Ovšem proto ta hodnost "nedůvěryhodný žvanil"Hendrek píše: Bohužel, ne všichni. Hlavně nováčci si to nemusí uvědomit a těžko se jim rozliší blábol od hodnotné informace. A dříve než někdo v tématu přispěje s informací opravnou nebo zcela vyvracující tu od martina72, tak už může být nováček v tahu s tím, že má správnou informaci.
Stížnosti na admina, moderátory, rádce a uživatele
- DJ Murano
- Bandzone: www.bandzone.cz/tarquam
Re: Stížnosti na admina, moderátory, rádce a uživatele
| Multiinstrumentalista - Tarquam | Symphonic metal band - Wishmasters | Studio AD-SOUND |
Klávesy Yamaha PSR3000, El. kytara Cort X-11, Ak. kytara Stagg, Baskytara Ibanez GSR180, housle, zobcová Alt flétna, mikrofony Recording Tools MC-700, MC-520, Samson C05, monitory EVE SC208, DAW Cubase Pro 8, FL Studio 12, Universal Audio UAD-2, samply a ruchy Hollywood Edge
Klávesy Yamaha PSR3000, El. kytara Cort X-11, Ak. kytara Stagg, Baskytara Ibanez GSR180, housle, zobcová Alt flétna, mikrofony Recording Tools MC-700, MC-520, Samson C05, monitory EVE SC208, DAW Cubase Pro 8, FL Studio 12, Universal Audio UAD-2, samply a ruchy Hollywood Edge
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Které si mnozí nevšimli. Nicméně máš-li podobné exoty rád, jistě si na internetu najdeš spoustu míst, kde si jich užiješ dosyta. Tady to ale nebude, v zájmu všech normálních uživatelů.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
Vím, jsem tu nový, takže do toho nemám moc co kecat, ale občas mám pocit, že to tu je zbytečně moc - jak to formulovat - přísný? To není to správné slovo..
Chápu, že když tu je duplicitní vlákno, tak se zamkne a případně odkáže na již vzniklé - sám to podporuju a posílám odkazy. Chápu i to, že diskuze nesmí být úplně OT. A to je ten problém - zdá se mi, že člověk nesmí být vůbec OT za jakýchkoliv podmínek, až na některé uživatele. Hned je upozorněn, že je OT, ať pokračuje v diskuzi v jiném vláknu atd.. jenže to pak kazí "flow" - příklad: v threadu o pedalboardech by někdo načnul menší diskuzi o pedalboardu nějaké hvězdy a eventuálně se během pár příspěvků dostal k nějakému efektu - diskutovali by tři uživatelé, s chutí, "v tom okamžiku" (jestli chápete, co tím myslím. Třeba by si i zodpověděli menší dotaz ohledně daného efektu v boardu. Jenže pak by někdo přišel, udělal bububu, pokračujte si ve vláknu o efektu atd, ačkoliv už není v čem pokračovat. Člověk by pak musel doslova třídit veškeré myšlenky a dotazy, hledat si správné sekce a všechno dávat do správného šuplíku, běda, kdyby se netrefil. Jsem rád, že to tu chcete mít přehledné, daří se to a hodně to usnadňuje hledání, ale občas to tu jde až do extrému.
Druhá věc, trochu osobnější.. thread o pedalboardech. Má spoustu stránek i příspěvků. Brouzdal jsem na netu a našel někde zapadlý obrázek, kde je asi stovka zapojených efektů. Nu což, poslal jsem ho jako zajímavost, dokonce se i případně omluvil, že doufám, že to tu snad ještě nebylo. Uznejte - pročítat 60 stránek kvůli tomu, jestli tam už něco jednou není.. No, samozřejmě to schytalo ironii. V pohodě, to bych brál, sám na takovou odpověď odpovídám stejným stylem. Jenže aby byl pak člověk nařknut z toho, že to je téma o boardech vlastních, jak jsem to měl pochopit hned z prvního příspěvku a "nechlubit se cizím peřím", to je už trochu moc (a souvisí to i s tím, co jsem psal výše). Navíc asi jsem vážně hloupý, že nevím, jak moc je onen obrázek na internetu provařený atd.. jako nevím, ale pochybuju, že tu někdo zná celý internet
Mě to pak i mrzí, protože se bráním arogancí a (nesmějte se) pak mě to i trápí, že jsem se takhle choval. Nicméně, stát se mi taková reakce několikrát, tak bych klidně uvažoval o tom, že sem nebudu chodit. Lidé jsou různí, někdo je klidně i citlivější a nemusel by se přes něco takového přenést. Chybí mi tu taková ta pospolitost většiny uživatelů, která je na jiných fórech.
