Čelo a záda boxu
Re: Čelo a záda boxu
A zkoušel jsi to ve chvíli, kdy to hraje na plný výkon, na který je to stavěné, snímat?
Gibson Explorer '76 RI ● Cort M600 BCS ● Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) ● Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) ● DIMAVERY PB-320 ● Hardwire CM-2 ● Michalík Wah-Volume ● Boss GEB-7 ● Hardwire CR-7 ● Hardwire TR-7 ● Hardwire DL-8 ● Laney VH100R ● 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 ● Peavey Bandit 112 Sheffield USA ● fake Shure SM58 ● M-Audio MobilePre USB mkII ● M-Audio Firewire 410
Bias je slovo, ne zkratka.
To ne... Čistě pro můj sluch subjektivní pocit. Nechci tu rozumovat, když o tom vím prd, ale jen mi to nepřijde jako nějak výrazný rozdíl. Je fakt, že při tý hlasitosti se pro mě některé nuance jistě ztratí... 
Sorry, že tak rejpu.
Mně to totiž nedá, když mám naposloucháno toto: http://hlavy.instrumento.cz/ A ani to není směrodatné, když člověk ví, jaké rozdíly mohou být i mezi jinak úplně stejnými reproduktory.
Gibson Explorer '76 RI ● Cort M600 BCS ● Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) ● Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) ● DIMAVERY PB-320 ● Hardwire CM-2 ● Michalík Wah-Volume ● Boss GEB-7 ● Hardwire CR-7 ● Hardwire TR-7 ● Hardwire DL-8 ● Laney VH100R ● 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 ● Peavey Bandit 112 Sheffield USA ● fake Shure SM58 ● M-Audio MobilePre USB mkII ● M-Audio Firewire 410