Charvel Pro Mod San Dimas
Pravidla fóra
Charvel Pro Mod San Dimas
Ahoj vybírám kytaru u delší dobu, je tam nějakej schecter, ibanez, ltd, ale ted jsem narazil na http://www.thomann.de/cz/charvel_pro_mo ... hs_hts.htm a bojím se krku vím že si to můžu objednat a poslat zpátky, ale i tak bych se chtěl zeptat co je na týhle kytaře za krk. Mám na mysli jako modern C atd. Jestli je ten krk třeba stejnej jako na mim squieru bullet strat. Díky.
Ibanez S 420 (sh13-sh1), cort EVLZ6 (EMG 81-60), squier bullet (RM F1) ---------> Cry Baby, BOSS MT-2, BOSS CH-1, ----------> Engl Fireball II 100w, Harley Benton 2x12 V30, Peavey Bravo 112 (nejlepší cajk co mám, Americká lampa ručně dělaná z 80-90 let. kdyby jí někdo viděl na bazaru napište mi prosím)
Re: Krk u charvel pro mod san dimas
Pokud se dobře pamatuju co jsem před nějakou dobou měl možnost si na tuhle kytaru zahrát tak mi ten krk přišel poměrně standardně stratovskej. Hrálo se na to dobře zvuk taky paráda. Neni to žádná placka jako ibanez krk je spíš jako fender (alespoň pokud se dobře pamatuju).
Jackson DKMG (Dimarzio D-Activator, PAF 36th anniversary)
akustika Cort AD 850CE
Line 6 POD X3 Live
kabel fender
akustika Cort AD 850CE
Line 6 POD X3 Live
kabel fender
Odkud jsi ? Můžeš si ji u mě zkusit- CB, i když ve verzi HB/HB...
Pořád nevím, zda svět řídí chytří lidé a dělají si z nás legraci a nebo blbci a myslí to vážně.
Jsem přímo z čb, a to bych byl moc rád kdyby to šlo.
Ibanez S 420 (sh13-sh1), cort EVLZ6 (EMG 81-60), squier bullet (RM F1) ---------> Cry Baby, BOSS MT-2, BOSS CH-1, ----------> Engl Fireball II 100w, Harley Benton 2x12 V30, Peavey Bravo 112 (nejlepší cajk co mám, Americká lampa ručně dělaná z 80-90 let. kdyby jí někdo viděl na bazaru napište mi prosím)
Re: Charvel Pro Mod San Dimas
Psal jsem Ti na SZ, ale vrátilo se mi to nedoručeno, zkus mi napsat Ty, ať se nedomlouváme tady. Mě by se to hodilo nejlépe příští týden v úterý v 18...
Pořád nevím, zda svět řídí chytří lidé a dělají si z nás legraci a nebo blbci a myslí to vážně.