Za třetí, k případu "Martina". Jo, je to žvanil, v poslední době byl všude. Ale postřehnul jsem, že v začátku se na něj upnulo několik uživatelů a i kdyby řekl něco nežvanilského, tak se do něj pustili. Mám pocit, že si člověk musí dávat pozor na hubu, protože by ho pak už nikdo nebral vážně, naopak by ho uživatelé lynčovali nadále.
Trochu delší, ale co..
Chápu, že když tu je duplicitní vlákno, tak se zamkne a případně odkáže na již vzniklé - sám to podporuju a posílám odkazy. Chápu i to, že diskuze nesmí být úplně OT. A to je ten problém - zdá se mi, že člověk nesmí být vůbec OT za jakýchkoliv podmínek, až na některé uživatele. Hned je upozorněn, že je OT, ať pokračuje v diskuzi v jiném vláknu atd.. jenže to pak kazí "flow" - příklad: v threadu o pedalboardech by někdo načnul menší diskuzi o pedalboardu nějaké hvězdy a eventuálně se během pár příspěvků dostal k nějakému efektu - diskutovali by tři uživatelé, s chutí, "v tom okamžiku" (jestli chápete, co tím myslím. Třeba by si i zodpověděli menší dotaz ohledně daného efektu v boardu. Jenže pak by někdo přišel, udělal bububu, pokračujte si ve vláknu o efektu atd, ačkoliv už není v čem pokračovat. Člověk by pak musel doslova třídit veškeré myšlenky a dotazy, hledat si správné sekce a všechno dávat do správného šuplíku, běda, kdyby se netrefil. Jsem rád, že to tu chcete mít přehledné, daří se to a hodně to usnadňuje hledání, ale občas to tu jde až do extrému.
Druhá věc, trochu osobnější.. thread o pedalboardech. Má spoustu stránek i příspěvků. Brouzdal jsem na netu a našel někde zapadlý obrázek, kde je asi stovka zapojených efektů. Nu což, poslal jsem ho jako zajímavost, dokonce se i případně omluvil, že doufám, že to tu snad ještě nebylo. Uznejte - pročítat 60 stránek kvůli tomu, jestli tam už něco jednou není.. No, samozřejmě to schytalo ironii. V pohodě, to bych brál, sám na takovou odpověď odpovídám stejným stylem. Jenže aby byl pak člověk nařknut z toho, že to je téma o boardech vlastních, jak jsem to měl pochopit hned z prvního příspěvku a "nechlubit se cizím peřím", to je už trochu moc (a souvisí to i s tím, co jsem psal výše). Navíc asi jsem vážně hloupý, že nevím, jak moc je onen obrázek na internetu provařený atd.. jako nevím, ale pochybuju, že tu někdo zná celý internet
Za třetí, k případu "Martina". Jo, je to žvanil, v poslední době byl všude. Ale postřehnul jsem, že v začátku se na něj upnulo několik uživatelů a i kdyby řekl něco nežvanilského, tak se do něj pustili. Mám pocit, že si člověk musí dávat pozor na hubu, protože by ho pak už nikdo nebral vážně, naopak by ho uživatelé lynčovali nadále.
Trochu delší, ale co..
