Volejte administrátora
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Re: Volejte administrátora
Což nemá vůbec žádnou souvislost.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
Hellou, nechtěl bych být otravným a žvanilem, ale koukám, že ty windows nám byl čert dlužen-poměrně dost spamerů...JleT
proč to kupovat, když se to dá postavit
Spammeři jsou platformě nezávislí a stejně tak PHP (až na drobnosti). Může za tím být to odblokování mailových adres z domény .net.
Gibson Explorer '76 RI ● Cort M600 BCS ● Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) ● Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) ● DIMAVERY PB-320 ● Hardwire CM-2 ● Michalík Wah-Volume ● Boss GEB-7 ● Hardwire CR-7 ● Hardwire TR-7 ● Hardwire DL-8 ● Laney VH100R ● 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 ● Peavey Bandit 112 Sheffield USA ● fake Shure SM58 ● M-Audio MobilePre USB mkII ● M-Audio Firewire 410
Bias je slovo, ne zkratka.
Bias je slovo, ne zkratka.
- Nero
- Rádce
Nemůže... Všichni spamboti z dneška jsou z gmailu 
A opakuju, s Wokny to nemá vůbec nic společného.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
Ahoj, na přechod k Windows ještě nedošlo, takže upload a spam je způsoben něčím jiným. Upload souborů jsem fixnul.Nero píše:Nemůže... Všichni spamboti z dneška jsou z gmailu
- Nero
- Rádce
Protože takový obrázek by stejně byl ořízlý, tudíž jeho vložení nemá smysl a je systémově zakázané. Použij link a/nebo funkci [rimg].
PetrPeter 1975 - 2008
- Hendrek
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Nešlo by nějak zařídit, aby se po kliknutí na tlačítko [rimg] místo současného tagu [rimg][/rimg] vložil tag [rimg width= height=][/rimg]?
Ubude práce s vypisováním těch parametrů.
Ubude práce s vypisováním těch parametrů.
To by bylo šikovné, ale já to dělám jinak.
Ten upravený (doplněný) rimg mám uložený v konceptech příspěvků a když chci tedy vložit upravenou fotku, tak jen kliknu na "Načíst návrh".
Ale musím to udělat jako první věc než začnu psát případný text. A pak si s tím načteným tagem dělám v příspěvku ci chci.
Ten upravený (doplněný) rimg mám uložený v konceptech příspěvků a když chci tedy vložit upravenou fotku, tak jen kliknu na "Načíst návrh".
Ale musím to udělat jako první věc než začnu psát případný text. A pak si s tím načteným tagem dělám v příspěvku ci chci.
- Nero
- Rádce
Bohužel nešlo, bbCode umí automaticky vložit jen oba tagy stejně lišící se jen lomítkem u toho druhého. Už jsme to tu jednou řešili...
Mohl bych leda vyzkoušet, že by se ty parametry vkládali do prvního i druhého tagu, ale to by se zas muselo myslet na to, aby se nezapomnělo vepsat je na konec. Plus ted když se lidi naučeli aspon nějak s tím rimg zacházet, nerad bych to měnil.
Mohl bych leda vyzkoušet, že by se ty parametry vkládali do prvního i druhého tagu, ale to by se zas muselo myslet na to, aby se nezapomnělo vepsat je na konec. Plus ted když se lidi naučeli aspon nějak s tím rimg zacházet, nerad bych to měnil.
PetrPeter 1975 - 2008
- Hendrek
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
OK, holt nebudu lemra lina 
- Nero
- Rádce
Sám bych byl rád, kdyby to šlo, ale bohužel...
PetrPeter 1975 - 2008
Nebo "nepoužité parametry" z druhého ručně umazat? Přijde mi to jednoduššíNero píše:aby se nezapomnělo vepsat je na konec.
:DDDDDD Si vytlemenec máš velkej hrtan víš kdo sem ale nepiš to sem :DDDDDD SI MRTĚ HUBENEJ JES JOGURTY
- Hendrek
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
To bohužel spoustu uživatelů nebude vědět a budou volat administrátorovi, že mu to nefunguje. I když pokud už člověk používá ty tlačítka (youtube, rimg, img...), tak jistá zdatnost je u něj předpokládána
.
- Nero
- Rádce
Těžko říct, zase na to budou uživatelé zapomínat. Takhle se sice musí rozepsat, ale zase nápověda jasně říká co a jak.mtmccox píše:Nebo "nepoužité parametry" z druhého ručně umazat? Přijde mi to jednoduššíNero píše:aby se nezapomnělo vepsat je na konec.
PetrPeter 1975 - 2008
- Hendrek
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Neví někdo, proč mi poslední dobou Avast bije na Hudebním fóru u některých starších témat na poplach?

- Nero
- Rádce
Už to párkrát dělal - podařilo se to elimininovat nahrazením obrázků, Avast se bouřil kvůli adresám, z kterých pochází. Bohužel u threadů, kde je obrázků více, nedokážu sám zjistit, kde přesně je problém (protože jedu na Mac OS X a nepoužívám Avast ani jiný antivir).
Nicméně jsem překvapen, že to hází chybu zrovna u mého FAQ článku. Mohl by ses podívat, jestli to dělá i u jiných mnou napsaných (Snímače + Teorie, tam jsou obrázky), protože tam všude jsou teď linky z mého free hostingu na 7u.cz.
Nicméně jsem překvapen, že to hází chybu zrovna u mého FAQ článku. Mohl by ses podívat, jestli to dělá i u jiných mnou napsaných (Snímače + Teorie, tam jsou obrázky), protože tam všude jsou teď linky z mého free hostingu na 7u.cz.
PetrPeter 1975 - 2008
- Smrťokvítek
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Mě to nedávno někde na fóru taky vyskočilo a teď u těch tvých témat nic.
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
Mně to skáče dost často. Ale nejvíc v tématech, kde jsou fotky. Možná jen v nich, nejsem si jistý.
„Always remember that the crowd that applauds your coronation is the same crowd that will applaud your beheading. People like a show.“
- Hendrek
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Ještě to dělá třeba zde:
komba-zesilovace-reproboxy/to-zakladni- ... 20315.html
komba-zesilovace-reproboxy/to-zakladni- ... 20315.html