Dobrý den,
Zařizuji si své domácí studio a nevím si rady při výběru master keyboardu.Rozhoduji se už jen mezi 2. A to M-audio Axiom Pro 61 a CME VX6. Který z nich by jste mi doporučili? Monitory a zvukovou kartu mám od M-audia.Děkuji za rady.
Master keyboard
Pravidla fóra
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Master keyboard
Vyzkoušel sis je? Musí se ti na master hlavně dobře hrát. Technické specifikace jsou uvedeny na webu - dobrý MK by měl umět zónovat, ovládací prvky nejsou problém ani u jednoho z nich - takže za mě by bylo VYZKOUŠET.
P.
P.
- LotusFlower
Master keyboard
Ahoj,
mám možná trochu hloupý dotaz, ale chci si v tom udělat jasno... Když je na master keyboardu USB výstup a MIDI výstup a úesbéčkem to propojím s noťasem, kde mám software ve kterém jsou zvuky pro klávesy, může si zvukař vzít MIDI výstupem signál který proběhl noťasem a už je se zvukem navoleným v tom softwaru?
Doufám že to jde pochopit : )
Díky
mám možná trochu hloupý dotaz, ale chci si v tom udělat jasno... Když je na master keyboardu USB výstup a MIDI výstup a úesbéčkem to propojím s noťasem, kde mám software ve kterém jsou zvuky pro klávesy, může si zvukař vzít MIDI výstupem signál který proběhl noťasem a už je se zvukem navoleným v tom softwaru?
Doufám že to jde pochopit : )
Díky
Naposledy upravil(a) Hendrek dne 12.07.2013 6:10, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Sloučeno s existujícím tématem. Příště než založíš nové, prosím, hledej, zda tu už stejné téma není.
Důvod: Sloučeno s existujícím tématem. Příště než založíš nové, prosím, hledej, zda tu už stejné téma není.
Proč by si zvukař nemohl vzít výstup z notebooku?
MIDI není přenos zvuku, ale dat, takže to zvukařovi je k ničemu.
MIDI není přenos zvuku, ale dat, takže to zvukařovi je k ničemu.
- LotusFlower
A z noťasu se to bere jakým výstupem?
To ti povím až mi řekneš, na které straně má výfuk mé auto.
Třeba výstupem z externí zvukovky