Máš částečně pravdu, skutečně se to tu za posledních pár měsíců krapet zpřísnilo. Ale chtěl bych ti k tomu říct tohle... V Pedalboardech se do tebe navezl jen uživatel, který měl zjevně zrovna špatný den (běžná věc i mimo fórum a online světy
). Netřeba to dál rozebírat, některým to tu prostě dělá radost.
Dále -- už je tady opravdu MNOHO znalostí a faktů důkladně probraných a opravdu -- má-li to tu zůstat přehledné, někdo to tu udržovat musí. Pro nového uživatele to může působit jako buzerace (a nutno říct, že to tak i jako dlouhodobý člen občas také vidím), ale až tu budeš déle, uznáš, že to má svůj smysl. Pokud nevěříš, zkus zabrousit třeba na Instrumento. Tam je to přehledné asi tak jako dámská kabelka a něco jako "off topic" tam asi nikdo nikdy neslyšel.
Co se uživatele martina72 týče, možná máš s tím navážením-se pravdu, protože je tu dost lidí (dost možná i včetně mě), kteří se třeba v diskutovaném tématu také nevyznají, ale protože jsou obeznámení s kvalitou informací od pana Všeználka, nemají problém dělat chytřejší. Ale to si způsobil on sám tím, že má potřebu se ke všemu vyjadřovat. Mluviti stříbro, mlčeti zlato.
Dále -- už je tady opravdu MNOHO znalostí a faktů důkladně probraných a opravdu -- má-li to tu zůstat přehledné, někdo to tu udržovat musí. Pro nového uživatele to může působit jako buzerace (a nutno říct, že to tak i jako dlouhodobý člen občas také vidím), ale až tu budeš déle, uznáš, že to má svůj smysl. Pokud nevěříš, zkus zabrousit třeba na Instrumento. Tam je to přehledné asi tak jako dámská kabelka a něco jako "off topic" tam asi nikdo nikdy neslyšel.
Co se uživatele martina72 týče, možná máš s tím navážením-se pravdu, protože je tu dost lidí (dost možná i včetně mě), kteří se třeba v diskutovaném tématu také nevyznají, ale protože jsou obeznámení s kvalitou informací od pana Všeználka, nemají problém dělat chytřejší. Ale to si způsobil on sám tím, že má potřebu se ke všemu vyjadřovat. Mluviti stříbro, mlčeti zlato.
Gibson Explorer '76 RI ● Cort M600 BCS ● Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) ● Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) ● DIMAVERY PB-320 ● Hardwire CM-2 ● Michalík Wah-Volume ● Boss GEB-7 ● Hardwire CR-7 ● Hardwire TR-7 ● Hardwire DL-8 ● Laney VH100R ● 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 ● Peavey Bandit 112 Sheffield USA ● fake Shure SM58 ● M-Audio MobilePre USB mkII ● M-Audio Firewire 410
Bias je slovo, ne zkratka.
Bias je slovo, ne zkratka.
- Nero
- Rádce
martinu72 už nehodlám řešit, v tomto okamžiku je ta věc passé. Dle mého dostal, co si zasloužil, a po pravdě nutno uznat že v rámci mod týmu jsem byl já jedním z těch, kdo k němu byli spíše schovívaví a to "potrestání" oddělovali. Ale všeho moc je příliš...
Pokud jde o moderátorskou "buzeraci", jediné, co mohu nabídnout, je to, aby mi kdokoli "dotčený" (a tohle nemyslím nikterak negativně, jen nemám lepší slovo) napsal SZ kdykoli, kdy se mu to stane. Rád mu pak vysvětlím, proč se tak stalo, pokud to byl oprávněný zásah, a když budu mít dojem, že to nebylo ze strany moda to pravé ořechové, dám mu o tom vědět a pobavím se o tom s ním.
Všeobecně vzato, tohle je přirozený vývoj - co si pamatuju, tak fórum vždy procházelo střídavě fázemi, kdy si lidí stěžovali na moc přísný přístup, načež o pár měsíců později zase jiným vadilo, že jsme moc tolerantní. Čím je fórum větší, tím je složitější najít tu správnou míru. A navíc je složitější najít tu správnou míru i vůči tomu, aby se zde dobře fungovalo nováčkům, ale zároveň prostředí bylo takové, že zde zůstávají starší zkušenější lidé, kteří jsou pro fórum základem.
