Všeobecně všudě. Pro native-speakery by z přízvuku, výslovnosti a větné melodie byla silně cítit východní Evropa.FLAMING.RECORDS píše:Konkrétně jaké pasáže ta angličtina
Zhodnoťte naše nahrávky - zpěv
Pravidla fóra
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Re: Zhodnoťte naše nahrávky - zpěv
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
Konkrétně pasáže všechny. On to neslyší jen rodák. On to slyší každý muzikant. Vezmi jazyk jako hudbu. A najdi si tam to frázování a ten nátisk. Zatím tam není.FLAMING.RECORDS píše:Konkrétně jaké pasáže ta angličtina, efekty tam je kompresor a na jednom vokálu reverb jsou tam dohromady 3 vokály.
Kód: Vybrat vše
Administrátorem zablokovaný účet. Uživatel nemůže přispívat ani používat soukromé zprávy.- Hendrek
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Že bych nebyl muzikant? Martino, zas máš potřebu být mluvčím všech? Proč prostě jednoduše nenapíšeš, že to tam slyšíš ty, ale píšeš každý muzikant, OMGmartina72 píše:...On to slyší každý muzikant. Vezmi jazyk jako hudbu. A najdi si tam to frázování a ten nátisk. Zatím tam není.
K tomu zpěvu samotnému výhrady nemám, je to podle mě slušný výkon, dobrý dojem z výkonu kazí akorát přílišné sykavky a retovky (b, p, f). Že by špatně nastavený kompresor? Nicméně toto se tu hodnotit nemá, takže zpěv u mě dobrý.
-
martincihak
Za mě...s tou angličtinou já nevidím ani neslyším problém. Bych chtěl slyšet, nebo radši ne =o), co by jste říkali na mou výslovnost =o)
Minikombo - Roland Micro CUBE
Elektrická kytara - Ibanez Les Paul '76 (made in Japan)
Elektroakustická kytara - Walden O550CE
Mikrofon - Shure C606
Externí zvuková karta - M-Audio fast track MK II
Uzavřená sluchátka - SUPERLUX HD-660
Elektrická kytara - Ibanez Les Paul '76 (made in Japan)
Elektroakustická kytara - Walden O550CE
Mikrofon - Shure C606
Externí zvuková karta - M-Audio fast track MK II
Uzavřená sluchátka - SUPERLUX HD-660
- FLAMING.RECORDS
Názorů si moc vážím
a ty jsi myslel u angličtiny teda slang jako přízvuk, tak fajn
zamakám na tom, ale většinou se snažím podle původního znění
a jinak rád nahraji ještě něco kde bude vyloženě zpěv bez podkladu
pro kohokoli
mějte se tu zatím cc 
Hendrek dík, ještě trochu tápu v těch nastaveních, přemýšlím od předzesáku a nějakým kompresoru jako takovým, protože je to lepší než pluginy a presety z Dawu a to s tím ostatním bylo možná opravdu kvůli kompresoru a omlouvám se bylo to nahrávaný večer.
Hendrek dík, ještě trochu tápu v těch nastaveních, přemýšlím od předzesáku a nějakým kompresoru jako takovým, protože je to lepší než pluginy a presety z Dawu a to s tím ostatním bylo možná opravdu kvůli kompresoru a omlouvám se bylo to nahrávaný večer.
Naposledy upravil(a) Hendrek dne 21.05.2013 21:26, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Sloučeny dva příspěvky.
Důvod: Sloučeny dva příspěvky.
- Hendrek
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Pop filter používáš? To by možná bylo řešení, než začneš ten problém sykavek a retovek řešit efekty.
- FLAMING.RECORDS
jj pouzivam, uz nejakou dobu nahravam, ale nemam bohuzel monitory na poslech pouze sluchatka od AKG MK2 a jsou dobre, ale obcas se mi nevydari mix a efekty vyvazit, hlavne kdyz jsem unaveny
Nj a pred maturitou. A dnes mohu s klidem rict ze to mam za sebou a uspesne, tak se mohu zase hudbe naplno venovat 
-
DexterBzuk
Za výslovnost se nestyď http://www.youtube.com/watch?v=vn33r88eLQs.
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Slovo slang tu nikde nezaznělo, ne?FLAMING.RECORDS píše:Názorů si moc vážíma ty jsi myslel u angličtiny teda slang jako přízvuk, tak fajn
zamakám na tom, ale většinou se snažím podle původního znění
To není o "problémech" nebo "stydění se", jak tu někdo dál zmínil. Ale když se chce člověk nějak prezentovat, musí pracovat na všech aspektech. Zpěváka se špatnou českou výslovností by to taky dohnalo a musel by na ní makat.martincihak píše:Za mě...s tou angličtinou já nevidím ani neslyším problém.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Mno-ne.Myslím tím "nepřemýšlej",jestli tapes v nastaveních,tak ti HW kompresor nepomůže.Jen se hezky uč s plug-iny.FLAMING.RECORDS píše:...ještě trochu tápu v těch nastaveních, přemýšlím od předzesáku a nějakým kompresoru jako takovým, protože je to lepší než pluginy a presety z Dawu a to s tím ostatním bylo možná opravdu kvůli kompresoru a omlouvám se bylo to nahrávaný večer.
P.
Dobrý den, mužů se zeptat mám na to byt zpěvačkou ? A mám stoprocentní hlas? Děkuji Lilikle
- Hendrek
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Bylo by dobré sem vložit i nahrávku, bez toho ti nikdo rozumně neodpoví. Obecně, pokud člověk má talent, zvládne vše snadněji (naučit se zpívat). Pokud talent chybí, dá se mnoho věcí nadřít zvýšeným úsilím a pílí, ale potřebuje odborné vedení (učitele).
Edit: už si vzpomínám, dotazovala ses zde již jednou. Přiložím odkaz na tvou nahrávku na YT, aby to ostatní nemuseli hledat.
Edit: už si vzpomínám, dotazovala ses zde již jednou. Přiložím odkaz na tvou nahrávku na YT, aby to ostatní nemuseli hledat.
A líbí se vám můj zpěv ?
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Řekl bych, že minimálně odpovídá věku (ale soudím podle vzhledu pouze...). Viz o pár stránek zpět můj 4,5r syn - což je ještě mladší kategorie - nicméně potřebuješ dotvořit intonaci a jistotu v hlasovém podání. To půjde ideálně s učitelem (syn například chodí již pár měsíců do sboru). Potřebuješ, aby někdo poukazoval na chyby a ideálně v reálném čase opravoval, aby sis nevytvořila špatné návyky a nemusela tak se zpíváním skončit třeba ještě dřív, než pořádně začneš.
P.
P.
Muzu se zeptat pavlii proč si tam dala ten odkaz?
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
?? teď jsme to nějak nepobral - a nejsem holka 
P.
P.
- Hendrek
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Neptá se tě třeba na odkaz v tvém podpisu?
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No to je právě to, co jsem nepobral 
P.
P.
Ano ptala sem se .
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Děvče - i s přihlédnutím k tvému věku je to dost mozkově náročná konverzace (=domýšlet si prakticky polovinu informací). Takže pokud ses ptala na odkaz v mém podpisu, tak věz, že to je prostě můj podpis a odkaz na svoje stránky tam mám záměrně, protože se takto jednoduše prezentuji.
Podpis je součást mého profilu zde, čili je v každé mé odpovědi zcela automaticky
P.
Podpis je součást mého profilu zde, čili je v každé mé odpovědi zcela automaticky
P.