elektricke-kytary/nejlepsi-barva-t36512 ... va#p594792Sajmon píše:Někde se tu řešili zelený LP, ale nenašel jsem kde to přesně bylo.
Les Paul - jaké se vám líbí?
Pravidla fóra
Re: Les Paul - jaké se vám líbí?
MilanT: Jo, to jsem měl namysli, jen jsem prošmejdil Les Paul - jaké se vám líbí? místo nejlepších barev. 
„Always remember that the crowd that applauds your coronation is the same crowd that will applaud your beheading. People like a show.“
- Rocky_MK
- Bandzone: www.bandzone.cz/danielandthemoravians
- Kontaktovat uživatele:
Co říkáte na nvou řadu Gibson LPJ? Docela se mi líbí. za tu cenu se to dá. a mohlo by to hrát slušně.
Apec: Jet city JCA 50+ 1*12 Engl homemade box (1* cellestion vintage 30),
Kytara: Pořízka Stratocaster SSS
Kytara: Pořízka Stratocaster SSS
Pokud myslíš tuhle řadu, tak mně se tahle jednoduchá syrová estetika líbí.
Jednoduchá syrová estetika u LP a současně černý lesklý tele s lemovkou ?? Kam to ten svět spěje..

Pořád nevím, zda svět řídí chytří lidé a dělají si z nás legraci a nebo blbci a myslí to vážně.
Pokud narážíš na tohle - elektricke-kytary/telecaster-jake-se-va ... ml#p615480, tak ano, u každého tvaru kytary se mi líbí něco jiného. Stejně jako třeba u každého jiného typu auta se mi líbí jiná barva.
Vidím, že ti svými názory a estetickým cítěním lezu na nervy. Polepším se (bude se mi líbit u všech kytar jen jedna povrchová úprava a barva - jen mi napiš, která je ta správná a jediná pro všechny kytary světa) a už díky mně svět nebude spět kamsi.
Vidím, že ti svými názory a estetickým cítěním lezu na nervy. Polepším se (bude se mi líbit u všech kytar jen jedna povrchová úprava a barva - jen mi napiš, která je ta správná a jediná pro všechny kytary světa) a už díky mně svět nebude spět kamsi.
Neber to tak smrtelně vážně, psal jsem
, já jen, že já to mám přesně naopak, nic víc.
Pořád nevím, zda svět řídí chytří lidé a dělají si z nás legraci a nebo blbci a myslí to vážně.
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Mě tam opravdu silně vadí plastové krytky snímačů. Díky, nechci.MilanT píše:Pokud myslíš tuhle řadu, tak mně se tahle jednoduchá syrová estetika líbí.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
- Alternátor
Jo, vypadaj dobře. Akorát jsem v první chvíli myslel, že to má aktivy. SGčko v tomhle provedení nemá chybu.MilanT píše:Pokud myslíš tuhle řadu, tak mně se tahle jednoduchá syrová estetika líbí.
Gibson Les Paul Slash Standard November burst 2023, Gibson Les Paul Traditional 2019, Gibson SG Standard 2016 T, Gibson SG Special 2002, Harley Benton SC-500, Marshall DSL40CR, Cort Core-DC Mahogany OPBB, Ibanez AW65-LG, prehistorická španělka Lucida
Jak je tam vidět ta kresba dřeva, to je moje. Ta tmavě hnědá vypadá dobře. 
Jojo, LP moc nemusím, nehraje se mi na ně pohodlně, ale na pohled jsou velmi pěkné. S tmavě hnědou jen souhlasím
, ale souhlasím i s Nerem, ty plastové kryty snímačů můžou u někoho budit dojem krutopřísných moderních EMG, na mě působí levným "hračkovitým" vzhledem
.
Hned bych je vyměnil za EMG.Bejk píše:ale souhlasím i s Nerem, ty plastové kryty snímačů můžou u někoho budit dojem krutopřísných moderních EMG, na mě působí levným "hračkovitým" vzhledem.
Souhlas. Koupil bych tu bílou a jebnul tam EMG (Nebo jen u kobylky aspoň)Mejla píše:Hned bych je vyměnil za EMG.Bejk píše:ale souhlasím i s Nerem, ty plastové kryty snímačů můžou u někoho budit dojem krutopřísných moderních EMG, na mě působí levným "hračkovitým" vzhledem.
I když mám rád spíš pasivní snímače, za jednoho Les Paula s aktivními bych se nezlobil.
Co se týče té zelené od Sajmona, tak ta by se mi líbila spíš jako PRS singlecut (třeba tahle když si odmyslím to perleťové vykládání)

:Apollo LP junior::Molk telecaster::Dimavery Precision Bass::Cort AD810 NS::Bugera 6262::Molk custom box 412:
:Mapex Voyager(22",10",12",14",14")::Anatolian, Paiste, Zildjian a Amati činely::HW Mapex, Sonor::Vater 5A
http://bandzone.cz/fadetogrey
http://last.fm/user/Moleek
:Mapex Voyager(22",10",12",14",14")::Anatolian, Paiste, Zildjian a Amati činely::HW Mapex, Sonor::Vater 5A
http://bandzone.cz/fadetogrey
http://last.fm/user/Moleek
-
bambas
Jednoznacne ESP Eclipse
Ta matna cerna je proste super 

- Smrťokvítek
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
a viděl jsi někdy ty matné laky na živo? Ono to působí dost "plastově" a stačí na takovou kytaru hrát a budeš mít vyleštěná místa od ruky. 
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
Je to tak, ale neni to nic katastrofalnihoSmrťokvítek píše:a viděl jsi někdy ty matné laky na živo? Ono to působí dost "plastově" a stačí na takovou kytaru hrát a budeš mít vyleštěná místa od ruky.
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem 
- Dafčánek
- Bandzone: http://bandzone.cz/navzdory
Aspoň to dostane ten pravý relic. To by mi nevadilo 
Ibanez GAX 30 (DiMarzio X2N) // Randall RX25RM // struny 0.11
Odkdy vadí otisk prstu na kytaře? Měl bys vidět hmatník mojí španěly po 40 letech hraní. Nánosy prachu a potu, jemně zezelenalé, za každým pražcem. Vymleté měkké letokruhy smrkové desky místy půl milimetru do hloubky. O laku se samozřejmě mluvit vůbec nedá. Javorový hmatník strata také nevypadá nejlépe, nikdy nečištěn a nekonservován.
Kód: Vybrat vše
Administrátorem zablokovaný účet. Uživatel nemůže přispívat ani používat soukromé zprávy.-
bambas
To by se mne prave libilo, casem to chytne takovou patinu...Smrťokvítek píše:a viděl jsi někdy ty matné laky na živo? Ono to působí dost "plastově" a stačí na takovou kytaru hrát a budeš mít vyleštěná místa od ruky.