Tele s P90 - zapojení
Pravidla fóra
Tele s P90 - zapojení
Zdravím, chtěl bych se zeptat jak zapojit P90tky na thinline tele s dvouma potenciometrama (vol-tone-3way switch) Stejně jak singly? Potenciometry 500k? Jaký kondenzator? Ale hlavně jak to zapojit. Děkuju. 
◘Laney CUB 12R ◘Telecaster ◘Vox Satchurator ◘Boss CE3 ◘Ditto Looper
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Re: Tele s P90 - zapojení
Stejně jako normální SS tele - http://www.seymourduncan.com/support/wi ... ndard_tele a použil bych 250k poty.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
250k? A jaký by byl rozdíl kdybych dal 500k? A kondenzator C47nf? Co kdybych použil OD22 - 22nF, 200V od Orange Drop? (v kondenzatorech se vubec nevyznam, nevím jaký je rozdíl ve zvuku)
- Smrťokvítek
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Když dáš větší potenciometr dostaneš trochu víc výšek do zvuku. Když dáš větší kondenzátor bude rychleji (dřív) fungovat tónová clona.
Zkus to pokazit to nemůžeš a co se ti bude nejvíc líbit si nech.
Zkus to pokazit to nemůžeš a co se ti bude nejvíc líbit si nech.
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
Chtěl bych se ještě zeptat a zapojení. (přikládám foto, zkontrolujte to někdo
) Děkuju.
Omlouvám se ale jak je tam toho víc než potřebuju tak se ztrácím
. Zapojit to chci jen na dva potenciometry (vol-tone) na to jsem ale schema nenašel.
Jak to má vypadat na poťákách mrkni na ten první odkaz...José píše:Na krajní packy ti jde signál za snímačů, z vnitřních pacek na poťáky.
Snímače na vnější packy a stínění na poťák? Více méně stejně jak zapojit singly. Je tak?
No jasnačka, třeba takhle
Edit: a ty tam máš dva poty a páčkový přepínač? To jsem na thinline teleti ještě neviděl...
Edit: a ty tam máš dva poty a páčkový přepínač? To jsem na thinline teleti ještě neviděl...
No thinline je to proto, protože mám celkem těžké dřevo. Jinak u thinlineu se mi nelíbí ten pickguard, takže dělám něco jako telecaster cabronita thinline a tam by normální přepínač nebyl pěknej
. Děkuju moc za schema.
Tak a téma opět otevřu
podle daného schématu mi to bohužel nehraje, když jsem zadní snímač napojil bez přepínače přímo na potenciometry tak hrál. Děkuji za každou radu.