Warehouse speakers

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
Odpovědět
Bummer
Kontaktovat uživatele:

Warehouse speakers

Příspěvek od Bummer »

http://wgs4.com/

Zajímalo by mě, jestli tu s těmito repry měl někdo co do činění (teď mířím třeba hlavně na Lunchieho, protože v USA budou asi o něco známější než tady). Jsou to částečně kopírky Celestionů a Jensenů, ale mají i vlastní modely. Třeba jejich variace na Vintage 30 - Retro 30, Veteran 30 - mi zní lépe a Retro bych třeba i zkusil, ale potřeboval bych vědět, jestli kreslí jinak. To je totiž to, co mi na V30 doopravdy vadí - ten ušitrhající breakup.
Jsou tam i jiné zajímavé modely - třeba vícewattážní variace na Greenback.

Srovnání V30 a Veteran 30:

Retro 30 a brown sound (třeba tohle fakt žeru):

Tady je spoustu srovnávaček od výrobce: http://www.youtube.com/user/vskow Občas se to sice nedá moc poslouchat, ale i tak člověk leccos pochytí.
Gibson Explorer '76 RI Cort M600 BCS Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) DIMAVERY PB-320 Hardwire CM-2 Michalík Wah-Volume Boss GEB-7 Hardwire CR-7 Hardwire TR-7 Hardwire DL-8 Laney VH100R 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 Peavey Bandit 112 Sheffield USA fake Shure SM58 M-Audio MobilePre USB mkII M-Audio Firewire 410

Bias je slovo, ne zkratka.
Dan Rohanský

Re: Warehouse speakers

Příspěvek od Dan Rohanský »

Ten Veteran 30 zní dost dobře, akorát bych to zkusil i obráceně, nastavit si svůj zvuk na V30 a pustit to do Veterana.
Rohlajs
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rohlajs »

To jo veterán zní perfektně nemá tak kousavý vejšky jak v 30
Předem mne prosím omluvte za můj pravopis :)
Bummer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bummer »

bump
Gibson Explorer '76 RI Cort M600 BCS Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) DIMAVERY PB-320 Hardwire CM-2 Michalík Wah-Volume Boss GEB-7 Hardwire CR-7 Hardwire TR-7 Hardwire DL-8 Laney VH100R 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 Peavey Bandit 112 Sheffield USA fake Shure SM58 M-Audio MobilePre USB mkII M-Audio Firewire 410

lunchie

Příspěvek od lunchie »

No taky jsem si jich vsiml, ale nikde jsem se s nima nesetkal. Taky jsem nad nima uvazoval - reaper, retro a veteran (ten me prijde nejvice podobny v30). Ale nakonec jsem skoncil u eminence legend v128 a gb128.

Ony se daj sehnat v Evrope?
Bummer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bummer »

Dají. Nejblíž asi v TubeTown.
Myslel jsem, že by mě vyšly dobře i z USA, ale vypadá to, že ty $4, co tam mají, nejsou poštovný. :)

lunchie

Příspěvek od lunchie »

ja na ty wgs cetl jenom samou chvalu ... jen asi pokud to budes chtit prodat, tak to nema 'celestion' nalepku, takze se to asi bude hure udavat ...
jimmyride

Příspěvek od jimmyride »

Já po nich teď taky pošilhával. Potřebuju greenback s více watty. Nakonec jsem se ale rozhodl pořídit Tayden. Brzo budu objednávat, tak sem pak třeba zaskočím s nějakýma referencema.
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Když silnější Greenback, tak proč ne G12M-65 Creamback? Sice jsem ho ještě neslyšel, ale papírově by to mělo být ono.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
DaveX

Příspěvek od DaveX »

Chlapi dají se ty repra sehnat někde za dobrý peníz? Poštovné přímo od nich vyjde na 135$ což je docela dost
-:- Gibson Les Paul Studio Ebony [Schaller Lock Tuning keys, bone nut, diamond plate pickguard] -:-
-:- ENGL Blackmore -:- HARDBOX 212XL -:-
-:- Planet Waves cables -:- Rotosound strings -:- Dunlop Gator picks -:-
Bummer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bummer »

Viděl jsem je někde v Německu, TubeTown, Tube Doctor nebo tak něco.

hyenik
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hyenik »

tady zminovane Creambacky od slovenskeho kolegy
https://soundcloud.com/brandon-kociov/c ... xitone-big
https://soundcloud.com/brandon-kociov/m ... 2x12-cab-w

a dovolim si jeste opozdeny komentar k staremu srovnani veteran vs vintage.
V30 je sice hnusny zvuk (usi trhajici breakup jak pise bummer) ale diky stredum je slyset v kapele (a nejsou to "jenom" stredy jako treba EVM). Veteran je jakoze libivejsi (i kdyz jak pro koho, me to neprijemne bzuci jako skoro vsechny Eminence) a v nahravce se to ztraci. (samozrejme mluvim o dzdzdzd metalu, ... taky co jineho hrat na tak pitomy reprak :)
BGD ≋ Baritone Guitar Dreams
≋Dreams Are Messages From The Deep≋
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“