Powermix a mikrofony pro Bicí
Pravidla fóra
Powermix a mikrofony pro Bicí
Měl bych dotaz jestli se něco nestane když napojím 6 mikrofonů komplet nazvučení bicích do powermixu (Soundking starej 100w) a z powermixu to pak zapojím do JamHubu do vstupu pro nástroj.
Mám šanci nějak odpálit Jamhub?
Měl bych použít pasivní mix?
Moc děkuji za názory
Mám šanci nějak odpálit Jamhub?
Měl bych použít pasivní mix?
Moc děkuji za názory
Fender Strat special HSS + Fender Tele original 60s -- Nějaké ty krabky od Xotic, WayHuge, Strymon, EarthquakerD. a Walrus -- Supro Saturn 15W - Marshall JTM45/2245 30W hlava a Marshall 2061cx box, Mono obaly
Re: Powermix a mikrofony pro Bicí
nemusis. kazdy powermix ma (aspon predpokladam ze ten tvuj nebude nejaka zvlastni vyjimka) i linkovy vystup.
Naposledy upravil(a) Paris dne 16.12.2011 11:40, celkem upraveno 1 x.
no snad to tam tak pude a nepřismahnu to (výstup tam má krom ještě dvou na pasivní repra)
a jak bych měl vyřešit overheady (shure PG81) jsou kondenzátorový mikrofony takže budou potřeba nějak dodat phantom že? Soundking to určitě nemá... ty ostatní už jsou dynamický... co čtu tak se do nich dají dát baterky... má to smysl? jak dlouho tam vydržej? asi moc ne co?
tenhle set
http://kytary.cz/shure-pgdmk6-xlr/HN076385/
a jak bych měl vyřešit overheady (shure PG81) jsou kondenzátorový mikrofony takže budou potřeba nějak dodat phantom že? Soundking to určitě nemá... ty ostatní už jsou dynamický... co čtu tak se do nich dají dát baterky... má to smysl? jak dlouho tam vydržej? asi moc ne co?
tenhle set
http://kytary.cz/shure-pgdmk6-xlr/HN076385/
Fender Strat special HSS + Fender Tele original 60s -- Nějaké ty krabky od Xotic, WayHuge, Strymon, EarthquakerD. a Walrus -- Supro Saturn 15W - Marshall JTM45/2245 30W hlava a Marshall 2061cx box, Mono obaly
ale jo, vetsinou dlouho. sice nevim, jak konkretne u tehletech, ale da se tipnout, ze nejaky mesic to vydrzi.
ok díky.
Nechci zakládat nové téma tak to hodím sem.
Náš bubeník si koupil také sadu a overheady potřebují fantom. napájení (9-48V - píšou v manuálu)
Náš power mix ve zkušebně ale fantom nemá, dá se to nějak home-made zbastlit? To, že rozeberu kabel a na jeden drát přivedu napětí z adaptéru je asi kravina, co? V tomto oboru se vůbec nevyznám
Náš bubeník si koupil také sadu a overheady potřebují fantom. napájení (9-48V - píšou v manuálu)
Náš power mix ve zkušebně ale fantom nemá, dá se to nějak home-made zbastlit? To, že rozeberu kabel a na jeden drát přivedu napětí z adaptéru je asi kravina, co? V tomto oboru se vůbec nevyznám
Poslechněte si mou kapelu na http://annoyingdust.com
- Hendrek
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Proč si za pár stovek nepořídíte phantomový napáječ?
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak tak.
P.
P.
- Jens Ludwig
- Odborník
k čemu probůh svatej potřebujete ve zkušebně zvučit bicí a ještě k tomu overheady???
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 +
omlouvám se za překlepy, jsem rád, že mi můj ntbk vůbec ještě píše....
omlouvám se za překlepy, jsem rád, že mi můj ntbk vůbec ještě píše....
-
Letho
- Rádce
- Kontaktovat uživatele:
"Toto se líbí uživateli Letho".Jens Ludwig píše:k čemu probůh svatej potřebujete ve zkušebně zvučit bicí a ještě k tomu overheady???
Pokud jsou činely málo(což určitě nejsou), jedna dynamika na bližší snímání určitě postačí.
LTH