nebo http://kytary.cz/fender-squier-vintage- ... /HN082846/ cena by se ještě jakš takš dala, ale ten pickguard u toho druheho...
Díky za rady, ještě mě napadlo jestli jde do toho prvního tele narvat ke krku minihumbucker
Mel jsem moznost si naostro otestovat na zkousce s kapelou (ve zkusebne v MusicCity) tele Squier (Affinity asi za 4700,-), tele znacky Vintage (asi za 7000,-) a porovnat s tou (tehdy jeste) moji Yamahou 120. Squier absolutne propadl, spatna hratelnost, nudny zvuk, problemy s ladenim... Ostatni dve kytary o tridu vys.LotusFlower píše:Já bych koupil Squier a nechal bych si dát ke kobylce humbucker...
U Squierů se to (aspoň dle mého!) dost liší kus od kusu, já s nimi mám zatím spíš pozitivní zkušenosti : )Abu píše:Mel jsem moznost si naostro otestovat na zkousce s kapelou (ve zkusebne v MusicCity) tele Squier (Affinity asi za 4700,-), tele znacky Vintage (asi za 7000,-) a porovnat s tou (tehdy jeste) moji Yamahou 120. Squier absolutne propadl, spatna hratelnost, nudny zvuk, problemy s ladenim... Ostatni dve kytary o tridu vys.LotusFlower píše:Já bych koupil Squier a nechal bych si dát ke kobylce humbucker...
Takze Squier Affinity rozhodne nedoporucuju, vyssi rady (Standard,...) snad budou lepsi.
Bazar sledujuSajmon píše: 18.06.2018 8:29 Na bazaru je za 7500 Kč Classic Vibe Telecaster (nejvyšší řada Squieru) i s vyměněnými snímači. Jestli to nemáš moc daleko, tak bych ji určitě jel vyzkoušet. Odkaz tady.