Bedna co zvládne hodně podladěný zvuk

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
Veth
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Veth »

Cassa píše:Mám RG42,jeden původní snímač Ibanez Infinity2 a druhý ToneZone od Dimarzia. Zvládají:)
ty používáš tone zone? ten mi teda n A a nepřipadá moc vhodný sám ho mám .........a už v droped cis to začalo mít přehlcený basy.....ten tone zone hraje na nižších frekvencích...........lepší by byl nějakej jinej snímaš s nižším výstpem a mnohem mín basy...............nebo aktivka
Engl Thunder 50, Ibanez RG 570+Tone ZOne a Paf Pro,Fender 57 ressuie + zamikací schallery , MXR micro ampJim Dunlop Cry Baby 535,BOSS Tu2,CH-1, DD-3, BCB-60, Kabely Monster rock, vysílačka AKG . http://www.benefit-rock.com http://www.brix-rock.cz/
Maples
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maples »

http://www.flextone.net/item--MF.481321
neznám lepší box..nádhera! neuvěřitelný tlak na 2x12, protože má po celym spodku bassreflex...jeden můj oblíbenej kytarista dokonce vyměnil Mesu Recto 4x12 A za Genz Benz a změna prospěla...
Fender AM Professional II Roasted Pine (2023), Fender American Stratocaster (2006), Fender Troy Van Leeuwen Jazzmaster (2021), Gibson LP Studio (1992), Gibson 60's Tribute Goldtop P90 (2011) -> Orange Rocker 15, Vox AC10
Jens Ludwig
Odborník

Příspěvek od Jens Ludwig »

šak už sem to taky někde vejš psal...

... problem je v tom, že i za tenhle 2x12 chtěli kluci z Aleximu (kteří ho tam vystavovali) něco kolem asi 20-25...
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 +

omlouvám se za překlepy, jsem rád, že mi můj ntbk vůbec ještě píše....
Maples
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maples »

aha...pardon, už vidím..no ale podle mě to za to stojí.)
Fender AM Professional II Roasted Pine (2023), Fender American Stratocaster (2006), Fender Troy Van Leeuwen Jazzmaster (2021), Gibson LP Studio (1992), Gibson 60's Tribute Goldtop P90 (2011) -> Orange Rocker 15, Vox AC10
Jens Ludwig
Odborník

Příspěvek od Jens Ludwig »

což to rozhodně - měl sem s ní tu čest a kdybych bednu řešil, tak opravdu by mi stálo za to těch nějakejch 10 přidat
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 +

omlouvám se za překlepy, jsem rád, že mi můj ntbk vůbec ještě píše....
Moleek

Příspěvek od Moleek »

například hezydecay maj 7strunku do A a bedny maj Mesy.. ty sou ale kurevsky drahý
:Apollo LP junior::Molk telecaster::Dimavery Precision Bass::Cort AD810 NS::Bugera 6262::Molk custom box 412:
:Mapex Voyager(22",10",12",14",14")::Anatolian, Paiste, Zildjian a Amati činely::HW Mapex, Sonor::Vater 5A

http://bandzone.cz/fadetogrey
http://last.fm/user/Moleek
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

afektband píše:Právě na ty vyjímky jsem narážel když jsem psal slipknot, psal jsem do závorky ty věci který jsou drop A. Jinak Soulfly taky drop B, ale některý věci na cd jsou drop A.
no já mám na My plague a Heretic Anthem taby na drop B :-) já těma výjimkama myslel hlavně Vermilion pt.2 (drop D), Confessions (nevím jak nahráváno, ale taby jsem našel jen na standart) a...crap, jak se tomu nadává...první track na Vol.3, standart

PS: pak samozřejmě Meshuggah a jejich osmistrunné kytary :-) to už je ale dost extrém. bohužel nevím, přes co to ženou
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
afektband

Příspěvek od afektband »

Dark Axel píše:
afektband píše:Právě na ty vyjímky jsem narážel když jsem psal slipknot, psal jsem do závorky ty věci který jsou drop A. Jinak Soulfly taky drop B, ale některý věci na cd jsou drop A.
no já mám na My plague a Heretic Anthem taby na drop B :-) já těma výjimkama myslel hlavně Vermilion pt.2 (drop D), Confessions (nevím jak nahráváno, ale taby jsem našel jen na standart) a...crap, jak se tomu nadává...první track na Vol.3, standart

PS: pak samozřejmě Meshuggah a jejich osmistrunné kytary :-) to už je ale dost extrém. bohužel nevím, přes co to ženou
Vsadim boty a i pantofle, že na cedku je My plague a Heretic Anthem drop A. Na vlastní ruce jsem to hrál...
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.

::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

tak mám blbě taby, sorry za vzniklý zmatek :D

dá se z toho každopádně vyvodit, že Slipknot = drop A až standart
afektband

Příspěvek od afektband »

Dark Axel píše:tak mám blbě taby, sorry za vzniklý zmatek :D

dá se z toho každopádně vyvodit, že Slipknot = drop A až standart
JJ teď si to rozsek... 8) :D
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.

