Master of Puppets, Ride the lightning a ještě jedno který nevim jak se jmenuje, je tam nothing else matters a enter the sandman...Joey píše:A které smím-li se ptát???KIWI píše:Právě jsem si zapůjčil od poslužačky tři alba metallicy..uvidíme jak si je oblíbím![]()
Moje tři nejoblíbenější...no to jsou asi 1. Master Of Puppets 2.Black Album 3.Kill 'em All
Ale pak se mi zase líbí jednotlivé písničky z různých alb třeba: Some Kind Of Monster - St. Anger nebo The Unforgiven II - ReLoad no...
Metallica
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
- Joey
- Kontaktovat uživatele:
Tak to je Black AlbumKIWI píše:Master of Puppets, Ride the lightning a ještě jedno který nevim jak se jmenuje, je tam nothing else matters a enter the sandman...Joey píše:A které smím-li se ptát???KIWI píše:Právě jsem si zapůjčil od poslužačky tři alba metallicy..uvidíme jak si je oblíbím![]()
Moje tři nejoblíbenější...no to jsou asi 1. Master Of Puppets 2.Black Album 3.Kill 'em All
Ale pak se mi zase líbí jednotlivé písničky z různých alb třeba: Some Kind Of Monster - St. Anger nebo The Unforgiven II - ReLoad no...
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One
Jan Kaplický 1937 - 2009
Jan Kaplický 1937 - 2009
Tkaže jsem MEtallicu zařadil mezi svoje oblíbené kapely 
Mám sice zatím jen tři alba, ale je to fakt první metalová kapela která se mi líbí. Skvělí kytaristi, světoví basáci (všichni) a zpěvák hlavně nezvrací do mikrofonu...
Akorát jen nejsem tak nea větvi z Cliffa Burtona, kterého hodně ,idí ozančilo za nejlepšího basáka všech dob....
Mám sice zatím jen tři alba, ale je to fakt první metalová kapela která se mi líbí. Skvělí kytaristi, světoví basáci (všichni) a zpěvák hlavně nezvrací do mikrofonu...
Akorát jen nejsem tak nea větvi z Cliffa Burtona, kterého hodně ,idí ozančilo za nejlepšího basáka všech dob....
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
Stým Cliffem to příjdeKIWI píše:Tkaže jsem MEtallicu zařadil mezi svoje oblíbené kapely
jaké máš alba ? pač Cliff nahral basu na 3 albech a už jsi slyšel Orion ?
život je jako metal. tvrdej ale krásnej !
Cliff Burton... Rest in peace! best bass player ever!

Cliff Burton... Rest in peace! best bass player ever!

- Red Bull
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak jak se Vám zamlouvá že Metallica bude v Čr?
"MOJO" kills modern music...
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny. Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
http://www.7daysgallery.com
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny. Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
Takže po pár dní poslechu můžu už torchu hodnotit 
Mám tři CD - Master of Puppets, Ride the Ligthning a Black Album.
Z nich na celé čáře vítězí Black Album s, nyní už mou srdcovkou, Enter Sandman..pak Nothing Else Matters, My Friend of Misery, Sad But True, The God that Failed...páráda
Ride the ligthning mě moc nenadchlo, pravdou ovšem je že druhá část laba mi nefunguje
Ale líbí se mi From Whom the bells tolls...
A Master of Puppets? Také dobrý, hlavnítitulní song je fantastický. A Battery je taky dobrá...
Zkusím si ještě sehant další CD.
Jinak Cillf na mě pořád nepůsobí nijak zvlášť...a Lars Ulrich..no prostě se mi nelíbí jak bubnuje
Ale jinak suprová kapela, řadím už ke svým oblíbeným... 
Mám tři CD - Master of Puppets, Ride the Ligthning a Black Album.
Z nich na celé čáře vítězí Black Album s, nyní už mou srdcovkou, Enter Sandman..pak Nothing Else Matters, My Friend of Misery, Sad But True, The God that Failed...páráda
Ride the ligthning mě moc nenadchlo, pravdou ovšem je že druhá část laba mi nefunguje
A Master of Puppets? Také dobrý, hlavnítitulní song je fantastický. A Battery je taky dobrá...
Zkusím si ještě sehant další CD.
Jinak Cillf na mě pořád nepůsobí nijak zvlášť...a Lars Ulrich..no prostě se mi nelíbí jak bubnuje
- Red Bull
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak kdo z vás půjde na koncert metallicy v červnu?
- Metallistic
- Kontaktovat uživatele:
Snad já.. .Budu se aspoň snažit se tma něják dostat .. !!Red Bull píše:Tak kdo z vás půjde na koncert metallicy v červnu?
Cvičit,Cvičit,Cvičit ale bez chyb a pomalu jinak to nemá smysl;-)můj názor. .
Kytara-(sh*t Cruiser By Crafter),Cort EVL Z-4 BKS
Kombo-Roland Cube 30X,(Cruiser By Crafter)
Efekt-Digitech Death Metal

Kytara-(sh*t Cruiser By Crafter),Cort EVL Z-4 BKS
Kombo-Roland Cube 30X,(Cruiser By Crafter)
Efekt-Digitech Death Metal

Takže opět mám matellicu o něco víc naposlouchanou, tkaže opět můžu posoudit...
Prostě skvělá hudba
Všiml jsem si, že ačkoli je James Hetfield zpěvák, tudíž hl. kytara by mohl být Kirk Hammet, často hraje sola, popř. intra apod. on...jen taková maličkost, které jsem si všiml...
Jason Newsted je mi obsolutně nesympatickej....dále jsem ještě pořád nepochopil lidi co mluví o Cliffu Burtonovi jako o nej basákovi všech dob...snažil sjem se to poslouchal jako basák, jako kytarista, jako laik, ael nenašel jsem důvod těchto tvrzení..ne že říkám prosím vás ž ej to špatný basák, to vubec ne, ale jen jsem ty lidi nepochopil. Zdá se mi to už jako fenomén...nej basák? Přece Cliff Burton...
Prosím vás nemáte někdo odkaz na kytaru kterou má james tady? se mi to nepodařilo najít
http://www.youtube.com/watch?v=Uznli0lF5u8
Jinak song Master of Puppets řadím ke svým nej vůbec...
Prostě skvělá hudba
Jason Newsted je mi obsolutně nesympatickej....dále jsem ještě pořád nepochopil lidi co mluví o Cliffu Burtonovi jako o nej basákovi všech dob...snažil sjem se to poslouchal jako basák, jako kytarista, jako laik, ael nenašel jsem důvod těchto tvrzení..ne že říkám prosím vás ž ej to špatný basák, to vubec ne, ale jen jsem ty lidi nepochopil. Zdá se mi to už jako fenomén...nej basák? Přece Cliff Burton...
Prosím vás nemáte někdo odkaz na kytaru kterou má james tady? se mi to nepodařilo najít
http://www.youtube.com/watch?v=Uznli0lF5u8
Jinak song Master of Puppets řadím ke svým nej vůbec...
Jako diky az fotku, ale myslel jsem odkaz třeba na technický specifikace a tak...mr. google mi jaksi nic konstktivního nenalezl...
- Joey
- Kontaktovat uživatele:
To je to jak tam Lars furt nadává?Red Bull píše:Někde tady na fóru myslim Mastr psal že ten ytarář na ní nechal 900 hodin práce pokud se nepletu.Je to krásná kytara.Metallica má tu hudbu dost namakanou ne nejtěžší,ale má kouzlo.Smrkni Kiwi dokument o natáčení CD ST.Anger jmenuje se to Metallica - some kind of monster,poznáš metallicu ze strany jejich normální lidskosti
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One
Jan Kaplický 1937 - 2009
Jan Kaplický 1937 - 2009
- Red Bull
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No jako ono se nezdá ale podle mě díky těm bojům Larse a Jamese maj tak dobrou hudbu.Maj se rádi,ale sou malinko nekompromisní to je to samí jak v mojí kapele boje já a bubeník 
-
JOHNY Swamp Inc.
Tu kytaru postavil Kenneth Lawrence, jak kluci psali, je známej jako stavitel halvně drahehjch baskytar, James seo něm dozvěděl od Jasona a požádal ho o výrobu Explorera, všechno vychází z jeho "nej" kytary, což je jeho druhej Explorer od ESP, taky se mu říká "So Fucking What" nečekaně

Tuhle kytaru James používá na nahrávání nejčastěji...
Každopádně, specifika tzvaru budou stejný, až na hlavu, která vychází z Kenovo Designu a zároveň má symbolizovat M, jako Metallica, další zvláštnost jsou svítící stranový zančky, z optických vláken, u týhle kytary svítěj červeně a spínaj se malou páčkou skoro až u Jacku.
Tělo je mahagon a vršek je Chehen, což je taky myslim jeho odrůda, James má ještě jednu z Bubinga, kterou používá od vydání St. Angeru, dál pak jeden Doubleneck a teď dostal jeden LP, na kterym je 700hodin práce s vykládánim, na to sem strašně zvědavej....
Jinak ceny KLek jsou od 6500USD Nová...

Tuhle kytaru James používá na nahrávání nejčastěji...
Každopádně, specifika tzvaru budou stejný, až na hlavu, která vychází z Kenovo Designu a zároveň má symbolizovat M, jako Metallica, další zvláštnost jsou svítící stranový zančky, z optických vláken, u týhle kytary svítěj červeně a spínaj se malou páčkou skoro až u Jacku.
Tělo je mahagon a vršek je Chehen, což je taky myslim jeho odrůda, James má ještě jednu z Bubinga, kterou používá od vydání St. Angeru, dál pak jeden Doubleneck a teď dostal jeden LP, na kterym je 700hodin práce s vykládánim, na to sem strašně zvědavej....
Jinak ceny KLek jsou od 6500USD Nová...
Používám jen nick "Swamp"
- Red Bull
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak Kirk má ruku v rukávě mimoto že má signatury ESP tak už má i signatur apec?Značku by jste si asi ani netypli je to Randall celolampa sem zvědavej jakej bude zvuk 
wow tak to jo ... signature apec to bude maso... ale já spíš toužím po klasickým explorerovi od ESP jaké má hetfield
teďka ty nové špičaté už nejsou pěkné
Kytara: Homemade Bonewhite Exp EMG81/60, Macassar Ebony Flying V EMG81/85, Flying V Custom white EMG81/60, LP Custom black (kopie) EMG81/85, Apec: Blackstar S1 100, Blackstar HT, Marshall 4x12 A, Marshall 4x12 B, efekt: Dunlop 95Q, biyang chorus, Dunlop Carbon Copy delay,Behringer harmonist, TC. Polytune mini, http://bandzone.cz/blackshard Kdybyste někdo chtěli nějaký upgrade kytary týkající se frézování, vrtání nebo i úprav elektroniky napište sz.