BaCH...vs...Cort

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
MENHYR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MENHYR »

Scyther píše:Já bych ti doporučil tohle. Kup si tu m600. Máš záruku že budeš mít super kytaru. Kombo toho Kustoma. Musíš vzít v potaz, že ten vox je pololampa. Pokud se teda nemýlím. Bude to znít pěkně. Bicí ale moc nepřeřveš. Když vemeš Kustoma kombo s 12" reprem, jak jsi psla má pěkný clean, tak i můžeš kdykoli dokoupit efekt dle svého gusta.
Ono preferuju vždycky lepší kombo a šit kytaru na naučení. Ale z tohohle výběru bych to udělal naopak. Tady se oplatí fakt lepší kytaru. :)
Můj názor
Dík za názor vemu to v úvahu 8)
:: ak. kytara - SX :: el. kytara - Cort M600 :: basa - Cort Precission Bass ::
:: kyt. kombo - VOX AD30VT :: bas. kombo - Warwick Blue Cab 60 :: kabel - Planet Waves ::
qwer
Odborník

Příspěvek od qwer »

MENHYR píše:A ten FS mi stačí jednotlačítkový? Bude to přepínat postupně?
no pokud si ho budes stavet, tak si postav jaky chces.. neni to zrovna tezke... a jestli postavis jednotlacitkovy a nebo dvoutlacitkovy tak je to fuk.. pokud do toho nechces davat diody, tak je to fakt primitivni a za pul hodky nemas co delas...

jestli budes kupovat, tak urco dvoutlacitkovy! stoji stejne jako jednotlacitkovy... soundking - 400 myslim.

jinak pokud budes mit jeden cudl, tak budes prepinat akorat mezi temi dvemi ulozenymi pozicemi... druhym cudlem zapinas a vypinas manual mod na kombu a nebo to jde nastavit tak, aby se ti tim zapinal/ vypinal jeden z tech 11 efektu.
MENHYR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MENHYR »

Aháááá. Tak to ještě zvážím,ale to jsem netušil, že to je takhle udělané. No OK. Před chvílí přišel táta z práce, tak jsem mu řek kolik stojí ta M600. Jste měli vidět jeho výraz :lol: Jako 13000 jsem si vydělal ale teď záleží jestli bude ochotný mi něco přiložit že :lol: No asi to udělám tak že koupím tu KX5ku a na 100% toho VOXe AD30VT. Je to prostě maso aparát. S tím bych moh zbořit klidně barák :twisted:
:: kyt. kombo - VOX AD30VT :: bas. kombo - Warwick Blue Cab 60 :: kabel - Planet Waves ::
MENHYR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MENHYR »

Chci se ještě zeptat. Ta KX5ka je z lipového dřeva. Podle mého ucha má basů až až. Má někdo tuhle kytku doma? Nebo má s ní někdo nějaké větší zkušenosti než já z hodinového brnkání v shopu? A ještě neměl ji někdo možnost třeba rozebrat nebo tak nějak například petrpetr??? Díky za všechny odpovědi... :wink:
Hrrrnec!
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hrrrnec! »

kde jsi ji prosímtě zkoušel??
MENHYR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MENHYR »

Hádej :lol: V Braunsaund na Nábřežní v Ostravě. Určitě znáš :wink:
Hrrrnec!
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hrrrnec! »

MENHYR píše:Hádej :lol: V Braunsaund na Nábřežní v Ostravě. Určitě znáš :wink:
jo znám :D byl sem tam a nevšiml sem si jí, mají ji tam v černé?? a kolik stojí? :)
MENHYR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MENHYR »

Jestli myslíš tu KX5 tak ji tam mají v té červené metalíze. Snímače Mighty Might. Je za 7000. Pak tam má i tu Cort M600 v provedení žíhaný javor nebo tak nějak a tu má za 10 000. Já jsem ještě změnil názor a uvažuju nad Ibanez SA120 nebo Ibanez RG321MH. Nevím, kterou vzít :roll:
Hrrrnec!
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hrrrnec! »

A JAKÉ JE TO ROZEPŃÁNÍ?? ZMĚNÍ SE HODNĚ ZVUK? JINAK BYCH BRAL URČITĚ 321MH :D
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

Tak rozepne se ti HB což je dvoucívkový snímač.Při rozepnutí ti jede jen jedna cívka a tim to zní jak SC páč SC je jednocívkový snímač.Ten rozeplej HB není 100% SC ale dá ti to hodně zvukových možností :wink:
"MOJO" kills modern music...

Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny.
Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]

http://www.7daysgallery.com
MENHYR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MENHYR »

Hrrrnec! píše:A JAKÉ JE TO ROZEPŃÁNÍ?? ZMĚNÍ SE HODNĚ ZVUK? JINAK BYCH BRAL URČITĚ 321MH :D
No vzhledem ke konstrukci a použitému dřevu v té kytaře tak ten zvuk se změní ale že by nějak markantně to ne,alespoň dle mého ucha.Blíží se to singlu ale je třeba to slyšet, moc dobře se to popsat nedá. Jako já nad ní taky uvažoval, ale kvůli dřeva půjdu do jiné. Konkrétně buď do Ibanez RG321MH nebo do Ibanez SA120 :wink:
Smrťokvítek
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smrťokvítek »

Cort KX1Q s rozepnutým krkovým snímačem pro představu :wink: .
Má to pěkný zvuk, vážně takový nacinklý jako singl.

http://www.youtube.com/watch?v=Y1Y1SI7i5w8
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
MENHYR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MENHYR »

JJ to videiko jsem už viděl. Docela ten zvuk sedí, akorát ta kejtra se dá pořídit tak za 10 000 tak že tak nastejno jako ta M600. Tolik prachů do pádla zatím nemůžu dát. Možná časem, ale to už asi budou jiné kejtry 8)
Luky

Příspěvek od Luky »

lidičky...jakej je váš názor a zkušenosti na BACHa ???
Joey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joey »

Luky píše:lidičky...jakej je váš názor a zkušenosti na BACHa ???
Nevém kolikrát to budu říkat ale není proč se ho bát...jeho Les Pauly kolem 6500 se vyrovnají Epiním které sou o 10 000 dražší...Sám mám SG a za tu cenu bych od Epi měl nějakou škaredou obludu... :wink: Do nich!!!
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One

Jan Kaplický 1937 - 2009
Huhah

Co byste volili?

Příspěvek od Huhah »

Jak už jsem zmínil.... Co byste zvolili raději?

Cort m600 (PRS) nebo BACH BSG HBB (SG) ?

Moje oblíbené žánry jsou: hard rock, punk, metal a občas, když se mi chce, tak si zahraju něco jinýho.
Byla by to moje 2. elektrika

Díky za odpovědi.
Naposledy upravil(a) Huhah dne 4.12.2014 20:42, celkem upraveno 1 x.
pain2

Re: BaCH...vs...Cort

Příspěvek od pain2 »

Bach před měsícem zkvalitnil technologii. Do krků už dávají grafitové výztuhy poboku klasické dvouzvratné, takže je zaručena maximální stabilita krku a taky to ke všemu lepí už ze tří kusů čili nedolepují patku, jak to dělávali u LP. u SG si nejsem jistý. Nemyslím si, že by tohle Cort dělal. A když jim napíšeš, můžou ti to SG osadit nějakýma silnějšíma snímačema, co mají za malý příplatek. Ale měl jsem i Corta a byl jsem s tou kytarou maximálně spokojený. Jen rozebírám víc Bacha, protože vím, jak to tam mají
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“