Pokud jde o moderátorskou "buzeraci", jediné, co mohu nabídnout, je to, aby mi kdokoli "dotčený" (a tohle nemyslím nikterak negativně, jen nemám lepší slovo) napsal SZ kdykoli, kdy se mu to stane. Rád mu pak vysvětlím, proč se tak stalo, pokud to byl oprávněný zásah, a když budu mít dojem, že to nebylo ze strany moda to pravé ořechové, dám mu o tom vědět a pobavím se o tom s ním.
Všeobecně vzato, tohle je přirozený vývoj - co si pamatuju, tak fórum vždy procházelo střídavě fázemi, kdy si lidí stěžovali na moc přísný přístup, načež o pár měsíců později zase jiným vadilo, že jsme moc tolerantní. Čím je fórum větší, tím je složitější najít tu správnou míru. A navíc je složitější najít tu správnou míru i vůči tomu, aby se zde dobře fungovalo nováčkům, ale zároveň prostředí bylo takové, že zde zůstávají starší zkušenější lidé, kteří jsou pro fórum základem.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
Bummer: na tom "navezení se" mi vadí hlavně to, že neumím v takový situaci mlčet. Odpovím, někdy lehce arogantně a pak vypadám jako blbec, nováček, který dělá problémy. A to nechci.
Nero: neříkal bych tomu buzerace a mnohdy se nejedná ani o moderátory. Viz ty pedalboardy - což už nechci rozmazávat. Jen mi příjde, že ne všechno OT je natolik OT, aby se o tom nemohlo mluvit ve stejném vláknu, pokud se to víceméně pořád týká věci probírané v tématu.
Jinak přehlednosti si vážím. Jak píše Nero, je složité najít tu správnou míru..
Nero: neříkal bych tomu buzerace a mnohdy se nejedná ani o moderátory. Viz ty pedalboardy - což už nechci rozmazávat. Jen mi příjde, že ne všechno OT je natolik OT, aby se o tom nemohlo mluvit ve stejném vláknu, pokud se to víceméně pořád týká věci probírané v tématu.
Jinak přehlednosti si vážím. Jak píše Nero, je složité najít tu správnou míru..
- Nero
- Rádce
Víš co, za chováná běžných uživatelů je zodpovědný pouze a jen daný uživatel, s tím já ani nikdo jiný nic neudělá. Já můžu zdrbnout moderátory, naznačit Rádcům, že tudy cesta nevede, a možná tak požádat Odborníky, jestli by to nešlo jinak. Ale vůči ostatním můžu vystupovat jen na základě pravidel... Rozumím, o čem mluvíš, a v jistých okamžicích s tebou musím souhlasit. Ale já mohu dělat jen to, co zde zmiňuji.
PetrPeter 1975 - 2008
Ach, ty pedalboardy…
Na hlášku „Snad to tu ještě nebylo..“ by snad nevydržel neodepsat… no, snad ani SUK! Ještě jsem za tu zprávu dal mrkajícího šklebíka, abych důrazně podtrhnul, že se z každého snažím udělat v první řadě toho největšího čudáka, že áno… Citlivý dotyčný měl vroucí potřebu se ozvat (tradičním tónem „Snad to tu ještě nebylo, což nevím – nemám čas hledat, protože mám narozdíl od vás život!!§!“), tak jsem mu to vysvětlil. (A on musel mít zase poslední slovo…)
Borec na konec: Disclaimer „Posláno jako kuriozita K TÉMATU, což se nedá říct o téhle diskuzi.“ mi přijde naprosto trefný stejně tam jako tady, když jsme ve „Stížnosti na admina, moderátory, rádce a uživatele“…
Obecně bych uživatelům doporučil, ať nejsou tak přehnaně citliví, když se ostatní zrovna neposejou z jejich příspěvků. Dokonce ani není potřeba případné incidenty a „first world problems“ řešit následující den v naprosto špatném (zase špatném…) tématu.
Na hlášku „Snad to tu ještě nebylo..“ by snad nevydržel neodepsat… no, snad ani SUK! Ještě jsem za tu zprávu dal mrkajícího šklebíka, abych důrazně podtrhnul, že se z každého snažím udělat v první řadě toho největšího čudáka, že áno… Citlivý dotyčný měl vroucí potřebu se ozvat (tradičním tónem „Snad to tu ještě nebylo, což nevím – nemám čas hledat, protože mám narozdíl od vás život!!§!“), tak jsem mu to vysvětlil. (A on musel mít zase poslední slovo…)
Borec na konec: Disclaimer „Posláno jako kuriozita K TÉMATU, což se nedá říct o téhle diskuzi.“ mi přijde naprosto trefný stejně tam jako tady, když jsme ve „Stížnosti na admina, moderátory, rádce a uživatele“…
Obecně bych uživatelům doporučil, ať nejsou tak přehnaně citliví, když se ostatní zrovna neposejou z jejich příspěvků. Dokonce ani není potřeba případné incidenty a „first world problems“ řešit následující den v naprosto špatném (zase špatném…) tématu.
Koukám, že to asi nebude jen "špatný den" uživatele..
Zdá se mi, že martina vesele pokračuje v známém tempu, už to začíná být trapné.
:DDDDDD Si vytlemenec máš velkej hrtan víš kdo sem ale nepiš to sem :DDDDDD SI MRTĚ HUBENEJ JES JOGURTY
Pravdu díš.mtmccox píše:Zdá se mi, že martina vesele pokračuje v známém tempu, už to začíná být trapné.
- SUK
- last.fm: last.fm/user/sukcz
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/sukovec
- Kontaktovat uživatele:
Já tomu asi moc nerozumím, ale není náhodou foveabovis94 alter ego od Martina 72- stejné výrazy a tak podobně. Nevyrobil si Martina duplicitního uživatele, aby mohl při dalším banu pokračovat? Je to jen můj dojem z Underground-Vlastní hudba. JleT
proč to kupovat, když se to dá postavit
- Red Bull
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Taky mi to vrtalo hlavou. Minimálně IP mají jiné, což samo o sobě nic nedokazuje, ale také nikoho neusvědčuje.
"MOJO" kills modern music...
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny. Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
http://www.7daysgallery.com
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny. Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
http://www.7daysgallery.com
Když my jsme mu nevěřili ty desítky schopností a zásluh v jedné osobě - rozhodl se, že nám to ulehčí a rozdělí do několika alter eg 
:DDDDDD Si vytlemenec máš velkej hrtan víš kdo sem ale nepiš to sem :DDDDDD SI MRTĚ HUBENEJ JES JOGURTY
lathur je stejně starý jako já, hraje desítky let jako já, má zhruba stejně dlouhé vousy jako já, dělá se dřevem jako já, má rád lidi jako já, snaží se k nim prvoplánově chovat jako já ...lathur píše:Já tomu asi moc nerozumím, ale není náhodou foveabovis94 alter ego od Martina 72- stejné výrazy a tak podobně. Nevyrobil si Martina duplicitního uživatele, aby mohl při dalším banu pokračovat? Je to jen můj dojem z Underground-Vlastní hudba. JleT
přesto plká naprosté nesmysle ...
lidi, co je s váma?
to už fakt jeden nevěří druhému obyčejný pokec?
já vám to kdysi programoval a těšil jsem se, že si lidé budou povídat ...
a vy se tady vymezujete jeden vůči druhému a podezříváte mne (ale i druhé) ze lži a podvodu a z nějakých her ...
kde jste se to, proboha, ocitli?
já jsem tady jen a jen upřímně a celým srdcem reagoval na nějaké lidi, s jejich radostmi a starostmi ... dle svého temperamentu a dle svých zkušeností ...
spoustě lidem jsem otevřel obzory, poradil, nastartoval je ... dle svých sil ... doplnil to, co druzí nechtěli či nemohli dát ...