::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
pigdestroyer
last.fm: tlumok
Bandzone: pigdestroyer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pigdestroyer »

moc to resite. drop a je uplne v klidu. co teprv G standard? jen bych se zeptal taky sefa jaky ma struny na tenhle tunning. napr jig-ai tak hraje a zadny bedny neresi.. videl sem je hrat na bednu behringer, asi ta 400w ale to je stejne jedno, zvuk byl ok
Cassa

Příspěvek od Cassa »

Struny GHS ZackWylde sign. se osvědčili, zkoušel sem taky jednu dobu ErnieBally, ale hybridy ZackWylde mi sedí líp. Bedna od Behringa...těžko věřit, viděl sem od týhle firmy slušný mixy,ale to bylo tak všechno,ale neřikám,moc sem toho od nch nehrál:)
Isachs
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Isachs »

Ahoj na takhle hutnou muziku určitě Celestion V30 ... možná electrovoice, ale ty už jsou cenově hooodně draho... Jinak to chce pořádnej překližkovej box ... nech si třeba od pana Vladyky či od jiného výrobce postavit (nebo si postav sám) pořádnej 4x12" překližkovej box a nasaď C-V30 a budou ti plápolat kalhoty v rytmu basů... Jinak pokud bys sehnat starý shadow z Mesa boxů, tak bys neudělal nejhůř...
Jinak pro tenhle sound by byl možná nejlepší 4x12" Engl box, dá se sehnat kolem 20ky

Tak ať ti to vlaje :)

A ohledně toho ladění se standardně kupují baritonové struny a nebo na 7dmičku, s tím, že malý e se tam nedá :) takže v podstatě máš 7dmistrunku bez nejvyšší (zvukově nejvyšší) 7dmé struny... pohodička
ESP-LTD MHB-401 Black Satin - kytáááárka :)
Peavey 5150 II EVH 120W - prostě mazec
Krank Revolution 4x12 380W - bedna, těžká, ale alespoň má kolečka
Orange PPC 412 ADV BLK 240W - prodám (bazar)
Digitech Hardwired metal disto - hraní na doma
Fender Frontman G15 - hraní na doma
ladička, planetwaves kabely a podobný krámy
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

no bylo by to lepší řešení, než koupit ty ZakkWyldy, protože ty mají přecejen tenký spodek. jednou jsem si omylem koupil 011 struny na sedmičku a to H byla 060 - vlastně jako E u¨Zakků, jen ty tenké struny...nebyly tak tenké :D
petrpeter
Odborník

Příspěvek od petrpeter »

Genz-Benz je skvelej, ale drahej jak prase.... pouzivaji svoje na zakazku delany spesl repro, co zvladne bassreflex ozvucnici....

Jinak vsechny dobry repra co jedou od tech cca 60Hz - Celestion V30 a hodne pevna vyztuzena bedna
Kytary, trsatka, struny, kabely, komba, repraky, snimace, sroubovaky a hafo ruzneho naradi... :)
pigdestroyer
last.fm: tlumok
Bandzone: pigdestroyer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pigdestroyer »

Cassa píše:Struny GHS ZackWylde sign. se osvědčili, zkoušel sem taky jednu dobu ErnieBally, ale hybridy ZackWylde mi sedí líp. Bedna od Behringa...těžko věřit, viděl sem od týhle firmy slušný mixy,ale to bylo tak všechno,ale neřikám,moc sem toho od nch nehrál:)
no ty spodni tri bud vubec nepouzivas nebo nevim. ja mam spodni 13ky EB a tri tlusty ZW sign. ladeni B standart => v podstate drop a
ale stejne by to chtelo neco lepsiho.. co se tyce tech strun
Stihlda83
Bandzone: http://bandzone.cz/deepthroat

Re:

Příspěvek od Stihlda83 »

pigdestroyer píše:
Cassa píše:Struny GHS ZackWylde sign. se osvědčili, zkoušel sem taky jednu dobu ErnieBally, ale hybridy ZackWylde mi sedí líp. Bedna od Behringa...těžko věřit, viděl sem od týhle firmy slušný mixy,ale to bylo tak všechno,ale neřikám,moc sem toho od nch nehrál:)
no ty spodni tri bud vubec nepouzivas nebo nevim. ja mam spodni 13ky EB a tri tlusty ZW sign. ladeni B standart => v podstate drop a
ale stejne by to chtelo neco lepsiho.. co se tyce tech strun
hraju na šestku, ladím ADGCEA, struním GHS 013-054 hlazené a spokojenost nejvíc prostě goregrindcore :mrgreen:
Spider Valve HD100,Line6 412 CAB SLANT V30,Randall RH50T,Marshall MC412B,Ibanez S320-WK,Schecter Damien6,AKG WMS40Pro
http://bandzone.cz/deepthroat
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“