Rock for people 2013
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
Rock for people 2013
Chystáte se tam někdo?:)
Re: Rock for people 2013
my tam hrajem
na freezone (to je ta stage u vstupu) dnes (2.7.) od 18:00 , rad vas tam uvidim 
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
Jojo to vim
akorát Vás asi nestihnu. Dovnitř se dostanu až po sedmé :-/
- rotten77
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Naposledy jsem byl na RfP v roce 2010 a byl to asi můj poslední velký festival... Hromada lidí, samá reklama, ... místo toho si dám radši třeba 5 menších fesťáků, které si užiju mnohem víc.
Hraju na kytary a mašinky
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem zpět... Jelikož jsem ani neměl moc peněz tak mě ty krámky ani reklamy moc neštvaly a byl jsem snad na všem, na čem jsem chtěl:) jak se lidi strašně oháněli komercí, nakonec to nebylo vůbec tak hrozný jak jsem čekal
)
Kinx: tak jsem Vás přece jen stihl

Kinx: tak jsem Vás přece jen stihl
Organizace byla letos lepsi, ale za ty prachy co stal listek bylo malo kapel. vesmes vsechno co tam bylo uz predtim na rfp hralo, nebo to nebyly imho moc zajimavy jmena (cest vyjimkam jako qotsa a 30s to mars). co me nasralo bylo rozdeleni stagi, proc proboha hrali 30stm ve stanu??? (umim si predstavit, ze to bylo levnejsi popr casove nebylo mozne s tim hnout, ale vzhledem k mnozstvi lidi co na ne prisli to povazuju za organizacni faux pas). Jinak za me nejlepsi koncerty byly QOTSA, Billy Talent a Modestep. Hrozne prijemne me prekvapili Truth Is Out There (to byla pecka) a Corposant (i pres nedustojne hrani na "hospudka stage" - zvucil se jen kopak + zpevy a na CP uz uplne chybel zvukar, takze se museli zvucit sami).
A co tam asi dělal Kája? Že by se rockerům začala zničehožnic líbit kantiléna? To se mi nezdá. Mě to spíš konvenuje se skutečností, že nemoc jménem pop-music už nakazila veškerou hudbu. Kájovo vystoupení bylo tedy zřejmě tou první pověstnou vlašťovkou světového hudebního obrození v podobě vznikající jediné univerzální hudební pop-škatulky, do které lze nacpat všechno - od folku přes rock až po metal. Časem se třeba dočkáme nestylizovaných fesťáků, kde vedle Green Day nám i jiné populární písničky zazpívá třeba stará lesba Hanička Písnička s jejím hošanem Štefanem Margaritou. Toto moje vyjádření ale vychází jen z mého subjektivního vnímání světa, ve kterém nejsem schopen pobrat infantilitu a kýč ani obecně a z romantizujících rockerů vždycky bleju. Takže pokud někdo shledává návštěvu Káji na fesťáku jako pozitivní, má jistě pravdu.
Vypadá to, že Kája je fakt nesmrtelnej. Taky sem čuměl jak puk, ale lidi ho prostě pořád žerou, aspoň u nás. Taky nezapomeň, že je to jeden z mála českých zpěváků, kterej fakt umí zpívat. Je pravda, že s rockem nemá moc společnýho, ale neuděláš nic. 
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
Rock n roll pánové... Nic? 
uch. Já na tom RfP nebyl. Karel není zrovna můj favorit, nicméně rock'n'roll umí zazpívat líp než většina českých rockerů. Stačí si poslechnout jeho první nahrávky. To, že od sedmdesátek zpívá prakticky jen kantilénu neznamená, že neumí nic jiného. jednou jsem ho slyšel zpívat Hello Dolly, začal jako Louis Armstrong a skončil belcantem, ale oboje zvládl skvěle.nzp píše:A co tam asi dělal Kája? Že by se rockerům začala zničehožnic líbit kantiléna? To se mi nezdá. Mě to spíš konvenuje se skutečností, že nemoc jménem pop-music už nakazila veškerou hudbu. Kájovo vystoupení bylo tedy zřejmě tou první pověstnou vlašťovkou světového hudebního obrození v podobě vznikající jediné univerzální hudební pop-škatulky, do které lze nacpat všechno - od folku přes rock až po metal. Časem se třeba dočkáme nestylizovaných fesťáků, kde vedle Green Day nám i jiné populární písničky zazpívá třeba stará lesba Hanička Písnička s jejím hošanem Štefanem Margaritou. Toto moje vyjádření ale vychází jen z mého subjektivního vnímání světa, ve kterém nejsem schopen pobrat infantilitu a kýč ani obecně a z romantizujících rockerů vždycky bleju. Takže pokud někdo shledává návštěvu Káji na fesťáku jako pozitivní, má jistě pravdu.