a lathur, chlápek jako já, pochybuje?
kde to jsme?
kdo a co to s vámi takhle udělal, že nevěříte starýmu páprdoj, kterej hraje rokenrol desítky let a a vodchoval několik dětí?
komu už jako chcete věřit?
na co si to, kua, hrajete?
tady sou živý lidi a nikdo jinej ... jakjinak ... to nejni počítačová hra nebo telenovela ...
je mi do breku .... vopatrujte se, kluci
furt ten samej Honza, martina72
Kód: Vybrat vše
Administrátorem zablokovaný účet. Uživatel nemůže přispívat ani používat soukromé zprávy.Re: Stížnosti na admina, moderátory, rádce a uživatele
Neustále propaguješ svobodu. Předpokládám, že v té tvé svobodě je i volba komu věřit a komu ne.martina72 píše: kdo a co to s vámi takhle udělal, že nevěříte starýmu páprdoj, kterej hraje rokenrol desítky let a a vodchoval několik dětí?
komu už jako chcete věřit?
Pokud ano, pak je tvoje otázka zbytečná a navíc velice osobní byť asi myšlená řečnicky. Já jsem z ní pochopil, že věřit máme jen tobě. A to je nesvobodné, nedemokratické, ba co víc (jak pravíš ty sám) bolševické a fašistické.
Jsme ve vlákně, kde je možné si jeden na druhého stěžovat. Byl jsi ke mně nedávno veřejně velice upřímný a já budu teď k tobě. Před chvílí jsem tě navrhl v moderátorské sekci na opětovný ban. Jedná se o tento tvůj příspěvek - underground/vlastni-hudba-t37659.html#p612954
Já osobně tam vidím trojnásobné porušení pravidel tohoto fóra. Mezi moderátory se rozhodne zcela demokraticky a tak ti nemohu ten ban slíbit.
Mas to u meMilanT píše: Před chvílí jsem tě navrhl v moderátorské sekci na opětovný ban.
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
- Rocky_MK
- Bandzone: www.bandzone.cz/danielandthemoravians
- Kontaktovat uživatele:
Re: Vlastní hudba
Vzal bych to popořádku - to, že máš dospělé děti (a evidentně nejsi dospělý sám, ačkoli, jak všichni víme, snažíš se o to už desítky let a kua, všichni to tak děláme!martina72 píše:Lathure, říci člověku, který má dospělé děti a vlasy a vousy zhruba stejně dlouhé, jakože dosti dlouhé, aby dokázal to, co říká, znamená ho přímo obvinit ze lži. Tváří v tvář bys to neudělal. Proč to tak děláš? My dva nelžeme. Ostatní ať si to dělají, jak chtějí. Ale ty a já nelžeme. Tak si to nech.
Kde mám vzít hodiny a hodiny a desítky hodin záznamů, které jsme sice ve své pýše dělali, ale které nebyly zas tak důležité, abychom je nekonečně recyklovali? Hudba se žije, ne zaznamenává.
Kde mám vzít 35 let staré vícehlasy se svou sestrou na čtvrtstopý magnetofon, multiplaybacky na samovolně degradující záznamy? Když jsem si jich sám nevážil?
Kua, dělal a dělá to tak každý z nás!!!
Já o tom mluvím jen a jen proto, že jsem si všimnul, že dnešní mladí jsou přizdis*áči.
A můžeme za to my. My staří. Oni jsou lepší než my. Ale bojí se. Bojí?
Proč se mne mladý, vším obdařený kluk, ptá na takovou blbost jako je, jestli může hrát, zpívat a nahrávat a solit to do světa?
Kua, my sme to prostě dělali!!!
A já to tak chcu ...
S**u tady na dosebezahleděný s*áče, kerejch je plný forum, kerý nic neuměj a přes nekonečný plky každýmu podrazej nohy ...
Tak to je ...
