Mandrage WTF???

Vše o kapelách a hudebnících ...
Joey
Kontaktovat uživatele:

Mandrage WTF???

Příspěvek od Joey »

http://www.youtube.com/watch?v=1y1nvlr40i0 tohle sem dost nepochápal :shock: prej Punk Rock Song...mě jako fanouškovi některých pankových kapel dost irituje... :roll: jestli to myslí vážně to nevim ale je to děsný...a jak vlezou do té cimry kde je to podium tak by mě zajímalo kolik dali těm pankáčům v "kotli" co tam jakože pogujou :?

a co si o tom myslíte vy??? Zvlášť by mě zajímaly názory Rasty, Mr.Ducka, Popin a jim podobných :wink:
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One

Jan Kaplický 1937 - 2009
framikoin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od framikoin »

videl jsem je nazivo (vice mene nechtene, protoze u nas predskakovali Mnaze a Zdorp, nechapu proc). teda punk bych to nenazval, je to takovy ten klasicky pop-rock, co se snazi byt punk. ne ze by byli uplne spatni, ale moc se me nelibili. co se obleceni tyce, tak trochu emo.
Gibson Les Paul Studio,Epi SG400,Vintage Strat Icon Series,efekty,vox
Brousitch

Příspěvek od Brousitch »

Hmm tak těhle kapel znam požehnaně..většina sice začínajících..některý maji i zpěvačky. Kamarád v jedný takový hraje a řikal že narozdíl od metalu a hard rocku je tenhle "styl" prej populárnější a oblíbenější. tak nevim jestli by sme to neměli zapíchnout a hrát punk rock vždyť je fajn. :roll:
Buďme ekologičtí, šetřeme místem! ;-)
Joey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joey »

Brousitch píše:Hmm tak těhle kapel znam požehnaně..většina sice začínajících..některý maji i zpěvačky. Kamarád v jedný takový hraje a řikal že narozdíl od metalu a hard rocku je tenhle "styl" prej populárnější a oblíbenější. tak nevim jestli by sme to neměli zapíchnout a hrát punk rock vždyť je fajn. :roll:

:evil: mor na ně...
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One

Jan Kaplický 1937 - 2009
framikoin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od framikoin »

tak az zacnu hrat neco kvuli tomu, ze je to popularnejsi, tak me zabte, prosim :)
afektband

Příspěvek od afektband »

Viděl jsem nějakej rozhovor s nima. Asi na óčku. Takhle nafoukaný debílky jsem ještě neviděl (hlavně toho emo-kytaristu). Jinak ten zpěvák má uplně strašnej hlas.
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.

::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
Brousitch

Příspěvek od Brousitch »

Každopádně můj názor jest že v ČR neni možnost se prosadit s obyč.punkem nebo heavy metalem atd.. Uvedu př. myslíte si že se třeba E!E hraje v rádiu nebo je v televizi? Obyč. komerce mandragáčci + ewa farna. Zbytek prostě nemá šanci se nějak prosadit. Prostě pro to neni v čechách a mylsim že i na slovensku publikum.
Buďme ekologičtí, šetřeme místem! ;-)
afektband

Příspěvek od afektband »

Brousitch píše:Každopádně můj názor jest že v ČR neni možnost se prosadit s obyč.punkem nebo heavy metalem atd.. Uvedu př. myslíte si že se třeba E!E hraje v rádiu nebo je v televizi? Obyč. komerce mandragáčci + ewa farna. Zbytek prostě nemá šanci se nějak prosadit. Prostě pro to neni v čechách a mylsim že i na slovensku publikum.
Publikum je, ale je nevyhovující, nekupuje si cdčka a povlečení na postel, to si spíš koupí nějaká malá-emo-holka.