Při tanci nesmiju byt žadne prostoje
a hrať se musi aji na levne nastroje.
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
Přesně, jak píše Jastud 
Nehledě na to, že některý jeho písničky jsou prostě dobrý. Zpívá (zpíval) spousty sraček, ale třeba Lady karneval je pecka jak sviňa. Pokud to není muzikant ochotný uznat tak je prostě zabedněný. Adresát neznámý je možná nejlíp zazpívaný český cover Beatles (From Me to You). A tak dál...
Při tanci nesmiju byt žadne prostoje
Rock n roll for people?McKozias píše:Rock n roll pánové... Nic?
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
jou
pořád mi to tam sedělo daleko více než takoví 30 second to mars...to byla hrozná šaškárna..
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Stačí pohled na line-up a je jasný, že RfP opravdu není jen o "rocku", minimálně v tom slova smyslu, jak ho většinově bereme na tomhle fóru... A je to tak už dlouho. Gott mi přijde jako příjemné a vcelku vtipné osvěžení. Ostatně kdo ho tam nechce poslouchat, nemusel.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
McKozias: Tak to mě zase sedí k tomu festivalu víc 30 Seconds to Mars, než Kája.
Nero: Souhlasím, hlavně s tím "vtipné".
Nero: Souhlasím, hlavně s tím "vtipné".
- SUK
- last.fm: last.fm/user/sukcz
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/sukovec
- Kontaktovat uživatele:
RfP neni vubec o rocku. Jinak by skrillex nemohla bejt defakto hlavni hvezda, coz?Nero píše:RfP opravdu není jen o "rocku"
Hodně budem někde...
Skrillex? Zlatý Mandrage... 
RfP je pořád zejména o té rockovější odnoži pop-music (vždyť i ty Prodigy, Pendulum a Modestep používaj kytary a živý bicí, stejně tak The Streets apod....). Jenom se vždycky najde spousta zabedněnců, kteří začnou prudit hned jak se objeví jedno jméno, které není úplně do puntíku rock.
Já to teda obhajuju asi docela dost, protože k tomu fesťáku mám tak nějak nejblíž (Například Masters nebo Brutal by mě těma metalama asi unudily
). Líbí se mi právě ta multižánrovost, takže si tam přijdu na všechno možný od metalcoru, přes pop, po ten mainstreamový rock a vždycky i nějaká kvalitní taneční kapela (nebo DJ - Byli jste někdo na Borgore? Nakládal docela brutálně - ač se blbě hodnotí, jak moc se na tom podílí a co spíš pouštěl).
Kinx: já lístek kupuju co nejdřív můžu, takže jestli jsem za něj dal 1300 a dostal za to A Day To Remember, QOTSA, Modestep, Papa Roach, 30 STM, Gaslighty, Billy Talent a spoustu dalších který už tolik nežeru, tak jsem rozhodně spokojenej.
A 30STM hráli ve stanu proto, že hlavní stage ještě ten první den nejela, ale venku by to asi bylo lepší, to máš rozhodně pravdu. Ale jinak ten stan byl super
Já to teda obhajuju asi docela dost, protože k tomu fesťáku mám tak nějak nejblíž (Například Masters nebo Brutal by mě těma metalama asi unudily
Kinx: já lístek kupuju co nejdřív můžu, takže jestli jsem za něj dal 1300 a dostal za to A Day To Remember, QOTSA, Modestep, Papa Roach, 30 STM, Gaslighty, Billy Talent a spoustu dalších který už tolik nežeru, tak jsem rozhodně spokojenej.
A 30STM hráli ve stanu proto, že hlavní stage ještě ten první den nejela, ale venku by to asi bylo lepší, to máš rozhodně pravdu. Ale jinak ten stan byl super
:Apollo LP junior::Molk telecaster::Dimavery Precision Bass::Cort AD810 NS::Bugera 6262::Molk custom box 412:
:Mapex Voyager(22",10",12",14",14")::Anatolian, Paiste, Zildjian a Amati činely::HW Mapex, Sonor::Vater 5A
http://bandzone.cz/fadetogrey
http://last.fm/user/Moleek
:Mapex Voyager(22",10",12",14",14")::Anatolian, Paiste, Zildjian a Amati činely::HW Mapex, Sonor::Vater 5A
http://bandzone.cz/fadetogrey
http://last.fm/user/Moleek
- SUK
- last.fm: last.fm/user/sukcz
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/sukovec
- Kontaktovat uživatele:
Moleek: jo, prodigy, pendulum atd hrajou muziku (obcas ne nutne spatnou) na nastroje, ale co ten pan skrillex? 
Hodně budem někde...