Sem se trošku rozohnil, ale já to myslim dobře ... chcu, aby bylo víc muziky ... a já to mam dobrý, mladý lidi kolem mi hrajou, všickni, postupně opouštíme školy a učitele a noty a začínáme víc hrát. Vypadá to, že hudba nezahyne.
Já každýmu radim spíš hrát než se o hudbě informovat. To je prokletí.
Já su jednak chytrej, takže můžu mít hudbu i krzevá mozek a dokážu to včas odmítnout, mít nadhled. A pak su zas jako blbej a ta muzika mi proudí jak cigánoj, dar vod Boha. Ale spousta lidí je normálních a pak musíš s mozkem vopatrně, zahltíš je a voni se zablokujou a k muzice se nedostanou. Poniváč to cikánský proudění, kerý by to přebilo, nemaj.
Lathure, dělam, co můžu, abych tady prospěl lidem. A ty jsi mi obvinil z podvodu a nějakých her.
Nejni to pěkný.
Proč?Rocky_MK píše:Bacha na něj, nedá se mu věřit.
Jen proto, že má doma zrouna dva loopery (několikeré v pořadí) a používá je?
To se dá pochopit, s těmi záznamy. Ale je pro tebe, tak komplexně vzdělaného a soudného člověka, problém, vzít foťák a aspoň vyfotit některé tvoje výtvory, které produkuješ nebo jsi již vyprodukoval? Jak ti má někdo věřit staré, nepoužitelné a ztracené hudební záznamy, když nejsi schopný dokázat ani to, co máš doteď nebo co vyrábíš nebo vlastníš? Viz. témata, ve kterých se honosíš koňmi, bambusovou kytarou(?), luky a já nevím čím vším?
A co je to zase za větu "dělal a dělá to tak každý z nás"? To je nějaká tvoje univerzální výmluva? Ty víš, co a jak všichni dělají? Já mám pocit, že už tě několikrát MilanT žádal, aby sis přestal hrát na boha a mluvčího všeho lidu. Proč v tom i nadále pokračuješ?
S tou všeobecnou urážkou jsi to nemyslel vážně, ne? Nejdřív sám přiznáš, že jsi ožralý a dosebezahleděný debil, který se potřebuje zviditelnit a teď tak neprávem nazýváš celé fórum? Jistě, že ne všichni, ale je zde přehršel velmi šikovných lidí, co něco fakt umí, něco fakt dokázali a taky to umí slušně podat a ne jen s arogantní povýšeností, typickou pro tvé příspěvky. Také to alespoň částečně zdokumentovali a ukázali to tu. To už i uživatel marshall je ve svých 16 letech dál, než ty za ty desítky let. Taky toho hodně nakecal, ale nedělal ze sebe znalce a i když nám porád tvrdil, jak pracuje na své JCM800, tak aspoň potom ukázal fotky a nahrávky, kterýmiž nejednoho překvapil - příjemně.
Na ty nekonečné plky snad nemá ani cenu reagovat - to je spíše tvá doména.
EDIT: A ty, že děláš co můžeš, abys prospěl lidem? To už je vrchol. Proto jim radíš, aby se pouštěli do stavby lampáčů pracujících se stovkami V bez předchozích zkušeností a bez znalostí a ještě to omlouvat tím, že je to rokenrol?
Naposledy upravil(a) Rocky_MK dne 21.06.2013 8:24, celkem upraveno 2 x.
ad 1:
ad2:
Nechci se nějak bránit a ne, že bych si nikdy nepřisadil, ale můžeš poukázat na nějaký nesmysl v mých příspěvcích? JleTmartina72 píše: přesto plká naprosté nesmysle ...
ad2:
Být to po našem, tak se tě zeptám kde a kdy a doporučím šavli, nebo pistoli. Ale v této době musím říct jenom to, že do očí bych ti to řekl. Jiří Johan Ladislav svobodný pán Thurmartina72 píše:
Lathure, říci člověku, ... aby dokázal to, co říká, znamená ho přímo obvinit ze lži. Tváří v tvář bys to neudělal.
proč to kupovat, když se to dá postavit