::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
Joey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joey »

HU musel sem se zklidnit Hrůzou...no to nějak souvisí... http://youtube.com/watch?v=-7k4LRmUoEw

Jan Kaplický 1937 - 2009
afektband

Příspěvek od afektband »

Joey píše:HU musel sem se zklidnit Hrůzou...no to nějak souvisí... http://youtube.com/watch?v=-7k4LRmUoEw
JJ, povzbuzující slova: "pop is dead"

*Twisted.Brother*
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od *Twisted.Brother* »

afektband píše:Viděl jsem nějakej rozhovor s nima. Asi na óčku. Takhle nafoukaný debílky jsem ještě neviděl (hlavně toho emo-kytaristu). Jinak ten zpěvák má uplně strašnej hlas.
Ten zpěvák ma hrozny hlas pac je mlady. .. me je 14 a taky mam tak chujaty vysoky hlas ... a leze mi to na nervy pac si pri zpevu pripadam jako .. mno decko :D
Joey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joey »

afektband píše:
Joey píše:HU musel sem se zklidnit Hrůzou...no to nějak souvisí... http://youtube.com/watch?v=-7k4LRmUoEw
JJ, povzbuzující slova: "pop is dead"
No ale jak to tak pozoruju je to pořád dost hrozný... :? Hlavně že je ten náš/váš pank rok fajn :wink:

Jan Kaplický 1937 - 2009
wreptile
Bandzone: http://bandzone.cz/ghostface

Příspěvek od wreptile »

Mě je 14 a za můj hrubý hlas mě nenávidí ^^
Kytara: Epiphone SG G400 | Kawai Aquarius s krkem Jackson
Basa: Squier Precision Bass modded
Snímače: DiMarzio Tone Zone, Kawai zebra hb
Box: Marshall 1936
Hlava:Randall RH 50T
Efekt: Joyo Vintage Overdrive, KOKKO Compressor, Rowin Noise Gate, Twinote Boogie Distortion, Boss SD-1, Artec Analog Delay, Behringer DD300, KOKKO Linear Boost
Bezdrát:AKG WMS40 Pro
GHOSTFACE - rock 'n' roll / post hardcore
http://bandzone.cz/ghostface
KOFE-IN - pop / rock
http://bandzone.cz/kofein
afektband

Příspěvek od afektband »

*Twisted.Brother* píše:
afektband píše:Viděl jsem nějakej rozhovor s nima. Asi na óčku. Takhle nafoukaný debílky jsem ještě neviděl (hlavně toho emo-kytaristu). Jinak ten zpěvák má uplně strašnej hlas.
Ten zpěvák ma hrozny hlas pac je mlady. .. me je 14 a taky mam tak chujaty vysoky hlas ... a leze mi to na nervy pac si pri zpevu pripadam jako .. mno decko :D
Tomu zpěvákovi může bejt tak 18. Takže má dávno po mutaci. Znam hafec lidí (osmnáctiletejch) co maj dobrej hlas. Ale tuten model nemá dobrej hlas.(podle mě)

*Twisted.Brother*
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od *Twisted.Brother* »

afektband píše:
*Twisted.Brother* píše:
Tomu zpěvákovi může bejt tak 18. Takže má dávno po mutaci. Znam hafec lidí (osmnáctiletejch) co maj dobrej hlas. Ale tuten model nemá dobrej hlas.(podle mě)
16 ... Ja az budu mit 18 chcu mit hlas jak Lemmy motorhead ... ale to bych asi musel hodne prochlastat :D
framikoin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od framikoin »

btw. a co je dobrej hlas? uznavam, ze ten jeho je nic moc, ale k jejich stylu se docela hodi.
afektband

Příspěvek od afektband »

framikoin píše:btw. a co je dobrej hlas? uznavam, ze ten jeho je nic moc, ale k jejich stylu se docela hodi.
No, mě se ten hlas prostě nelíbí, je to čistě individuální záležitost...

Caggan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Caggan »

já chci mit hlas jako Vile Valo :D abych zacal kouřit tak dvě krabky denně :D
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

No bléééé prostě to vypadá v čr jak úpadek :!:
"MOJO" kills modern music...

Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny.
Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]

http://www.7daysgallery.com
Joey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joey »

Red Bull píše:No bléééé prostě to vypadá v čr jak úpadek :!:
Klíd vždyť Pank Rok je fajn :wink:

Jan Kaplický 1937 - 2009
Odpovědět

Zpět na „Skupiny a hudebníci“