brutal truth.. ? byli moc zhuleni.. me se ale asi stejne nejvic libil magrudergrind. mladi hajzlici jen kytara zpev bici.. ale fastcore/grind americke skoly .. masakr.. SGcka pouziva hodne kytaristu na grindcore.. prave treba z magrudergrind, splitter, RS, afgrund..krade píše:Jj, letos jsem viděl Rotten Sound na Obcenu a byl to masakr. Možná ještě lepší než Brutal Truth - navíc fakt příjemný týpci. Bavil jsem se s kytaristou a tady je to zapřísáhlej SG-čkař.
Gibson SG Standart nebo LP Studio???
Pravidla fóra
- pigdestroyer
- last.fm: tlumok
- Bandzone: pigdestroyer
- Kontaktovat uživatele:
Přepádávání bych neřešil, pořádnej koženej řemen dokáže dost.
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
- pigdestroyer
- last.fm: tlumok
- Bandzone: pigdestroyer
- Kontaktovat uživatele:
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Ach jo... Že to má napsaný na hlavě Gibson neznamená, že to je jiná kytara... Problém přepadávání je daný polohou těžiště. To je zase daný rozložením váhy. To je daný velikostí těla, hlavy a krku... I Gibson SG přepadává...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
To teda nepřepadává-mám gibson sg speciál(základní sg) a obyč řemen a je to v pořádku, ale jak píšeš fyzikálně je to problém rozložení hmotnosti a unístění těžiště, což se projeví mírou stability, třeba je to použitým dřevem či jinou věcičkou, co fokus, epiphone...šidí( není mahagon jako mahagon, důležitý je i postup sušení dřeva...).
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
najednou, do mě furt po icq meleš 2 slova - les paulMarko007 píše:Taky se přikláním k sg i když i to lp by nebylo k zahození
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
začni tím že se zbavíš toho mulťáku;)Redeemert píše:Jsem jednoznačně pro LP, chystám se na něj taky, až našetřím na kombonapřed kombo, pak lepší kytara
hak je to teda s přepadáváním gibsonek??? chci slyšet jednoznačnou odpověď!!!
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
toto Sg přepadává:
http://www.youtube.com/watch?v=jvz0bvYm ... re=related těžko říct jetli je to gibson
http://www.youtube.com/watch?v=jvz0bvYm ... re=related těžko říct jetli je to gibson
- misadlouhy
brácha teď má černý Gibson SG (cena nového asi 24,-) - prý se mu podařilo najít vyjímečný kousek, na který se jeho předchozí kytary nehrabou, až teda na jednu - měl nějakou dobu les paula za cca 65,- než ho finance donutili ho zase prodat http://www.axdom.com/guitgone/GibLPC78.htm
Norman ST 40 folk