Ahoj. Rozhoduji se o koupi Windows 8. Chtěl bych se vás zeptat, nemáte někdo vyzkoušeno, popřípadě nemohl byste někdo prosím vyzkoušet Cubase 5 na W8?
Děkuji,
Lukáš
Windows 8 a Cubase 5
Pravidla fóra
- pupack
- Bandzone: pupack
- Kontaktovat uživatele:
Re: Windows 8 a Cubase 5
no oficiálně Cubase 5 tuším win8 nepodporuje, nicméně někteří píší na různých diskuzích že jim běhají v pohodě, jiní hlásí problémy... Každopádně víc bych se asi ptal, jestli Ti poběží ovladače na zvukovou kartu (jestli mají verzi pro win8 ) a také VST pluginy....DAW můžeš upgradovat nebo využít jiný. Ale win8 ani Cubase5 nemám, tak třeba někdo poreferuje osobní zkušenost...
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
-
Lukáš Kostka
No já mám Scarlett 18i6, jejíž ovladače ( + Mix Control) by měl pod W8 běhat. Co se týče pluginů, tak používám dá se říct pluginy od, kterých se dají čekat aktualizace ( Waves, Guitar Rig, Amplitube) . Každopádně pluginy se dají vyřešit i jinými ( samozřejmě né každý) . No zkusím to. Dám vědět, jak to dopadlo a nebo nedopadlo.
Díky.
Lukáš
Díky.
Lukáš
- whisoure
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/dondak
- Kontaktovat uživatele:
Zdar, na W8 mi běží Cubase 5 úplně bez problému, ještě se mi nikdy nestalo, že by se to kouslo, padalo, nebo cokoliv jinýho. Mám to na Acer aspire, s integrovanou zvukovkou nebo M-audio fasttrack.
Fender Am. Deluxe JAZZ 08'|Greco Jap. PRECISION 76´|Fender Am. Deluxe DIMENSION HH V 13'|Breedlove RETRO D/ERe 08'|Squier Affinity TELECASTER 13'|Stamar DREADNOUGHT ?? 
https://facebook.com/stevensofficialpage
Markbass LITTLE MARK TUBE|Ampeg SVT-212AV|Hartke HD210
https://facebook.com/stevensofficialpage
Markbass LITTLE MARK TUBE|Ampeg SVT-212AV|Hartke HD210
- DJ Murano
- Bandzone: www.bandzone.cz/tarquam
Jedinej problém s Cubase5 je, že údajně nepodporuje 64bit, takže pokud chceš využívat něco víc VSTi tak moc nepochodíš, ale nevim to jistě, mám jen 2GB RAM takže ani nemám možnost to zkusit 
| Multiinstrumentalista - Tarquam | Symphonic metal band - Wishmasters | Studio AD-SOUND |
Klávesy Yamaha PSR3000, El. kytara Cort X-11, Ak. kytara Stagg, Baskytara Ibanez GSR180, housle, zobcová Alt flétna, mikrofony Recording Tools MC-700, MC-520, Samson C05, monitory EVE SC208, DAW Cubase Pro 8, FL Studio 12, Universal Audio UAD-2, samply a ruchy Hollywood Edge
Klávesy Yamaha PSR3000, El. kytara Cort X-11, Ak. kytara Stagg, Baskytara Ibanez GSR180, housle, zobcová Alt flétna, mikrofony Recording Tools MC-700, MC-520, Samson C05, monitory EVE SC208, DAW Cubase Pro 8, FL Studio 12, Universal Audio UAD-2, samply a ruchy Hollywood Edge
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jak "údajně" a "nepodporuje"? Co je zase tohle za tvrzení???
P.
P.
- rotten77
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Co jsem se díval, tak Cubase x64 je. Problém ale mlže být u VST(i) - už jsme to tu někde řešili. Pokud máš x64 Cubase, tak možná nebudou chodit 32bit pluginy a naopak.DJ Murano píše:Jedinej problém s Cubase5 je, že údajně nepodporuje 64bit...
Hraju na kytary a mašinky