Tak je tam zajdi koupit ty mudrlanteBejk píše:Co to plácáš?. Že tě navrhnu na žvanila
.
http://www.ges.cz/cz/lm308-GES05014268.html
http://www.ame.cz/LM308-_d138617_10699.aspx
Pravda je, že ten OP07 je dostupnější a podle mého dostačující.
Homemade efekty
Re: Homemade efekty
Při tanci nesmiju byt žadne prostoje
a hrať se musi aji na levne nastroje.
Ááá sakra. Viděl jsem 1ks (Koupit 1ks) a přehlídl dostupnost 0ks
. Navrhnu se na žvanila sám
.
Ještě nedávno jsem ho ale taky hledal (cca rok) a ještě nějaké měly (snad si ho nepletu s nějakým jiným, prolezl jsem schémat a součástek strašně a mohlo se mi to promíchat
), pak jsem se ale rozhodl pro jiné schéma.
Ještě nedávno jsem ho ale taky hledal (cca rok) a ještě nějaké měly (snad si ho nepletu s nějakým jiným, prolezl jsem schémat a součástek strašně a mohlo se mi to promíchat
Njn, stane se.
Při tanci nesmiju byt žadne prostoje
Zdravím, chystám se na stavbu ross compressoru a nejspíš budu muset objednávat z musikding.de a zajímali by mě vaše zkušenosti s obchodem, doba dodání, výše poštovnýho ve srovnání s českými obchody, atd.
Jinak právě jsem pro kámoše dokončil kopii MXR Microampu:

Z toho obchodu objednává core88 (nejen na efekty, ale i na aparáty) co vím, můžeš se zeptat přímo jeho, ale co říkal mě, tak vše tam probíhá suprově. Dobu dodání bych viděl asi do týdne, když to mají skladem, ale ověřeno co nemám.
- SUK
- last.fm: last.fm/user/sukcz
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/sukovec
- Kontaktovat uživatele:
Z ýbeje furt o dost levneji a jelikoz si vetsinou u tehlech soucastech ani lidi moc nestezujou, nejspis to nebudou jenom vadny kusy...jastud píše:LM308 jen ze zahraničí a nejspíš o dost dráž.
Hodně budem někde...
za poslední 3 roky sem tam nakupoval asi 10x a nikdy nebyl problém . jednou se mi stalo to že mi zásilku posílal na dvakrát protože neměl všechno skladem . Cena poštovnýho je docela rozumná http://www.musikding.de/Shipping-Inform ... a4c462f4e9 (domů ti to přiveze česká pošta) . rychlost dodání je cca 1 týden a platit se nechá budě převodem a nebo paypalCIBI píše:Zdravím, chystám se na stavbu ross compressoru a nejspíš budu muset objednávat z musikding.de a zajímali by mě vaše zkušenosti s obchodem, doba dodání, výše poštovnýho ve srovnání s českými obchody, atd.
Dobří umělci kopírují ti nejlepší kradou. - Pablo Picasso

Paráda, díky za vyčerpávajcí odpověď, myslím že to je všechno co potřebuju vědět.core88 píše:za poslední 3 roky sem tam nakupoval asi 10x a nikdy nebyl problém . jednou se mi stalo to že mi zásilku posílal na dvakrát protože neměl všechno skladem . Cena poštovnýho je docela rozumná http://www.musikding.de/Shipping-Inform ... a4c462f4e9 (domů ti to přiveze česká pošta) . rychlost dodání je cca 1 týden a platit se nechá budě převodem a nebo paypalCIBI píše:Zdravím, chystám se na stavbu ross compressoru a nejspíš budu muset objednávat z musikding.de a zajímali by mě vaše zkušenosti s obchodem, doba dodání, výše poštovnýho ve srovnání s českými obchody, atd.
Ten microamp, jak jsi vyřešil potenciometr? v původním zapojení byl nějaký reverzní či co.CIBI píše:Zdravím, chystám se na stavbu ross compressoru a nejspíš budu muset objednávat z musikding.de a zajímali by mě vaše zkušenosti s obchodem, doba dodání, výše poštovnýho ve srovnání s českými obchody, atd.
Naposledy upravil(a) Bejk dne 12.05.2013 18:22, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Necituj zbytečné celé obrázky, pak jsou půl stránky ty samé obrázky a je to nepřehledné.
Důvod: Necituj zbytečné celé obrázky, pak jsou půl stránky ty samé obrázky a je to nepřehledné.
Přesně tak, maji ho v GM http://www.gme.cz/uhlikove-potenciometr ... -p113-089/majmo píše:Ten microamp, jak jsi vyřešil potenciometr? v původním zapojení byl nějaký reverzní či co.CIBI píše:Zdravím, chystám se na stavbu ross compressoru a nejspíš budu muset objednávat z musikding.de a zajímali by mě vaše zkušenosti s obchodem, doba dodání, výše poštovnýho ve srovnání s českými obchody, atd.
No že maj LM308 v GESu jsem věděl, ale dostupnost je nulová. Takže to kakám a dám tam OP07. Co jsem viděl ukázky na youtube při porovnávce mezi oběma operákama žádný rozdíl nebyl. Ale bude patice a kdyby někdy náhodou....
