Bzučení
Pravidla fóra
Může to být klidně i kombem, zkus nastavení (výšky apod.).
Tady tyhle malý 15W svině s 8" reprákem můžou klidně šumět, slabě bzučet apod...
Tady tyhle malý 15W svině s 8" reprákem můžou klidně šumět, slabě bzučet apod...
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
a to by melo bzucet samo bez pripojene kytary? to sice šumí ale téměř neznatelně - musel jsem k tomu dát hlavu. Ale ten bzukot je strasnej a hrozne hlasitej a kdyz vyndam kabel tak zmizi - ja se v tom teda temer vubec nevyznam tak jenom rikam co to dela.KIWI píše:Může to být klidně i kombem, zkus nastavení (výšky apod.).
Řek bych,že to bude kombem,byl to důvod proč sem nekoupil a rozhod se že nikdy nekoupim marshalla (když to zrovna nebude ultravýhodná nabídka na JCM800, jiný se mi nelíběj do ucha
), zatim každej tranzistorovej marshall co sem zkoušel šíleně šuměl bzučel nebo nevimco, dělala to teda celkem slušně i jejich lampová JCM2000 401ka kombo...prostě myslim že to bude stejnej případ,i když sou v kytaře dobrý snímače..s žádnym jinym aparátem, lampa nebo tranzistor;fender,behringer nebo laney mi to nedělalo takovej bordel...tim nechcu říct že marshall neumí dělat aparáty, ale řek bych že až ty vyšší řady za něco stojej...osobně vážně z těch co sem zkoušel bych nevzal jediný 
Ale zpátky k tématu, kabel taky může udělat dost,nebo blbě napájenej ňákej drát v kytaře,ale to bych neřek...zkusil bych to s co nejkratšim ňákym kvalitnim kabelem, aby se tam indukovalo co nejmíň bordelu z okolí..taky jestli máš poblíž kytary a komba hodně elektroniky, ať je to pc,tv nebo mobil, tak se to na tom maličko odrzí,i když u humbuckerů minimálně...ale mám odzkoušený že zatim obě kytary co sem měl byly třeba v obchodě kytary.cz, kde je to samá kytara a elektronika jedině ty komba a pár jejich pc co sou daleko, tam to bylo daleko klidnější než doma v místnosti, kde je kromě kytary eště asi 5tun všeljaký zapnutý elektroniky...
Ale zpátky k tématu, kabel taky může udělat dost,nebo blbě napájenej ňákej drát v kytaře,ale to bych neřek...zkusil bych to s co nejkratšim ňákym kvalitnim kabelem, aby se tam indukovalo co nejmíň bordelu z okolí..taky jestli máš poblíž kytary a komba hodně elektroniky, ať je to pc,tv nebo mobil, tak se to na tom maličko odrzí,i když u humbuckerů minimálně...ale mám odzkoušený že zatim obě kytary co sem měl byly třeba v obchodě kytary.cz, kde je to samá kytara a elektronika jedině ty komba a pár jejich pc co sou daleko, tam to bylo daleko klidnější než doma v místnosti, kde je kromě kytary eště asi 5tun všeljaký zapnutý elektroniky...
Mno,bzučí to i při nízkym zkreslení/na čistej kanál? Jestli jo,je to na reklamaci bych řek,ale jestli jenom při vyšších zkreslení,tak je to celkem normální,zvlášť právě tady u těch maršálů :/ Podle mě to nebyla nejlepší volba,ale hrát se s tim dá..jak se staggem bych ře ale dáinocencz píše:No dobrá koupim dobrej kabel (ten bych koupil na každej pád) ale pokud by to bylo kombem myslíte že jim to tam můžu jít vrátit s tim že to bzučí?
Jo to urcite chci vyzkouset - jenom me stve ten problemovej prevoz komba s kytarou. Dneska jsem koupil lepsi kabel a zlepsilo se to ale ne o moc. Hmm a krome šumu a bzučení je slyset takovy cvakani a to mi prijde uz divny i kdyz vsichni rikaj ze tohle kombo sumi, takovy klap klap plip porad dokola 
pochybuju ze to je kabelem, spis bych to videl na nejakou interferenci v kytare od okolni elektroniky. At uz mas humbuckery nebo ne, u PC, monitroru, televize to bzuci dycky silene. Se singlama to musi bejt jeste horsi. Problem jsou treba taky lampicky, trafa a tak...
Live out HeartCore & Loud! Love is a VERB
kapela: SequelOfDecay.wz.cz
Cort EVL Z4, Guyatone Flip Valve Metal Monster, Kodiac BSM 60, samodomobox 2x50W Eminence Legend
kapela: SequelOfDecay.wz.cz
Cort EVL Z4, Guyatone Flip Valve Metal Monster, Kodiac BSM 60, samodomobox 2x50W Eminence Legend