Dvojšlapka pro leváka
Pravidla fóra
Dvojšlapka pro leváka
Prosím, mám dotaz....je možné přestavět Iron Cobru na opačnou stranu?budu jí mít od jednoho člověka ale kdyby byla jen na pravo tak je mi to na prd. Předem děkuji za odpoěď.
- rotten77
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Dvojšlapka pro leváka
Nejsem levák ani bubeník, ale myslím, že se ty dvojšlapky dají rozdělat a složit na obě strany. Znám dva lidi, co Iron Cobru mají - jeden levák, jeden pravák a nikdy se o ničem takovém nezmínili. Díval ses na web výrobce? Tam by to asi mělo být napsané.
EDIT:
EDIT:
http://tamaironcobra.com/Whether you are play single or double kick, light or heavy, left or right the Iron Cobra range will provide for everyone.
Hraju na kytary a mašinky
ok diky za radu..kouknu se
-
mapexdrummer
Myslím, že IC jde předělat na levou stranu... 
dej si pozor na špatný rady, žádná obojetná dvojšlapka Tama a snad ani žádná jiná neexistuje. Pouze typy pro praváky a pro leváky. Liší se většinou v názvu písmenem L (TAMA HP 900PTWL).
"Whether you are play single or double kick, light or heavy, left or right the Iron Cobra range will provide for everyone" chápu jako že výrobek bude zajištěn(připraven,poskytnut-"provide") opravdu pro každého ale o žádné předělávací verzi nic.
Tak bacha
"Whether you are play single or double kick, light or heavy, left or right the Iron Cobra range will provide for everyone" chápu jako že výrobek bude zajištěn(připraven,poskytnut-"provide") opravdu pro každého ale o žádné předělávací verzi nic.
Tak bacha
-
mapexdrummer
Pokud dvojšlapku rozděláš a předěláš tak z ní uděláš leváckou... S mou JANUSkou to jde...
pokud něco rozděláš a předěláš jde upravit všechno. Otázka je jestli k tomu nebudeš potřebovat nástrojárnu. Prostě se prodávají levý a pravý typy a já si to nevymyslel. Šikovnosti se meze sice nekladou ale předělávat stroj za 8 litrů je dost volovina. Tenhle nákup určitě nedoporučuji.
Janusku sem netahej, bavíme se o kobře. A vůbec ty rady tady to je tragédie.
-
mapexdrummer
Však on se ptá, jestli jde přestavět!!! Takže asi chce přestavět... Jde o to jestli chce přestavět novou IC, to se mu nevyplatí pač může koupit rovnou pro leváka nebo bazarovou IC, což teoreticky bude tento případ...
- Monikad
- Rádce
- Bandzone: www.bandzone.cz/fan/ladydevil17
To si taky někdy říkám......nechci se některých mladíčků tady dotknout, ale rady některých nezkušených mladíčků tady mě taky přivádějí husinupehve píše:pokud něco rozděláš a předěláš jde upravit všechno. Otázka je jestli k tomu nebudeš potřebovat nástrojárnu. Prostě se prodávají levý a pravý typy a já si to nevymyslel. Šikovnosti se meze sice nekladou ale předělávat stroj za 8 litrů je dost volovina. Tenhle nákup určitě nedoporučuji.
U tebe vidím rozvahu a zkušenost, sama si také po víc jak čtvrtstletí rajzování po kšeftech dovolím říct něco o zkušenostech, ale mnozí , co budou hrát "za čtrnáct dní týden" když začnou rozumovat.....
není to ode mě neúcta ke kolegům, každý z nás někdy začínal a byl jak tele, ale bohužel když jeden bez zkšeností se zeptá a druhý, stejně nezkušený, když mu poradí.... je to kontraproduktivní!!
Nejmenuji konrétně - to si musí každý sáhnou do svého svědomí sám.
Bicí GRETSCH Catalina Maple, snares MAPEX, drumrack a ostatní HW GIBRALTAR, double Mapex falcon, plechy ANATOLIAN, blány REMO, paličky R-STICK custom signature model, in-ear Shure + bezdrát LD, .. a ruce i nohy k nezaplacení:)))
" Co neuhraješ neukecáš!! "
- Monikad
- Rádce
- Bandzone: www.bandzone.cz/fan/ladydevil17
Drtivá většina KVALITNÍCH firem (tam pochopitelně tama s IC patří) vyrábí spejšl levácké a pravácké modely!!! pro leváka bývají o kousek dražší, ale bohužel, kdo to potřebuje, nemá jinou volbu.Trombon píše:Prosím, mám dotaz....je možné přestavět Iron Cobru na opačnou stranu?budu jí mít od jednoho člověka ale kdyby byla jen na pravo tak je mi to na prd. Předem děkuji za odpoěď.
Některé dvojšlapky jdou maximálně rozebrat na dva nezávislé singly, ale to zdaleka ne všchny. Rozebrat a přestavět na leváka to ale běžně nejde. Pochopitelně zručný kutil, zlaté české ruce, atd.... to jistě je řešení, ale neodpovídá to záměru výrobce, tedy záruka mizí, funkce nemusí být jistá,..... zvaž to.
Bicí GRETSCH Catalina Maple, snares MAPEX, drumrack a ostatní HW GIBRALTAR, double Mapex falcon, plechy ANATOLIAN, blány REMO, paličky R-STICK custom signature model, in-ear Shure + bezdrát LD, .. a ruce i nohy k nezaplacení:)))
Vím, že je to tu dva roky staré, ale jenom bych chtěl podotknout, že většina pedálů PŘEDĚLAT opravdu jde.
Před týdnem jsem měnil ložiska na dvojšlapce, takže jsem to musel rozmontovat dále, než by běžný uživatel chtěl. Kdybych všechny komponenty (ložiska, vačky, beatery) na osičky naskládal v opačném pořadí a osičky také samozřejmě otočil, tak bych bezproblémově dosáhl dvošlapky pro leváka.
Ale souhlasím, že to je záležitost kutilů a ne normálních hráčů
Před týdnem jsem měnil ložiska na dvojšlapce, takže jsem to musel rozmontovat dále, než by běžný uživatel chtěl. Kdybych všechny komponenty (ložiska, vačky, beatery) na osičky naskládal v opačném pořadí a osičky také samozřejmě otočil, tak bych bezproblémově dosáhl dvošlapky pro leváka.
Ale souhlasím, že to je záležitost kutilů a ne normálních hráčů
:Apollo LP junior::Molk telecaster::Dimavery Precision Bass::Cort AD810 NS::Bugera 6262::Molk custom box 412:
:Mapex Voyager(22",10",12",14",14")::Anatolian, Paiste, Zildjian a Amati činely::HW Mapex, Sonor::Vater 5A
http://bandzone.cz/fadetogrey
http://last.fm/user/Moleek
:Mapex Voyager(22",10",12",14",14")::Anatolian, Paiste, Zildjian a Amati činely::HW Mapex, Sonor::Vater 5A
http://bandzone.cz/fadetogrey
http://last.fm/user/Moleek
ok ale jedině když je to výslovně uvedeno na stránkách výrobce - jako třeba u Mapexů ( http://www.mapex.cz/hardware/dvojslapky/) jinak to nemusí jít taky vůbec
- necibici
- Moderátor
- Bandzone: bandzone.cz/attacus
To mi připomnělo dobu,kdy se sem tahaly Feldy z Anglie a předělávaly z pravostrannýho řízení na levý. 
Tama Superstar,Meinl,Anatolian,Stagg,Evans,Balbex.
aspon vidíš jak si my leváci libujeme při výběru hudebního vercajku