Monitory JBL LSR2325P
Pravidla fóra
Re: Monitory JBL LSR2325P
právě, jestli to riskovat tu hranu a jit do nich, nebo ne.. A hraji pry hodně dobře jak tu psal Marylin.
Takhle,já je popravdě neslyšel na vlastní uši,coz jsem psal...jen je srovnávali s krkama vxtckove rady a prý si vedle nich vůbec navedli špatně,naopak... Kdyby je vyrabeli v době,kdy jsem sháněl monitory,tak bych asi do nich šel,vzhledem k tomu,ze mají 8 woofer a pár stojí tolik co stojí...asi tak 
Zkus si je na zkoušku zapujcit a vyzkoušet...
Zkus si je na zkoušku zapujcit a vyzkoušet...
Kapela:
AV Guitar s EMG 81 + 85, Peavey 6505+, Orange PPC 412 V30
Studio:
Reaper DAW, Focusrite Saffire Liquid 56, Focusrite Saffire 40, JBL LSR 305, GAP FC 1, Line Audio CM3´s, Shure SM 57, Soundking ED007, Audix OM 2, Audix D4, Audix i5, Akai LPD 8, Presonus Faderport, Hammerwave comps, 500 series rack by Vandaalelectronics, Golden Age Pre 573, LaChapell Audio Pre 583s
AV Guitar s EMG 81 + 85, Peavey 6505+, Orange PPC 412 V30
Studio:
Reaper DAW, Focusrite Saffire Liquid 56, Focusrite Saffire 40, JBL LSR 305, GAP FC 1, Line Audio CM3´s, Shure SM 57, Soundking ED007, Audix OM 2, Audix D4, Audix i5, Akai LPD 8, Presonus Faderport, Hammerwave comps, 500 series rack by Vandaalelectronics, Golden Age Pre 573, LaChapell Audio Pre 583s
Presonus bedny vypadají zajímavě.
Zas tolik mi po tom není, ale osobně bych se s tím objednáváním držel trochu zpátky. Třeba jsem mimo (kéž by
), ale pro mě subjektivně Presonus spadá do (čím dál širšího) seznamu značek, které dokážou navrhnout a vyrobit jak sh*t, tak kvalitní zařízení a protože všechno v reklamním hypu je "skvělé, inovativní, revoluční", tak se u nich nedá spolehnout ve finále na nic. Prostě abych něco koupil bez osobního vyzkoušení, z toho jsem už dávno vyléčen. 
Zas tolik mi po tom není, ale osobně bych se s tím objednáváním držel trochu zpátky. Třeba jsem mimo (kéž by
| Cruel YT | Cruel sptf
To je nejaká úplne nová séria.
Pozri aj Alesis M1 Active MK2.
Škoda, že Behringery v tej cene (Behringer B1031A) majú bassreflex vzadu, čo ti nevyhovuje, ale sú tu Behringer B2031A, ktoré majú vpredu, ale sú trošku drahšie. Alebo aj Behringer B3031A s ribbonmi.
Pozri aj Alesis M1 Active MK2.
Škoda, že Behringery v tej cene (Behringer B1031A) majú bassreflex vzadu, čo ti nevyhovuje, ale sú tu Behringer B2031A, ktoré majú vpredu, ale sú trošku drahšie. Alebo aj Behringer B3031A s ribbonmi.