For CIBI: jsem chtěl jednou dělat Rosse Comp a pak nedělal a zbyl mě jeden profi tišťák i se součástkama nezapájenejma (a tim čipem spec.) Kdybys chtěl....
For CIBI: jsem chtěl jednou dělat Rosse Comp a pak nedělal a zbyl mě jeden profi tišťák i se součástkama nezapájenejma (a tim čipem spec.) Kdybys chtěl....
- PRS Custom MACHO, Strat MACHO, aku FURCH S25-SR Cut, Fender Thienline Elite, MusicMan Axis Pořízka, HOHNER Revelation RTX, Epi Wildkat, Tele MIK, Hohner Strat Prof., Sigma OM .....
- krabiček a efektů kýbl
- 3x Mmjuz aparáty, FR kombo Yamaha Stageplan 200 BTR
- krabiček a efektů kýbl
- magor539
- Kontaktovat uživatele:
zdravím, mám dotaz. Jak se dělá ze schématu PCB? Potřeboval bych nějaký návod (pokud možno v češtině) nebo alespoň radu 
Moje kytary :
Vision TELECASTER Sunburst
Fokus Strat GEMINI
Fokus Strat GEMINI
- SUK
- Kontaktovat uživatele:
Možná myslí návrh tišťáku. A k tomu je potřeba něco o elektronice vědět a nebo použít už zmiňovaný software. Jinak nám klidně můžeš říct o jaké schéma/efekt jde, na netu je spousta už navržených schémat, takže to může být příjemné urychlení práce.
- magor539
- Kontaktovat uživatele:
jjBejk píše:Možná myslí návrh tišťáku. A k tomu je potřeba něco o elektronice vědět a nebo použít už zmiňovaný software. Jinak nám klidně můžeš říct o jaké schéma/efekt jde, na netu je spousta už navržených schémat, takže to může být příjemné urychlení práce.
vždyť to je jedno ne? jestli to naklikám v eaglu nebo to nakreslím rukou na deskuSUK píše:Software? Rukou?
Mě jde o to, že když objevím na netu schéma, tak abych věděl jak to sestavit!
Moje kytary :
Fokus Strat GEMINI
Fokus Strat GEMINI
- SUK
- Kontaktovat uživatele:
A cemu konkretne nerozumis? Kdyz mas nejaky dva body spojeny, musi byt spojeny i na tistaku. Tistak, casto jen jednovrstvej, taky nema tu moznost, jako schema, tzn krizit cesty.
Hodně budem někde...
- magor539
- Kontaktovat uživatele:
nerozumím tomu,jak to udělat, aby to nebylo obrovský.
Jak poznat, že to bude funkční to budu muset pokaždý zkoušet? nebo na to je nějaký program?
Jak poznat, že to bude funkční to budu muset pokaždý zkoušet? nebo na to je nějaký program?
Moje kytary :
Fokus Strat GEMINI
Fokus Strat GEMINI
- SUK
- Kontaktovat uživatele:
Ze to bude funkcni zjistis leda tim, ze si ten obvod nejak propocitas, ale to by asi dalo par let studia. No, potom se da pouzit simulacni software. Pokud mas schema a vis, ze se podle toho da postavit funkcni vec, tak funkcnost zajistis tim, ze to spravne nakreslis a zapojis.
SW existuje hromada - KiCAD (OS), Eagle (Free pro nekomerncni pouziti a 2vrstvy desky max 10x10cm) ... Ten ti pomuze z nakreslenyho schematu udelat desku.
Jak to udelat aby to nebylo obrovsky? Asi podobne, jako naskladat krabice do mistnosti tak, aby zabiraly co nejmin mista. Pouzij nejakej ten SW a tam si s tim hrat muzes.
SW existuje hromada - KiCAD (OS), Eagle (Free pro nekomerncni pouziti a 2vrstvy desky max 10x10cm) ... Ten ti pomuze z nakreslenyho schematu udelat desku.
Jak to udelat aby to nebylo obrovsky? Asi podobne, jako naskladat krabice do mistnosti tak, aby zabiraly co nejmin mista. Pouzij nejakej ten SW a tam si s tim hrat muzes.
Hodně budem někde...
- magor539
- Kontaktovat uživatele:
Díky za odpověď už stahuju Eagle a ten druhej a začnu si hrátSUK píše:Ze to bude funkcni zjistis leda tim, ze si ten obvod nejak propocitas, ale to by asi dalo par let studia. No, potom se da pouzit simulacni software. Pokud mas schema a vis, ze se podle toho da postavit funkcni vec, tak funkcnost zajistis tim, ze to spravne nakreslis a zapojis.
Moje kytary :
Fokus Strat GEMINI
Fokus Strat GEMINI
Klucí, jaká je náhrada za JFET 2N5457? Myslim nějak normálně sehnatelná 
- PRS Custom MACHO, Strat MACHO, aku FURCH S25-SR Cut, Fender Thienline Elite, MusicMan Axis Pořízka, HOHNER Revelation RTX, Epi Wildkat, Tele MIK, Hohner Strat Prof., Sigma OM .....
- krabiček a efektů kýbl
- krabiček a efektů kýbl