Cort Zenox Custom
Pravidla fóra
Cort Zenox Custom
Máte někdo zkušenosti s touhle kytarou? http://www.musiccenter.cz/Cort-Z-Custom ... erie:15162 docela mě zaujala- snímače seymour duncan, rozepínání humbucekerů... nemáte s ní někdo zkušensti? Podle mě to vyjde líp než třeba LP epiphone standart. Dík
Napraveno 
Pochybuju, ze s ni nekdo bude mit zkusenosti (neni to nejaka novinka?), nicmene v tomhle setupu nemuze byt spatna, pokud nebude mit nejakou vyrobni vadu, kterou bys beztak poznal na prvni pohled. Spis ta cena je husta
Ale holt za kvalitu se plati.
Pochybuju, ze s ni nekdo bude mit zkusenosti (neni to nejaka novinka?), nicmene v tomhle setupu nemuze byt spatna, pokud nebude mit nejakou vyrobni vadu, kterou bys beztak poznal na prvni pohled. Spis ta cena je husta
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Re: Cort Zenox Custom
Takže zkušenost mám a zatím jenom dobrou. Když nabízíš srovnání s Epinama tak než jsem koupil Zenox Custom tak jsem chtěl Epinu takže nezbývalo než vzít svého známého (velmi dobrej kytarista) a jeli jsme je vyzkoušet.ARP píše:Máte někdo zkušenosti s touhle kytarou? http://www.musiccenter.cz/Cort-Z-Custom ... erie:15162 docela mě zaujala- snímače seymour duncan, rozepínání humbucekerů... nemáte s ní někdo zkušensti? Podle mě to vyjde líp než třeba LP epiphone standart. Dík
Epiny na Zenox nemaj ani náhodou. Zpracování Zenox je perfektní. mahagonové tělo je super. Snímače nádhera. Prostě pokud chceš LP za tuhle cenu je Cort Zenox Z - custom to nejlepší.
jinak tohle jsem napsal na disk
Jinak tenhle příspěvek jsem dal na musiccenteru já:
ZUB
Zaslal: 11. prosince 2007, 11:37
Je to v dané cenové kategorii nejlepší `kopie` LP. Kopie v uvozovkách z toho důvodu že má různá zkosení a vybrání čily je to svým způsobem originální tvar. Má skvělý zvuk, kvalitní zpracování, výborné snímače a zvládá vše i metal. A mně osobně se zdá že nepřepadává na hlavu, už jen díky masivnímu tělu. Jinak obrovským plusem je samouzamikatelná ladicí mechanika. Je to prostě výborná kytara.
Takže kdyby tě cokoliv k této kytaře zajímalo tak se ptej.
GUITAR: Cort Zenox Z - Custom (Seymour Duncan SH1 & SH4JB)
KOMBO: Laney LG35R
EFEKT: Korg AX5G Multiefekt
BASS: Cort GB 24
KOMBO: Stagg CA 20B

Cena je super, málo kde seženeš kytaru s těmahle snímačema za takovouhle cenu nenajdeš.ARP píše:Ted nevim jestli myslis ze je vysoka nebo nizkaNa to co ta kytara ma mi to pride akorat, chtel bych naky LP a tahle kytara me dost zaujala, asi na ni zacnu setrit, dodted jsem hral na stagga
No nekdy si ji pudu vyzkouset do obchodu

Změna zvuku po rozepnutí je hodně znatelná, dají se rozepnout oba, a funguje to tak že na kytaře jsou celkem 3 potenciometry, z toho 2 jsou tónové clony (každý snímač má svůj potenciometr) a ten třetí je společné volume. Pokud chceš rozepnout humbucker stačí povytáhnout potenciometr volume nahoru a je hotovo.

Jo a tady se můžeš podívat na to zapojení snímačů
Jinak ta kytara vypadá v reálu 100x lépe.
http://www.cort.co.kr/english/products/ ... t_id=112#;
Jinak ta kytara vypadá v reálu 100x lépe.
http://www.cort.co.kr/english/products/ ... t_id=112#;