Vaše oblíbené aparáty
Pravidla fóra
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
Vaše oblíbené aparáty
Sem napište váši nejoblíbenější značku a co vás na ni fascinovalo....Jí PEavey 6505 jednak zkreslením,designem(který u mě není podstatný) a taky cena v poslední řadě...
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
tak je to správně:Marko007 píše:mě učarovává zvuk JCM 800
http://www.musiccenter.cz/vintage-serie ... 510300:0:2
to mě vzrušuje
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
IMG Stage-Line GAT-100R
už na něj střádám, zvuk bych posadil někam mezi JCM-800 a mesu a stojí třetinu...JCM800 sem žral, jako jedinej z marshallů, ale pak sem objevil tudle krasavici
Ze všech stran jenom chvála, doporučil mi jí sám dája z punk floid a hned na to mi o ní napsal sám mistr Chodelka co na ní hraje
Už abych měl dost lóve....du dřít 
už na něj střádám, zvuk bych posadil někam mezi JCM-800 a mesu a stojí třetinu...JCM800 sem žral, jako jedinej z marshallů, ale pak sem objevil tudle krasavici
Peavey 5150, Diezel VH4.
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
jo no... taky sem o tý mrše slyšel... ale JCM800 je víc oldschoolMrDuck píše:IMG Stage-Line GAT-100R
už na něj střádám, zvuk bych posadil někam mezi JCM-800 a mesu a stojí třetinu...JCM800 sem žral, jako jedinej z marshallů, ale pak sem objevil tudle krasaviciZe všech stran jenom chvála, doporučil mi jí sám dája z punk floid a hned na to mi o ní napsal sám mistr Chodelka co na ní hraje
To jo no, a má těžkou výhodu,že se dělá i v nižších výkonech(doufám že nekecám,ale myslim že to byly originály), protože 100W z tý img vážně asi jentak nevyužijuturbo_MaCk píše:jo no... taky sem o tý mrše slyšel... ale JCM800 je víc oldschoolMrDuck píše:IMG Stage-Line GAT-100R
už na něj střádám, zvuk bych posadil někam mezi JCM-800 a mesu a stojí třetinu...JCM800 sem žral, jako jedinej z marshallů, ale pak sem objevil tudle krasaviciZe všech stran jenom chvála, doporučil mi jí sám dája z punk floid a hned na to mi o ní napsal sám mistr Chodelka co na ní hraje
Boogie. Mesa Boogie
Ale je fakt, ze jsem dost vyrazne spokojenej i se zvukem myho soucasnyho aparatu 
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
- Joey
- Kontaktovat uživatele:
Je nás víc...turbo_MaCk píše:tak je to správně:Marko007 píše:mě učarovává zvuk JCM 800
http://www.musiccenter.cz/vintage-serie ... 510300:0:2
to mě vzrušuje![]()
![]()
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One
Jan Kaplický 1937 - 2009
Jan Kaplický 1937 - 2009
mně asi nejvic učaroval Hiwatt,je to méně známá značka,ale jak jsem si v kytarách zahral na Hiwatt GAIN 50(http://eshop.kytary.cz/hiwatt-kytarove- ... Hiwatt:1:0) tak sem měl jasno, kam se na to hrabou MESY 
PRS Singlecut Trem, One piece 10 Top, Rosewood neck, 57/08, PRS SE CU22, Cort M600, Cry Baby, TS9, EHX LPB-1, Z.VEX FUZZ FACTORY, Ibanez DE7,The Worm, Rockwell 50w,box 4x12 V30
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
tak vole twin je klasa toe aparát co se už nemění (pokud někdo není exot)termyx píše:mě bohatě stačí co mam v podpisu a je to moje nejoblíbenější kombo a značka je fender twin reverb bejby
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
trochu nevyrovnanej.... jako mesa peavy esh bych přihmouřil oko a řekl že jo, ale ta 800??? Nevcím připadá mi to jako otázka z testu typu vyber co se nehodí mezi tyto věci... je to něco jinýho neznám nikoho kdo by jen tak řekl že chce buď boogie nebo JCM800kotyzji píše:Mesa TriplRecto, Peavey 5150...nebo ESH...nebo JCM800...nee...takhle se nedá vybrat.
- misadlouhy
Jde o to, že všechny zvuky se daj využít...všechny maj duši...ale v jednom aparátu je nenajdeš...hmm a ještě takovej AC30 top boost...turbo_MaCk píše:trochu nevyrovnanej.... jako mesa peavy esh bych přihmouřil oko a řekl že jo, ale ta 800??? Nevcím připadá mi to jako otázka z testu typu vyber co se nehodí mezi tyto věci... je to něco jinýho neznám nikoho kdo by jen tak řekl že chce buď boogie nebo JCM800kotyzji píše:Mesa TriplRecto, Peavey 5150...nebo ESH...nebo JCM800...nee...takhle se nedá vybrat.ale neber to jako zhazování tě
Ibanez RG321MH
Strunal Classical 4855
VOX AD50VT2-XL
...ladička utopená ve vodce, okousaný trsátka, rozšlapanej kabel...only metal, do peeche
Strunal Classical 4855
VOX AD50VT2-XL
...ladička utopená ve vodce, okousaný trsátka, rozšlapanej kabel...only metal, do peeche
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
njn... možná by ti seděla ta mesa páč s ní se dá asi víc vyhrát jak s marshallem. Marshall si zanechá vuj marshall sound (aspoň poctivej) takže z něj nedostaneš tolik zvuků, spíš víc druhů jednoho. Samozřejmě ne když předto narveš nějaký mašiny na měnění zvuků joko overdrive distorition, jinej preamp nebo nějaký rackový srandy či nedej bože procesorkotyzji píše:Jde o to, že všechny zvuky se daj využít...všechny maj duši...ale v jednom aparátu je nenajdeš...hmm a ještě takovej AC30 top boost......jo, každej má svuj potenciál.
- Red Bull
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jako dosti slintám po nějakym rockwellu,ale teď mam lampu tak sem v klidu. 
"MOJO" kills modern music...
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny. Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
http://www.7daysgallery.com
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny. Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
http://www.7daysgallery.com
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1