MAPEX HORIZON Big City/Lacquer jaký rozdíl?

Bicí soupravy, činely, hardware, ...
Odpovědět
Paty
Bandzone: PatyCZ

MAPEX HORIZON Big City/Lacquer jaký rozdíl?

Příspěvek od Paty »

Ahoj bubeníci.
Chystám si kupovat soupravu. Ještě nejsem stoprocentně rozhodnutej jakou značku.
Podstatou tohoto topic však je, že jsem si na netu našel pár videí, kde testují MAPEX HORIZON Big City, do jejichž zvuku jsem se velmi rychle zamiloval. V českých a slovenských eshopech jsem řadu Big City bohužel nenašel. Nabízí se zde většinou jen řady Lacquer nebo jen čistě MAPEX HORIZON. Nevíte zda-li je v nich nějaký rozdíl? Jestli ano, tak jaký?
A taky jsem slyšel, že když je průměr FT stejný, jako jeho hloubka, dělá to prý neplechu...co je na tom pravdy?
Díky za jakoukoliv odpověď.
Moleek

Re: MAPEX HORIZON Big City/Lacquer jaký rozdíl?

Příspěvek od Moleek »

Nerad bych kecal, ale přijde mi, že ty Big City jsou limitka s 18" kopákem.
Jinak kotle se běžně dělají 14x14 a 16x16 a řekl bych, že v tom problém není. Poslední dobou se sice korpusy u některých značek snižují na 14x12 a 16x14, ale vůbec bych se toho moc nebál.
BTW podle nicku, bydliště a obrázku seš majitel mých bývalých amátek...
:Apollo LP junior::Molk telecaster::Dimavery Precision Bass::Cort AD810 NS::Bugera 6262::Molk custom box 412:
:Mapex Voyager(22",10",12",14",14")::Anatolian, Paiste, Zildjian a Amati činely::HW Mapex, Sonor::Vater 5A

http://bandzone.cz/fadetogrey
http://last.fm/user/Moleek
Paty
Bandzone: PatyCZ

Re: MAPEX HORIZON Big City/Lacquer jaký rozdíl?

Příspěvek od Paty »

Jo, to jsem, (bílý s černýma pruhama? sedím za něma na avataru :) hrajou dobře, ale víš jak, s amátkama na fesťáky nemůžu...
Mně šlo hlavně o to, jestli je tam nějak zásadní rozdíl ve zvuku, ale to asi hodně záleží na ladění, což?
Odpovědět

Zpět na „Bicí nástroje“