalitní, na to se už dá hrát dobrá muzika
Šťastnou ruku při výběru 
Já bych ti radil jednoznačně bazarovou. Fakt mám dojem, že moc nevíš co chceš. Tak vem prostě slušný bazarový kousek, za rok zjistíš, že ti nevyhovuje a neztratíš při prodeji tolik, nebo neztratíš nic. U nové ztratíš při následném prodeji dost peněz.petrzelk píše:myslim bazarovou cort cr 200.
novou cort evl k4