Thrall:
Jen nerad tady spamuju za místního provozovatele fóra , ale když z obchodu do 15k, tak by Ti možná stál za vyzkoušení Nightrain 50W. Taky pseudokomoušský číňan, ale co, koneckonců, jinak by se značky jako VOX či Orange se svými aparáty nikdy nedostali na tyhle směšné koncové ceny a my zmlsaní rozmazlení evropané bysme si nemohli tak vybírat. http://kytary.cz/vox-night-train-nt50h/HN115402/
Pozn. pod čarou: Výše uvedené neplatí pro firmu Apple.
Thrall píše:Díky za tip, já myslel bazarový zesilovač do 15k )
Blbě jsem to formuloval... myslel jsem to tak, že když už jsi sklouznul k číně, tak by stál za úvahu nový VOX, do ceny se vejde. Nehraje špatně, dobře vypadá, VOX...
Subjektivně to vidím tak, že zesik z Číny klidně ano, ale pokud by bazarová cena nebyla fakt extrémně výhodná, tak radši nový z obchodu s dvouletou zárukou.
Tak jsem to TH vzal. Zatím mě úplně nejvíc rosekává práce s poťákem na zkresleným kanálu. Nechci tu teď hýřit superlativy ale zatím po cca hodině hraní naprostá spokojenost
EDIT: po zkoušce, kde jsem na ní udělal asi 5 riffů musím prohlásit, že jsem našel co jsem hledal. Děkuji Všem, co mi radili a obětovali čas.
Ahoj můj spoluhráč z kapely má momentálně nějaký ručně stavěný (asi trand, nebo pololampa) za 4000 a chtěl by se vybavit něčim lepším. Chtěl by investovat za hlavu ideálně 10k což je trochu nereálný, ale myslim si že bych ho na 15k možná i trošku víc dokázal přitlačit. Jediný co mě napadá a co jsem slyšel hrát je valveking, ano hraje je to lampáč, ale nevim nevim a prý je taky poruchový. Jde mi v podstatě o poměr cena/výkon. Box k tomu bude 2x12 benton s V30. A jde mi o nový aparát nedokážu ho přemluvit na bazar, chce záruku a pro mě možná i líp protože mu to shánim já a kdyby se koupila bazarová hlava a pak se s tím něco stalo tak by to bylo nepříjemný pro něj i pro mě.
Ibanez S 420 (sh13-sh1), cort EVLZ6 (EMG 81-60), squier bullet (RM F1) ---------> Cry Baby, BOSS MT-2, BOSS CH-1, ----------> Engl Fireball II 100w, Harley Benton 2x12 V30, Peavey Bravo 112 (nejlepší cajk co mám, Americká lampa ručně dělaná z 80-90 let. kdyby jí někdo viděl na bazaru napište mi prosím)
No, podle mě bz měl koukat po třeba nové řadě RD od firmy Randall. Potom třeba na Bugery. No a ten Valveking, co jsi říkal. Nic víc extra mě moc nenapadá, když to má být nové.
Edit: Pak mě ještě napadly Orange Dark Terror a Jim Root, případně Laney Ironheart. Ty jsou tak tuším do 13 litrů.
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem