PRS SE Santana 2001
Pravidla fóra
PRS SE Santana 2001
Zdravím, máte tu někdo zkušenosti s tímto modelem? Popřípadě jaká cena vám přijde za tuto kytaru adekvátní (na bazaru samozřejmě)? Hledal jsem a téma by nemělo být duplicitní. Pokud ano tak se omlouvám!
Re: PRS SE Santana 2001
Přihořívápas píše: Hledal jsem a téma by nemělo být duplicitní. Pokud ano tak se omlouvám!
Díky, ale moc jsem se tam toho nedozvěděl.
Hlavně se trochu bojím toho, že by to podle internetu měla být první série tohoto modelu. Bohužel mám zkušenosti, že první série výrobků nedopadají tak dobře jako ty následující (nevím jak u kytar, ale u jiného zboží jsem to už párkrát zažil) - myslím tím, že v první sérii můžou být nějaké mouchy, které se potom dále vychytávájí. Proto bych uvítal, jestli má někdo zkušenost (nebo aspoň zprostředkovaně) přímo s tímhle modelem/ročníkem.
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
I kdyby někdo měl zkušenost se stejným ročníkem, nikdo ti nemůže s jistotou říct, jaký bude konkrétní kus. Bohužel ta raná SE občas kusovostí trpěli (extrémně třeba Tremontiho signatury). Všeobecně vzato mi ty Santana SE přišly dobré, když člověku sedne na tělo jejich tělo 
Cena kolem 10k by mi přišla férová. Koukám, že na bazaru je za 8k něco, a to mi přijde dost slušné.
Cena kolem 10k by mi přišla férová. Koukám, že na bazaru je za 8k něco, a to mi přijde dost slušné.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008